|
Merhabalar mevcut sistemime ekran kartı yükseltmesi yaptım. Önceki ekran kartım RX 6650XT'di, Sapphire Nitro+ RX9070'e geçiş yaptım. Oyunlarda menüde 1 fps alıyorum hareketli duvar kağıdım bile kasıyor. Bios güncellemesi yaptım. Biosu güncellemeden önce mouse'u bile hareket ettiremiyordum, deli gibi kasıyordu. Bios güncellemesini yaptıktan sonra internette gezinebilir ve video izleyebilir bir noktaya geldi sadece. Ayrıca bios güncellemesinden sonra driverları kurduğumda gene deli gibi kasmaya, güncellemeden önceki gibi olmaya başladı. Montajı yaparken, ekran kartının kutusunun içinden çıkan 3x8'den 16 pine dönüştürme kablosunu ve mevcut psudan çıkan iki tane 2x8 PCI-E kablosunu kullandım (2 tanesini bir kablodan diğerini de öbür kablodan kullandım). Pinleri doğru ve tam taktım. Mecut PSU: DeepCool CC560 kasasuıyla birlikte gelen DeepCool 650w 80+. Sorunun sebepleri ne olabilir? Çözüm için ne yapmam gerekli? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt