Bildirim
Kaş alma hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
uzaktan al -
cımbız ile al ortasını -
ben cımbızla ortasını alıyorum daha temiz gözüküyor. hatta kaşlarım kalındır ve çoktur. bazen temizliyorum adabına göre... -
quote:
Orijinalden alıntı: Zyx
cımbız ile al ortasını
Hocam normal tırnaklarımla çekerek alsam sorun olur mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: BuYaZ
quote:
Orijinalden alıntı: Zyx
cımbız ile al ortasını
Hocam normal tırnaklarımla çekerek alsam sorun olur mu ?
çekemezsin -
Bende cımbızla alıyorum tırnaklarınla çekip alman imkansız gibi bişey -
devamlı olarak cımbızla alacaksın, sakın krem sürme elin bi kaysa yasyamuk bişey olursun -
-
erkek arkadaşımın kaşlarını alıyorum ortalarını sakallarınıda düzeltiyorum elmacık kemiklerinde çıkanları mis -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bssrk
erkek arkadaşımın kaşlarını alıyorum ortalarını sakallarınıda düzeltiyorum elmacık kemiklerinde çıkanları mis
-
quote:
erkek arkadaşımın kaşlarını alıyorum ortalarını sakallarınıda düzeltiyorum elmacık kemiklerinde çıkanları mis
beyler adam kız çıktı -
quote:
Orijinalden alıntı: Good Feeling
devamlı olarak cımbızla alacaksın, sakın krem sürme elin bi kaysa yasyamuk bişey olursun
hocam şimdilik ozaman cımbızla alayım. Para biriktirdikten sonra epilasyon şart -
quote:
-
quote:
Orijinalden alıntı: BayernM
quote:
beyler adam kız çıktı
ya kız değilse -
quote:
Orijinalden alıntı: carl johnson
quote:
quote:
beyler adam kız çıktı
ya kız değilse
vahim bir durum... erkek arkadaşının kaşlarıyla başlamış olaya...nereye gider bilinmezz
-
quote:
quote:
quote:
beyler adam kız çıktı
ya kız değilse
Muhabbete bak
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı
quote:
quote:
quote:
beyler adam kız çıktı
ya kız değilse
vahim bir durum... erkek arkadaşının kaşlarıyla başlamış olaya...nereye gider bilinmezz
konuyu saptırmanın bi anlamı yok
-
Benzer içerikler
- ne var ne yok sorusuna cevap
- novagra kullananlar
- ailelere soyadları neye göre verilmiştir
- powerdent diş macunu yorumlar
- nebido kullanan erkekler
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
- izafiyet teorisi nedir
- 5g nedir zararları
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X