Şimdi Ara

Kaş kaymakamının gariban ayakkabıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şaka lan şaka ne garibanı, benim memurum işini bilir. Patara'dan kamyon kamyon giden kumların akıbeti belli oldu.

13.648 TL maaş alıyorlarmış.https://www.haberturk.com/kaymakam-maasi-ne-kadar-2021-kaymakam-maasi-ne-kadar-oldu-iste-zam-orani-2925488-ekonomi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Troll Bender -- 10 Temmuz 2021; 20:7:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kero kaymakam 15 e yakın maaş alıyor. 15 sana yüksek gelebilir ama ortalama, okumuş etmiş, dünya insanı olan biri için sıradan bir maaş. Ortalama o düzeyde sabit maaşı olan, orta sınıf, eğitimli bir klasik aile yapısını incele, bu tarz harcamalar görmezsin, nasıl görürsün, ya babadan kalan fazladan evler falan vardır ki akıllısı hazıra dağ dayanmayacağını bildiği için yine lükse para harcamaz, yada kolay bir kazanç vardır. O geceliği 3-4 bin olan yere kariyer kadrosu bile olsa bir kamu görevlisinin gücü yetmez. Haa demiştir ki dünyaya bir kez geliyom, 1 aylık maaşa şuarada 3 gece kalıp felekten bir gece çalayım. Neyse kero, umarım bu yazdıklarımı okurken, en son içtiğin ejdarya suyunun üzerinden en az 20 saat geçmiştir.  

Kero, doktordan yada özel sektörde çalışan mühendisten bahsetmiyoruz, normal sıradan maaşı belli bir kariyer kadrosu bir memurdan bahsediyoruz.

Bu adamın maaşı belli, 15 bile değil. Bu maaşa çok diyorsun, çevremde alan var diyorsun, kendinin kazanmadığı bir maaş skalasından ve bir yaşam tarzını yorumluyorsun. Bende sana diyorum ki aslında bu maaş çok değil, değil çünkü biliyorum. Ama bordrolu çalışanların %40 ından fazlasının asgari ücretle çalıştığı bir ülkede evet bazılarına bir kaç kat olduğu için fazla gelebilir. Ama değil. Kariyer sahibi kişilerin emsalleri gelişmiş ülkelerde daha iyi yaşıyor, konuyu iyice dağıtacaksın ama burada sidik yarışına gerek yok. Sen şu ejderya suyunu bırakta gel, öyle tartışalım. Bu kafayla herzaman ki gibi hiç çekilmiyorsun.

• ahhh bende 200 tl lik ayakkabı aldım filo dan  

• çakma diye açıklama yapmalarını bekliyorum :)))

arkadaş ne yiyolar hepsi birden....

• daha once gariban yaşayan kaymakam gördünüzmü,sizde okuyun çırpının tırnaklarınızla kazıyın o statüye ulaşın sizde alın özgür kapitalizim 7.000 ni geçtim 15.000 tl likte alır.

millet çeşmede bir gecelik odaya 3000-4000 tl veriyor parası olanda var yani bu ülkede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Temmuz 2021; 21:11:38 >
  • çalışın emek verin kesin kazanırsınız 

• ülkede paran olması için ya çalacaksın hırsızlık yapacaksın yada güzel bir miras kalacak

çalışarak ancak filodan çakma ayakkabı alırsınız.milyon kişiye filo bile lüx çogu seyyardan ayakkabı alıyor

ha maaşla alırsın herşey alırsın ama ürünler aşırı pahalı

• çevremde biri sürü aylık geliri 15.000+ adam kadın var hiç biri ne torpilli ne yalaka nede siyasi hepsi bileğinin hakkıyla alnının teriyle olmuş üst mevkii insanlar.

sende yap burslu yeditepe elektronik, london master + doktora al 15.000 tl + 20.000+ al maaşı lüks yaşa tutan var sanki.

