Şimdi Ara

kas gelişimi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaşım 17
    boy 1.76
    kilo 52
    bu güne kadar hiç kas geliştirmeyle uğraşmadım hatta elime dambıl dahi almadım karın kaslarım biraz belirgin biraz sıktığımda tamamen ortaya çıkıyor bu karın kaslarını geliştirmek istiyorum ne gibi şeyler yapabilirim tavsiye ???

• ilk önce kilo almaya bak sen çok zayıfsın.karın kasına gelirsek antreman öncesi besin takviyesi alman gerek örneğin 30 dk önce bir büyük elma yada 60 dk önce light ton balığı portakal yemen gerek.Atreman arkasıda protein yada karbonhidrat desteği alman gerekli.(kasların erimemesi için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveAndDieOnThisDay -- 24 Aralık 2012; 11:54:54 >

• Karın kasların zayıflıktan görünüyordur x) iki günde bir antrenman yapmanı öneririm antrenmandan sonra yiyebilirsen yer fıstığı ye diğer yemişlere göre protein kalitesi yüksektir tabii en kaliteli protein hayvansal gıdalarda var.Dinlenme gününde de iyi protein alırsan iyi olur x) çünkü antrenman sırasında kaslarda ufak tefek yırtıklar oluyormuş sonuçta zorluyoruz zarar veriyoruz tabi protein alıncada vücut onarıyor ve daha sağlam yapıyor.İlk başlardan çok yoğun antrenman yaparsan gelişme yerine iyice kaslarını yıkar vücut öyle yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VÜCUT GELİŞTİRME
    11 yıl önce açıldı
    8 Aylık Vücud Gelişimi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.