Şimdi Ara

KARTUŞU DENETLE??? (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hp 1315 yazıcım var. Siyah kartuşum bitmişti. Bugün yeni doldurtturdum. Eve gelip yazıcıya taktım. Sorun şu ki: Yazıcıyı her başlattığımda kartuşu denetle hatası veriyor ne yapmam gerekiyor. Bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum -- 16 Şubat 2006 22:34:31 >

• Dolum kartuşlar pekçözüm değil benimde başıma geldi geri ver birdaha doldursunlar yada alabiliyorsan orjinal al
  • 1-bende Lexmark all in one 1190 yazıcı var, yazıcıyı çalıştıracağım zaman bağlantı hatası veriyor kablosunu takıp çıkarınca düzeliyo, bunun sebebi nedir acaba?
    (konuyla pek alakalı değil ama)

2-şimdiye kadar hiç kartuş doldurmadım ve yakında siyah kartuş dolduracağım.sorum şu niçin doldurma kartuş önermiyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecti

Dolum kartuşlar pekçözüm değil benimde başıma geldi geri ver birdaha doldursunlar yada alabiliyorsan orjinal al

Yani dolum mu problemli olmuştur? Zaten ıvır zıvır basıyoruz orjinal kartuşa para vermek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum -- 15 Şubat 2006 23:39:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

Dolum kartuşlar pekçözüm değil benimde başıma geldi geri ver birdaha doldursunlar yada alabiliyorsan orjinal al

Yani dolum mu problemli olmuştur? Zaten ıvır zıvır basıyoruz orjinal kartuşa para vermek istemiyorum.

ben dolum yapıyorum senın sorunun buyuk bır ıhtımal kartusun devresi yanmış olabılır o kartuşun onundekı devre gibi bakır kaplı olan yeri sıcak su ile bi güzel mendılle temızle guzel gene bıde ole dene eğer gene olmassa kartuşun devresi gitmiştir yenı bı kartuş almak zorundasın

• quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

ben dolum yapıyorum senın sorunun buyuk bır ıhtımal kartusun devresi yanmış olabılır o kartuşun onundekı devre gibi bakır kaplı olan yeri sıcak su ile bi güzel mendılle temızle guzel gene bıde ole dene eğer gene olmassa kartuşun devresi gitmiştir yenı bı kartuş almak zorundasın

Hay Allah işe bak. Sıcak su ve temizleme işe yaramadı. Peki şimdi bu devre niye zarar görmüştür? Yani dolum sırasında karşılaşılabilinen sorunlardan mı yoksa ben mi bi hata ettim de zarar verdim kartuşa?

• Hen kartuşun devrelerini hemde yazıcı üzerindeki kartuşun takıldığı yerdeki devreleri alkol (kolonya) ile silince sorun düzeldi...
    Cevaplarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sevindim evet dolum sırasında bazen o devrelere kartus deyince iletim sağlanamıyo ve bole hatalar meydana gelebılıyo
  • Merhaba Arkadaşım.
    Kartuş dolumundan anlıyorsun.
    HP342 Tri-Colour kartuşumu şırınga ile kendim doldurmak istiyorum. (Dolum parası vermekten imanım gevredi)
    Mürekkep buldum.
    Ancak hangi rengi hangi bölüme dolduracağımı bilemiyorum.
    Kırmızı ile sarı karışmış hangi bölüme kırmızı, hangi bölüme sarı enjekte edeceğim.
    Yardımın için şimdiden teşekkür ederim.
  • bende de buna benzer bi sorun var printer'ı her açtığımda "yeni kartuş taktınız hizalamanız önerilir" gibi bi uyarı veriyor ve bir tane deneme sayfası çıkartmaya çalışıyor (ben kağıt koymuyorum ve o sayfayı iptal ediyorum her seferinde), bu sorunu nasıl çözebilirim.
  • Yazıcın hp 1510'mu?
    Eğer hp 1510 sa yazıcının bastığı kağıda tarayıcıya koy ve tarama başlat düğmesine bas.
    Ondan sonra yazıcın normal çalışacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PERON1

Yazıcın hp 1510'mu?
    Eğer hp 1510 sa yazıcının bastığı kağıda tarayıcıya koy ve tarama başlat düğmesine bas.
    Ondan sonra yazıcın normal çalışacaktır.

çok sağol kardeş
    walla işe yaradı artık sormuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PERON1

Merhaba Arkadaşım.
    Kartuş dolumundan anlıyorsun.
    HP342 Tri-Colour kartuşumu şırınga ile kendim doldurmak istiyorum. (Dolum parası vermekten imanım gevredi)
    Mürekkep buldum.
    Ancak hangi rengi hangi bölüme dolduracağımı bilemiyorum.
    Kırmızı ile sarı karışmış hangi bölüme kırmızı, hangi bölüme sarı enjekte edeceğim.
    Yardımın için şimdiden teşekkür ederim.

eğer renkler karıştı ise mumkunatı yok duzeltemezsın yenı akrtus almalısın karısan kartuş ölmüş demektır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.