Şimdi Ara

Yarım dolu gelen demo kartuş bittiğinde tekrar doldurulur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar diğer açtığım yazıcı önerisi konusuna cevap gelmeyince 2 yazıcı arasında karar kıldım ve bugün yarın almayı düşünüyorum. Lakin bir sorum var. Diğer konudaki mesajı değiştiremediğim için yeni konu açarak sormak istedim.

    HP 2135 ya da HP 3635 yazıcı almayı düşünüyorum. İkisi de 652 kodlu kartuşu kullanıyor. İkisinden birini sırf fiyatı uygun diye İstanbul Bilişim'den almayı düşünüyorum lakin sitelerindeki ürün açıklama kısmında "Demo Kartuş" ibaresini gördüm.

     Yarım dolu gelen demo kartuş bittiğinde tekrar doldurulur mu?


    Demo demesinden kasıt, bu kartuşlar yarım dolu geliyor, orasını anladım lakin bittikten sonra tekrar doldurabilir miyim onu merak ettim? Yani sonuçta bu kartuşlar orijinal değil mi? Zira 7 yıldır kullandığım HP C3180 yazıcının orijinal ve tam dolu gelen kartuşlarını 5,6 defa profesyonel dolum makinesinde doldurtup sorunsuzca kullanmışlığım var. Ama forumlarda kullanıcılar, demo kartuş diye tabir edilen bu yarım dolu gelen kartuşlarına, tam dolu gelen diğer kartuşlara yapıldığı gibi dolum yapılmadığını söylüyor. Hatta 1 kere bile dolum yapılmıyormuş. Ne yani, bu yarım dolu gelen demo kartuşları kullanıp, bittiğinde atacak mıyım ben?

    Özetle, bu demo kartuşlara tekrar dolum olmuyorsa yada dolumda sıkıntı çıkartıyorsa almamın bir anlamı yok zira bu orijinal 652 renkli ve renksiz kartuşların fiyatı zaten yazıcının fiyatına eşdeğer. Eğer bu demo kartuş muhabbeti sadece İstanbul Bilişim'e özelse yani diğer satıcılar aynı yazıcıların yanında tam dolu ve tekrar doldurulduğunda sıkıntı vermeyen (en azından 3,4 kere) 652 kartuşu veriyorsa o halde onlardan almaya çalışırım.

    Bu demo kartuş konusunda bir fikri olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 24 Eylül 2016; 12:34:35 >







  • kodunu hatırlamadığım hp kartuşları vardı zamanında ,yazıcıyla beraberinde gelen misal onların içindeki süngerler küçük oluyordu mürekkebi fazla dolduramıyorsun fazlası akıyordu çareyide kartuşu üstten kırıp süngerleri daha büyük kartuş içi süngrler ile değiştiriyorduk şimdiki demo kartuşları duyduğuma göre süngerlerin bulunduğu bölmeleri küçük yapıyorlarmış onun çaresi yok ama sizin kartuşlar belki sizin kartuşlar süngerleri küçük tiplerdendir bilemiyorum incelemek lazım
  • sadece hanım eller kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için teşekkür ediyorum. HP 3635 aldım ve şu anda sorunsuzca kullanıyorum. Orijinal kartuşlarının ucuz olması ve F/P ürünü olması beni cezbetti :)
  • Bu 652 kartuşlara sahip bir yazıcı almayı düşünüyorum bende. Dolum olayı oldu mu, ömrü nasıl oldu olduysada? Ya da daha uygun bir çözümü var mıdır?
  • Merhaba, 3635 kullanıcısıyım bende çok araştırma yaptım sanırsam bu modeller arasında gittim geldim ve sonrasında 3635te karar kıldım. Dolum konusunda da Setup kartuş yani demo kartuş var içerisinde bugün dolum yaptım tamamen bitince devam edermi çalışmaya bilemiyorum.. Eğer siz dolum yaptıysanız veya dolum yapan arkadaşlar varsa bizlerle tecrübelerini paylaşabilir mi? teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.