Şimdi Ara

Kartuş Doldurdum Kısmen Çalışıyor ama ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Bir arkadaşım Lexmark x5150 marka çok fon.k yazıcı aldım. Arkadaşım önceden kullanıroyrdu ama sonra uzun süre kullanmayınca kartuşları donmuş sanırım o da çöpe atmış. Yazıcı onun evinde duruyordu ben aldım geldim. Evde denedim taracıyısı vs hepsai çalışıyor. Programını kurdum. Cartbridge missing uyarısı veriyor haliyle kartuş yok. Denemek için yukarıdan kağıt koyup fotokopi yap dedim. Kağıdı aldı ve yavaş yavaş tıkır tıkır sanki yazıyormuş gibi o kartuşların takılacağı yer hareket etti geldi. Tabi haliyle boş kağıt verdi

Merak ettiğim konu şimdi ben buna kartuş alsam yada boş kartuş bulup biyerden doldurtsam çalışır mı acaba. Karşıma çıkabilecek bir problem var mı. Boşuna masraf yapmak istemiyorum da

Saygılar sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniuyeyimiste -- 24 Ekim 2009; 15:01:09 >

• Arkadaşlar internetten boş aldığım kartuşları doldurttum. Eve geldim taktım self-test yaptım. Mavi ve Sarı renk adeta mükemmel. Ancak kırmızı(magenta mı diyorlar) ondan hiç mürekkep gelmedi. Dolduran arkadaş da kırmızının ilk başta problem yaratabileceğini söylemişti zaten. Siyah kartuşa gelirsek ilk denediğimde böyle kesik kesik bişeyler oluşturdu baktım evet yazdırdığım şeye benziyor. Ama sanırım daha tam mürekkep oturmamış. Yani internetteki araştırmalarım sonucu böyle bir duruma karar verdim. Sizce ne yapabilirim. Beklemeliyim. Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazıcım Boş Kağıt Veriyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.