Şimdi Ara

Kartımı mining için modlasam oyunlarda etkisi olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartımı mining için modlasam oyunlarda etkisi olurmu ?

Kartımın biosunda bir anormallik olduğunu düşünmeye başladım.Çünkü;
    Genel olarak oyunlarda anlık fps düşüşleri,sağa sola dönmelerde anlık donmalar yaşıyorum.Nekadar driver güncellesemde hiç bir oyunda stabilite yakalayamadım gitti bu kartta.

Asus strix Gtx 980 kullanıyorum mining başlattığımda eth için claymore de 3 mh/s alıyorum.İnternetteki verilere göre 19-21 mh/s alması gerekiyormuş gtx980 in.
    Bununla bir alakası olduğunu düşünüyorum.Bu tarz bi modlama ile bu kartı olması gereken normal haline getirebilir miyim?

Sorunumu anlatabilmişimdir umarım.

Not: Asıl amacım mining değildir.Kartın ilk sahibiyim mining yapılan bir kart değildir.

• Mining modu denen şey bir nevi overclock-downclocktan ibaret. Oyunda aşırı fps droplanması veya 3mh/s mining hızına bir çare değil. vbios eski ise güncelleyin ama modlu vbios atmaya çalışmanızın bir anlamı yok. Sorunu başka yerlerde arayın. İlla ekran kartında da olması gerekmiyor. İlla donanımda da olması gerekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 27 Mart 2018; 11:15:3 >
    // Dark N10 Kasa // Seasonic M12II-850 EVO Güç Kaynağı // Asus ROG Strix X370-F Gaming Anakart // AMD Ryzen 5 2600 @4.1GHz İşlemci // Lepa Aquachanger 120 İşlemci Soğutucusu // Kingston HyperX Fury 16GB (2x8GB) @2933MHz @CL14 Bellek // Asus ROG Strix GTX 1070 O8G Ekran Kartı // Corsair Force GT 120GB SSD // Western Digital Caviar Blue 1TB 7200 RPM HDD // Western Digital Elements Portable 2TB HDD // Windows 10 Single Language 64 Bit İşletim Sistemi // Asus VG248QE Monitör // Logitech G105 Klavye // Thermaltake Tt eSports Black Mouse // Steelseries Qck Mousepad // Logitech F710 Gamepad // Gamesir G4S Gamepad // Sony PlayStation Vita Slim v3.65 Henkaku // Samsung Galaxy S7 Edge // Sennheiser Momentum 2.0 Over-Ear Kulaklık // Dzat DF-10 In-Ear Kulaklık //
  • msi afterburnerda değerler kaç çıkıyor?

Orijinalden alıntı: Fade to Black

msi afterburnerda değerler kaç çıkıyor?

standart ayar (oc suz) resim atamıyorum hata veriyor.

gpu clock 1316 mhz
    mem clock: 3505 mhz
    temp: 51 c
    Volt: 0mV

Edit : Sanırım sorum memory clock un 3505 e sabitlenmesinden kaynaklanıyor.Asusun sitesinde default ayar 7010 mhz imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petegrus -- 27 Mart 2018; 14:52:48 >

Orijinalden alıntı: Fade to Black

ramde bir verimsizlik olabileceği doğru ancak 3505ü 2yle çarpınca 7010 yani görünende bir sorun yok.ekran kartı boştayken bir de gpu-z sensor verilerine bak bir gariplik var mı.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.