Şimdi Ara

kartlık vs cüzdan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler cüzdan çok saçma gelmeye başladı artık. Herşey kartla hallediliyor, cüzdanda para taşıdığım yok zaten max 50tl nakit olur kalan miktar kartlarda, bu yüzden bundan sonra kartlık kullanmayı düşünüyorum hem daha zarif oluyor küçük bir de. Siz ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maybe
  • Öylede arabası olmayanlar otobüsle falan gidenler oluyor yada aksam evine giderken ekmek alan adam kredi kartı yada atm kartı kullanmaz bence oyüzden cüdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasyonelist

Öylede arabası olmayanlar otobüsle falan gidenler oluyor yada aksam evine giderken ekmek alan adam kredi kartı yada atm kartı kullanmaz bence oyüzden cüdan.

ona çare olarak zaten bi miktar nakit taşıyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ratttan35

quote:

Orijinalden alıntı: Nasyonelist

Öylede arabası olmayanlar otobüsle falan gidenler oluyor yada aksam evine giderken ekmek alan adam kredi kartı yada atm kartı kullanmaz bence oyüzden cüdan.

ona çare olarak zaten bi miktar nakit taşıyorum hocam

Bozuk paralar için söyledim ben 5 tl olsa 1 tl ekmek alsan 4 tl kalır oda benim sinirimi bozuyor ondan cüzdan dedim.Normal alışverişlerimde bende atm kartı kullanıyorum ama otobüsle gittiğim için bozuk paramda cok oluyor....
  • DUR DAHA O KADAR İLERLEMEDİK HALA PEK ÇOK YERDE POS MAKİNESİ YOK YADA OLAN YERLER 5 TL'DEN AZ ALIŞVERİŞLERDE KABUL ETMİYORLAR AYRICA İNSAN UTANIR 1 TANE ÇİKOLATA ALIYOSUN KARTI UZATIYOSUN ..
  • olay biraz yanlış anlaşılmış, bu küçük alışveriş için veya pos geçmeyen yerler için bi miktar para oluyor zaten yanımda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende yeni nüfus kağıtları gelecek diye cüzdan alamıyorum. normalde nüfus kağıdı cüzdana sığsın diye büyük cüzdan alırım ama yeni nüfus kağıtları gelince büyük cüzdana gerek kalmayacak. bi an önce gelse şu yeni nüfus kağıtları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boş Muhabbet Seven Adam

DUR DAHA O KADAR İLERLEMEDİK HALA PEK ÇOK YERDE POS MAKİNESİ YOK YADA OLAN YERLER 5 TL'DEN AZ ALIŞVERİŞLERDE KABUL ETMİYORLAR AYRICA İNSAN UTANIR 1 TANE ÇİKOLATA ALIYOSUN KARTI UZATIYOSUN ..

yo biz kampüste suyu bile banka kartıyla alıyoruz utanmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

bende yeni nüfus kağıtları gelecek diye cüzdan alamıyorum. normalde nüfus kağıdı cüzdana sığsın diye büyük cüzdan alırım ama yeni nüfus kağıtları gelince büyük cüzdana gerek kalmayacak. bi an önce gelse şu yeni nüfus kağıtları.

zaten kartlıktaki en büyük problem nüfus cüzdanı hocam, yeni gelecek olanların tarihi belli mi acaba?

• Nakit her zaman bir erkeğin cebinde olması gerekir bunu aklından çıkarma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratttan35

quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

bende yeni nüfus kağıtları gelecek diye cüzdan alamıyorum. normalde nüfus kağıdı cüzdana sığsın diye büyük cüzdan alırım ama yeni nüfus kağıtları gelince büyük cüzdana gerek kalmayacak. bi an önce gelse şu yeni nüfus kağıtları.

zaten kartlıktaki en büyük problem nüfus cüzdanı hocam, yeni gelecek olanların tarihi belli mi acaba?

ne zaman dağıtılmaya başlanacak net bilmiyorum. haberlerde de bu sene diyor ama ay gün veren okumadım, ilk etapta 2 milyon kişiye dağıtılacakmış, 3 sene içinde de herkeste olacakmış.
  • Bende cüzdandan kartlığa geçenlerdenim. Kartlık elbetteki daha rahat; ama biraz ebatına da bağlı. Şu yeni nüfus cüzdanları çıksaydı daha iyi olacaktı, bazı kartlıklara nüfus kağıdını koymak için kenarlarından biraz kesmek gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni nüfus kimlik kartları geldiğinde bende artık cüzdan taşımayacam. güzel bir kartlık ile devam ederim artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.