Şimdi Ara

Kartaldaki Şirin Bisikleti Bilen Var mı ? Ucuz bisiklet satıyorlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler internette gezinirken rast geldim. Adamlar acaip ucuz satıyor. Normalde 699 tl olan salcano NG 650 hidrolik diskli olanını adamlar 560 tl ye satıyorlar. Çoğu yere baktım en ucuz fiyat veren 600 tl idi. Şirin bisiklette 560 TL. Acaba dedim işin içinde bi iş mi var ? Defolu bisiklet mi satıyorlar. 560 tl çok ucuz çünkü. Sizce nasıl ?

# Mechanical Engineering #
  • Engineer ! kullanıcısına yanıt
    Sedona 711 almıştım ordan 2012 Ağustosda. İlgili ve sağlam bir esnaftır.
    Peşin fiyatı ise normal gibi.

Orijinalden alıntı: Robert Knepper

Sedona 711 almıştım ordan 2012 Ağustosda. İlgili ve sağlam bir esnaftır.
    Peşin fiyatı ise normal gibi.

Bunu duyduğuma sevindim hocam. Sabah arayacağım, açıksa eğer kartala gitmeyi düşünüyorum. Gerçekten 560 tl çok cazip bi fiyat. Üstelik liste fiyatı 699 tl olan bisiklet. Siz tamam diyorsanız sıkıntı yok

• Metin Bisiklet duydum Sirkeci tarafında sanırım o taraflar daha zengin bisiklet cenneti sanırım.

http://www.metinbisiklet.com/

Hatta bunu buldum
    http://www.metinbisiklet.com/tr/salcano-ng650-26-md--u

569TL Salcano NG 650 MD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19232E7C9 -- 28 Temmuz 2013; 5:05:16 >

Metin Bisiklet duydum Sirkeci tarafında sanırım o taraflar daha zengin bisiklet cenneti sanırım.

Metin bisiklete daha dün gittim. 625 tl dediler aynı model bisiklete. Ancak fazla pazarlık yapmadım. Heralde onlar 600 e filan inerler. Açıkçası şirin bisiklet daha cazip bana. 560 tl sonuçta.

• _____________________________

• _____________________________
    Bisiklet sür, sağlıklı kal !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pardon hocam o zaman kusura bakmayın :)

zamanınız olursa bana da 1-2 model önerebilirseniz sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_78599522/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidr0ksit -- 28 Temmuz 2013; 5:31:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutgunk

Şirin bisiklet o bölgenin en kazıkıcısıdır. Verdiği fiyat muhtemelen geçen senenin elinde kalan bisikletler içindir.
    Hatta örnek olarak, sirkecide 60 tl etiket fiyatı olan Prowell kask Şirinde 100 tl dir.

Dostum peki sence kötü bişey mi 2012 model bisiklet almak ? Merakım soruyorum. Yani bişey olurmu ki ??

• quote:

Metin Bisiklet duydum Sirkeci tarafında sanırım o taraflar daha zengin bisiklet cenneti sanırım.

Hatta bunu buldum
    http://www.metinbisiklet.com/tr/salcano-ng650-26-md--u

569TL Salcano NG 650 MD

Metin bisiklet Bakırköy'dedir. Bakırköy iskelesini geçtikten sonra (Yeşilköy istikameti) 200 metre daha gidip sağdan içeri girince kime sorsanız gösterecektir.

• Arkadaşlar 2012 model bisiklet almanın ne gibi bir kötü özelliği olabilir ??

• Engineer ! kullanıcısına yanıt
    Geçen seneki NG 650 ile bu sene çıkanları karşılaştırmak gerekir. Belkide sizin beğeneceğiniz veya taleplerinizi karşılayan 2012 modeldir.
    Fakat her sene Salcano donanımları dahada iyileşiyor. Ayrıca satmak istediğinizde 2. el fiyatının eski modelde daha da düşük olma olasılığı yüksek.
    Ng 650 yi bilmem ama Salcano City Sport serisinin 2012 ile 2013 modelleri arasında dağlar kadar fark var.

Geçen seneki NG 650 ile bu sene çıkanları karşılaştırmak gerekir. Belkide sizin beğeneceğiniz veya taleplerinizi karşılayan 2012 modeldir.
    Fakat her sene Salcano donanımları dahada iyileşiyor. Ayrıca satmak istediğinizde 2. el fiyatının eski modelde daha da düşük olma olasılığı yüksek.
    Ng 650 yi bilmem ama Salcano City Sport serisinin 2012 ile 2013 modelleri arasında dağlar kadar fark var.

Hocam valla benim bildiğim pek bir fark yok sanırım. Tam da emin değilim tabi. Bana kalırsa, 2013 modele 625 tl verene kadar, 2012 modele 550 tl veririm. arada 75 lira fark var. O para gider aksesuar alırım

• şirin bisikletin linkini verseydin belki daha fazla fikrimiz olurdu

şirin bisikletin linkini verseydin belki daha fazla fikrimiz olurdu

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-herkes-alabilsin-diye-2013-model-salcano-ng-650-hd-26-131638501/detay

Hocam adamları resmi sitelerini bulamadım. Ama adamla telefonda görüştüm, interntetten de baya araştırdım. Güvenilir bi yer yani.

• beceriksiz adamlar, uzak durun.

işi bitiremeyip ha bire oyalarlar, ha bugün ha yarın..

dalga geçer gibi..

sinirlerim bozuldu yalanlara, aldım bisikleti geri.
    başkası 1 saatte yaptı, bunların 3 haftada başlayamadığı işi.

başlarım böyle esnaflığa
  • Şirin bisikletten uzak durun arkadaşlar. Müşteri memnuniyeti diye bir şey yok. Bisikleti satana kadar iyiler. Adamların kendi ağzından çıkan laf: "bana canlı para lazım." Satana kadar hizmet önemli derler. Muhatap bulabiliyor musunuz derler önemli olan bu. Sonuç kocaman bir hüsran. Garantiye vs işiniz düşerse aman yani Allah düşürmesin ellerine. Ben fabrikaya pöykürünce sonuç alabildim anca. Gidin 100 TL fazla verin adam gibi bisiklet hizmeti veren bir yerden alın. Adamlar anahtarcı, nalbur, bisikletçi. 2 kişi hiç bir şeye yetemiyorlar. Komşuları bile elektrik için çağırdık sıkıntı oldu vs deyip şikayet ediyorlar. Sözde komşu olacağız sallayıp duruyorlar dedi :D (parkta otururken sesli sitem ediyordum). Velhasıl sorun çıkarsa daha çok sorununuz olur. 50-100 TL'nin peşine düşüp sıkıntılı bir yerden alışveriş yapmayın derim. Ha peşin fiyata ucuz veriyorlar doğrudur. Konuyu hortlamış olabilir ama Gerçekler bilinmeli. Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.