Şimdi Ara

Kartuşu Doldurdum, Yazmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2 hafta önce aldım, bugün mürekkebi bitince götürüp doldurttum gözümün önünde doldurda adam, eve geldim taktım, bir sayfayı sorunsuz yazdırdı, 2.sayfayı yarım yamalak, şimdi ise yazmıyor. Sebebi nedir acaba? Hp Deskjet f-2480

• kartuşta sorun olabilir yine adam kazık atmış olmasın
  • havasını aldırmamıs olabilir
  • meco M kullanıcısına yanıt
    aynı sorunu bende yasıyorum bende kendim doldurdum aparat vermişler vakum düzgün takıyorum videolarda anlatıldı gibi ama vakumlama yapınca hiç birşey gelmiyor kartusların içinden sırıngayı tepeden sokup geri cektigim zaman boyayı köpük cekiyor hava galiba içinde sarı kırmızı basıyor mavi boya gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahTR

aynı sorunu bende yasıyorum bende kendim doldurdum aparat vermişler vakum düzgün takıyorum videolarda anlatıldı gibi ama vakumlama yapınca hiç birşey gelmiyor kartusların içinden sırıngayı tepeden sokup geri cektigim zaman boyayı köpük cekiyor hava galiba içinde sarı kırmızı basıyor mavi boya gelmiyor

kartusa siringa ile en fazla 3 ml mürekkep doldurun. kartusun üstünden kırmızı ve sarı rengin deliklerini kapatın hava almayacak sekilde, sadece mavinin deligi acık kalsın ve bu sekilde vakumlayın mutlaka mavi gelir. buna ragmen mavi gelmiyorsa püskürtme delikleri tıkalıdır. eger sorunsuz yazdıgını biliyorsanız ve bu dolumdan sonra birden oldu diyorsanız mürekkebi cok hızlı doldurmus olabilirsiniz. mavi gelene dek vakumlamanız lazım.
    o delikler tıkalı ise nasıl acıcam birde birşeyi merak ediyorum kartusun içindeki boyayi komple nasıl bosaltırım
  • abdullahTR A kullanıcısına yanıt
    kartusun ucunu solüsyonda beklet 1 gün filan açılır eger cok büyük bir tıkanma yoksa. kartuşun boyasını tam olarak ancak katuşun üst kapagını açarak boşaltabilirsiniz yada kağıt havluya bastırıp havlunun boyayı emmesini beklersiniz. ama emdirme ile içinde yinede mürekkep kalır biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meco -- 13 Mart 2016; 23:32:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazıcım Boş Kağıt Veriyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    üst kapagı actıgımda tekrar kapattıgımda herhangi bir sorun yasarmıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahTR

üst kapagı actıgımda tekrar kapattıgımda herhangi bir sorun yasarmıyım

Hp kartuslar zaten her yerinden hava alıyor bir problem olmaz. Ama bu en son çare fakat kesin çözüm. Üst kapagını acıp kullandıgım hem hp hemde canon kartus var bende herhangi bir sorun yok.
    üst kapagı kolay nasıl acabilirim acmayı denedim acamadım
    kartusu sert zemine koyun. bıcagın agzını üst kapagın birlesim yerine koyun sonra bıcaga vurarak araya sokun. sonra diger yanlarada aynısını yapın. bir uctan bıcak girdimi zaten gerisi corap söküğü gibi geliyor, kapak ayrılıyor.
  • Muhabbetiniz bol olsun gençler :=)
  • Kullandıgınız Mürekkeplerde kartuşları bozmaktadır dikkat edin kaliteli mürekkep kullanmaya özen gösterin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 17 Nisan 2016; 2:09:38 >
    daha sonra kapagı 404 ilemi yapıstırıyoruz
    kapagı yapıstırmadan kullanıyorum.
    görüntü atabilirmisiniz rica etsem nasıl kesiyorsunuz felan
    burada görüntüsü var
    https://www.youtube.com/watch?v=gFz5yscKzPE

buda bendeki kartuş. Köşeden bıcagı birleşim yerine sokup tıklatınca içeri giriyor ve kapak kalkıyor. Her köşeden biraz sokarsan kapak kendini atar zaten.

Kartuşu Doldurdum, Yazmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meco -- 19 Nisan 2016; 23:16:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.