Bildirim
KARTVİZİT TASARIMI İÇİN BASİT PROGRAM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ulead iPhoto Plus4 rogramı ile yapabilirsin. Bana Scaner ile birlikte gelmişti. Aynısı mı bilmiyorum ama aşağıdaki linkte buldum. Ordan al bi dene.
http://www.ciao.es/Ulead_iPhoto_Plus_4__71564 -
Aynı program takvim de yapıyo. -
arkadaşım photoshop6 ile güzel kartvizit hazırlamıştı kendine sende dene derim -
office 2003 içindeki puslisher -
quote:
Orjinalden alıntı: exknight
office 2003 içindeki puslisher
Kartvizit işini Publisher la hallettim teşekkürler ama hala takvim için resimler ekleyerek kendim tasarlayabileceğim bir program bulamadım! -
arkadaşlar kartivizit her programda rahatlıkla tasarlanır önemli olan senin formatla matbaadaki makineyeye verilecek baskı formatıyla uyuşması yoksa ben windowsun kendi paintiyl bile çizerim cıktısını alamadıktan sonra neye yarar -
quote:
Orjinalden alıntı: wildworld
arkadaşlar kartivizit her programda rahatlıkla tasarlanır önemli olan senin formatla matbaadaki makineyeye verilecek baskı formatıyla uyuşması yoksa ben windowsun kendi paintiyl bile çizerim cıktısını alamadıktan sonra neye yarar
doğru walla. Sen uğrağ didin bi güzel yap sonra matbacı senden klişe parası boya parası vs. istesin. Maliyet artıncada vazgeçiyorsun hevesin kursağındsa kalıyor.
-
takvim işini de publisher da halledebilirsin.
publisher takvim hazılama konusunda da baya bi yetenekli. -
matbaalar gelende RGB değilde CMYK çalışır çalışmalarınızı götürmeden önce buna göre kaydetmeyi de unutmayın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X