Şimdi Ara

KARTVİZİT TASARIMI İÇİN BASİT PROGRAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartvizit tasarlamak istiyorum kendim için ama hangi programı kullanabilirim bunun için hiçbir fikrim yok!

Çok karmaşık olmayan bir program olursa hiç fena olmaz aslında...

Birde takvim yapmak istiyorum, onun içinde bir program tavsiye ederseniz mutlu edersiniz beni...

• Ulead iPhoto Plus4 rogramı ile yapabilirsin. Bana Scaner ile birlikte gelmişti. Aynısı mı bilmiyorum ama aşağıdaki linkte buldum. Ordan al bi dene.

http://www.ciao.es/Ulead_iPhoto_Plus_4__71564
  • Aynı program takvim de yapıyo.
  • arkadaşım photoshop6 ile güzel kartvizit hazırlamıştı kendine sende dene derim
  • office 2003 içindeki puslisher
  • quote:

Orjinalden alıntı: exknight

office 2003 içindeki puslisher

Kartvizit işini Publisher la hallettim teşekkürler ama hala takvim için resimler ekleyerek kendim tasarlayabileceğim bir program bulamadım!
  • arkadaşlar kartivizit her programda rahatlıkla tasarlanır önemli olan senin formatla matbaadaki makineyeye verilecek baskı formatıyla uyuşması yoksa ben windowsun kendi paintiyl bile çizerim cıktısını alamadıktan sonra neye yarar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildworld

arkadaşlar kartivizit her programda rahatlıkla tasarlanır önemli olan senin formatla matbaadaki makineyeye verilecek baskı formatıyla uyuşması yoksa ben windowsun kendi paintiyl bile çizerim cıktısını alamadıktan sonra neye yarar

doğru walla. Sen uğrağ didin bi güzel yap sonra matbacı senden klişe parası boya parası vs. istesin. Maliyet artıncada vazgeçiyorsun hevesin kursağındsa kalıyor.
  • takvim işini de publisher da halledebilirsin.
    publisher takvim hazılama konusunda da baya bi yetenekli.
  • matbaalar gelende RGB değilde CMYK çalışır çalışmalarınızı götürmeden önce buna göre kaydetmeyi de unutmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.