hayattaki kendi başarısızlıklarınızı çalıyorlar çırpyorlar diye kulp takıp çıkarmayın akp gitsede bir gün hayatınızda bir dışkının değişmediğini görünce ağır hüsrana uğramayın yazık :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Temmuz 2021; 21:18:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

daha once gariban yaşayan kaymakam gördünüzmü,sizde okuyun çırpının tırnaklarınızla kazıyın o statüye ulaşın sizde alın özgür kapitalizim 7.000 ni geçtim 15.000 tl likte alır.

millet çeşmede bir gecelik odaya 3000-4000 tl veriyor parası olanda var yani bu ülkede.

Kero kaymakam 15 e yakın maaş alıyor. 15 sana yüksek gelebilir ama ortalama, okumuş etmiş, dünya insanı olan biri için sıradan bir maaş. Ortalama o düzeyde sabit maaşı olan, orta sınıf, eğitimli bir klasik aile yapısını incele, bu tarz harcamalar görmezsin, nasıl görürsün, ya babadan kalan fazladan evler falan vardır ki akıllısı hazıra dağ dayanmayacağını bildiği için yine lükse para harcamaz, yada kolay bir kazanç vardır. O geceliği 3-4 bin olan yere kariyer kadrosu bile olsa bir kamu görevlisinin gücü yetmez. Haa demiştir ki dünyaya bir kez geliyom, 1 aylık maaşa şuarada 3 gece kalıp felekten bir gece çalayım. Neyse kero, umarım bu yazdıklarımı okurken, en son içtiğin ejdarya suyunun üzerinden en az 20 saat geçmiştir.  

• Cem kullanıcısına yanıt

kendide alıyor 15-20.000 tl karısıda alıyorsa 10-20.000 tl yani semerini ye artık yani.

doktorlar kalifyeli mühendisler işi iyi giden aylığı 50.000 tl+ yazlık ev kapıyor heryerde o garibanlık ütopyası sizin beyninizde.

ha sıradan vasıflı vatadaşa hayat pahalı ve zor okeyde görmesek he he diyecem 5.yıldızlı otellere vip uçuyor millet hepsi ağzına kadarda dolu o oteller yazlıklar.

kalifiyeli iyi eğiyimli iyi kariyerli insanlar gayet iyi güzel şartlarda yaşıyor bu ülkede gözümle görmesem siz haklısnız derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Temmuz 2021; 21:45:44 >
  • Bizim kapicimizda bile Giuseppe Zanotti ayakkabi var. Koskoca kaymakamin Valentino ayakkabi giymesi normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 10 Temmuz 2021; 23:2:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kendide alıyor 15-20.000 tl karısıda alıyorsa 10-20.000 tl yani semerini ye artık yani.

doktorlar kalifyeli mühendisler işi iyi giden aylığı 50.000 tl+ yazlık ev kapıyor heryerde o garibanlık ütopyası sizin beyninizde.

ha sıradan vasıflı vatadaşa hayat pahalı ve zor okeyde görmesek he he diyecem 5.yıldızlı otellere vip uçuyor millet hepsi ağzına kadarda dolu o oteller yazlıklar.

kalifiyeli iyi eğiyimli iyi kariyerli insanlar gayet iyi güzel şartlarda yaşıyor bu ülkede gözümle görmesem siz haklısnız derim.

Kero, doktordan yada özel sektörde çalışan mühendisten bahsetmiyoruz, normal sıradan maaşı belli bir kariyer kadrosu bir memurdan bahsediyoruz.

