Şimdi Ara

kartımda para eksilmiyor ? [enpara]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler enparayı bilen bilir. genelde steam itunes için kullanılır. 1 hafta önceye kadar ne aldıysam para en geç 5 gün içinde düşüyordu hesaptan. ama şuan düşmüyor. yani itunestan birkaç müzik aldım 1 hafta oldu daha para eksilmiyor. şuan birkaç tane daha aldım yine eksilmiyor. korkmaya başladım. varmı başına gelen ne yapabilirim.

edit: arkadaşlar enpara müşteri hizmetleri ile görüştüm birazönce. alışverişi yaptıktan sonra en geç nezaman hesaptan düşüyorsunuz diye onlarda anında düşer dedi ve kontrol etti bugune kadarki harcamları ve son yaptıklarım görünmüyor.bizde bir sıkıntıda gözükmüyor dedi. itunes ile görüşün diyor. ne yapacam bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkblack -- 6 Mayıs 2015; 21:40:18 >

• en para Hakkında birşey sormak istiyorum sorabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • durma
    aban abanabildiğin kadar

ininal gibiyse tabi

yoksa ayvayı yersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar enpara müşteri hizmetleri ile görüştüm birazönce. alışverişi yaptıktan sonra en geç nezaman hesaptan düşüyorsunuz diye onlarda anında düşer dedi ve kontrol etti bugune kadarki harcamları ve son yaptıklarım görünmüyor.bizde bir sıkıntıda gözükmüyor dedi. itunes ile görüşün diyor. ne yapacam bilmiyorum.
  • Kredi kartın falan varsa onla ödüyor olmayasın dikkat et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    akbank artı para
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.