Bu adamın maaşı belli, 15 bile değil. Bu maaşa çok diyorsun, çevremde alan var diyorsun, kendinin kazanmadığı bir maaş skalasından ve bir yaşam tarzını yorumluyorsun. Bende sana diyorum ki aslında bu maaş çok değil, değil çünkü biliyorum. Ama bordrolu çalışanların %40 ından fazlasının asgari ücretle çalıştığı bir ülkede evet bazılarına bir kaç kat olduğu için fazla gelebilir. Ama değil. Kariyer sahibi kişilerin emsalleri gelişmiş ülkelerde daha iyi yaşıyor, konuyu iyice dağıtacaksın ama burada sidik yarışına gerek yok. Sen şu ejderya suyunu bırakta gel, öyle tartışalım. Bu kafayla herzaman ki gibi hiç çekilmiyorsun.

• Cem kullanıcısına yanıt

koca kaymakam sıradan birimi yani tabi senden benden çok daha iyi şartlarda yaşıyak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Temmuz 2021; 0:2:35 >
  • quote:

koca kaymakam sıradan birimi yani tabi senden benden çok daha iyi şartlarda yaşıyak.

Benim ondan az kazandığımı nerden biliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Benim ondan az kazandığımı nerden biliyorsun.

Alıntıları Göster

daldan dala semra kaynana,demmekki bak seninde tuzun kuru oyle herkes fakir sürünüyor diye birşey yok kendi ele verdin 

• quote:

daldan dala semra kaynana,demmekki bak seninde tuzun kuru oyle herkes fakir sürünüyor diye birşey yok kendi ele verdin 

Alıntıları Göster

Ben hiç bir zaman geçinemiyorum, sürünüyorum vs. demedim. Sana göre tuzum kuruda olabilir, ama bu ülke gerçeklerini görmeyeceğim, çevreme duyarlı olmayacağım anlamına gelmez. Haa senin tuzun kurudur, vatan millet banane sürünsün dersin, sana yakıştırırım. Ama ben öyle olamam kardeş, ejderya suyu bile içsem, olamam.

• Hani lokmaları küçültecektik

• hiç kimse maaşının yarısından fazlasını ayakkabıya bağlamaz, vardır bunda bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Ben hiç bir zaman geçinemiyorum, sürünüyorum vs. demedim. Sana göre tuzum kuruda olabilir, ama bu ülke gerçeklerini görmeyeceğim, çevreme duyarlı olmayacağım anlamına gelmez. Haa senin tuzun kurudur, vatan millet banane sürünsün dersin, sana yakıştırırım. Ama ben öyle olamam kardeş, ejderya suyu bile içsem, olamam.

Alıntıları Göster

ben yukardakine yazdım sadece akp yalayıp çalanlar ve çırpanlar iyi şartlarda yaşıyormuş gibi yazdı sana değil zaten ,senin çalıp çıptığını sanmıyorum ama bu ülkede gayet iyi para kazanıyorsun.

elbette bu ülkenin sorunları geçim sıkıntısı bir sürü sorunu var o konuda hem fikiriz ama her zengin elit yaşayana çalıyor çırpıyor demek iftira günaha girmekten başka birşey olamaz. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Temmuz 2021; 22:23:13 >

• Kero gene uçmuş, ejder meyvesi fazla geliyor anlaşılan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

ben yukardakine yazdım sadece akp yalayıp çalanlar ve çırpanlar iyi şartlarda yaşıyormuş gibi yazdı sana değil zaten ,senin çalıp çıptığını sanmıyorum ama bu ülkede gayet iyi para kazanıyorsun.

elbette bu ülkenin sorunları geçim sıkıntısı bir sürü sorunu var o konuda hem fikiriz ama her zengin elit yaşayana çalıyor çırpıyor demek iftira günaha girmekten başka birşey olamaz. 

Alıntıları Göster

İyide durduk yere söylemiyor bunlar. İftira değil, iddia diyelim şuana. Hem de sebebe dayalı bir iddia. O gelir seviyesi için fazla bir harcama, eğer özel bir hobisi varsa, ayakkabı koleksiyonu seviyorsa bir şey diyemem.  Benimde parfüm hobim var, yeri geliyor fazla kaçıyor olabilir harcamam ama genel olarak gelirime göre harcarım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.