Şimdi Ara

Kartal, Türkiye'nin en temiz ilçelerindendir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul'un Kartal ilçesi, 5 yıldır yaşadıgım kadarıyla çok modern,sakin,huzurlu ve güzel bir ilçe.
    Eyüp,Şişli gibi şehirlerdede kaldım. Oraların tarihi başka tabii, Fakat Kartal gibi güzel değiller.

Kartal halkı %70 CHP oy veriyor 2000 li yıllardan beri Altınok Öz diye bir muallak tarafından yönetiliyor.

700.000 nüfüsü var. Türkiyenin Yüzölçümüne göre en kalabalık ilçesi.

Adalar elektrik ve su ihtiyacını Kartal'dan karşılıyor.

Merkezinde Evlerin tamamı 4 katlı,en alt katları dükkan, üst katları ev. Çok düzenli yapılaşmış.
    Diğer İstanbul şehirlerine nazaran çok daha yeşil.

Semt merkezinde Güzel bir Stad var, Kartalspor halkın çok sevdiği takım. 12.000 kişilik stadı PTT ligindeyken'de Bal ligindeyken'de doluyordu, Stad biraz eskidiği için yıkıldı. Yerine 40.000 Kişilik bir stad yapılacak ve süper lige çıkma sözü verildi.

Kordonboyu mahallesi dışında, (kordonboyu mahallesi sadece deniz tarafındaki evleri alır.) Tamamı Deniz ve Adalar manzaralı. Arama motoruna : Yakacık Balkon yazarsanız, Türkiyenin en güzel noktalarındab bakmış olursunuz.

Düzgün Evler 220k dan başlıyor. Yeni yapılmış evler 280k ve üst düzey deniz manzaralı site evleri max 330k.

Kısacası Kartal yaşanılacak yer. Ama sakın yakın diye Pendik,Sultanbeyli,Gebze gibi ilçelere taşınmayın

• Kartal'da herkes beşiktaşlı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acheron kullanıcısına yanıt
    Yo
  • Bu arada Kurfalı Mahallesi'nin kuzeyinde büyük yakacık dağı var. Ben orada yaşıyorum.Gutbetçi arkadaşım Kurfalı Türkiye'nin hollywood'u demişti.
    Kartal, Türkiye'nin en temiz ilçelerindendir.Kartal, Türkiye'nin en temiz ilçelerindendir.Kartal, Türkiye'nin en temiz ilçelerindendir.

• Eyüp/Göktürk derim susarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excision -- 12 Haziran 2018; 16:47:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ublt34

Bu arada Kurfalı Mahallesi'nin kuzeyinde büyük yakacık dağı var. Ben orada yaşıyorum.Gutbetçi arkadaşım Kurfalı Türkiye'nin hollywood'u demişti.
    biz de geçen sene kurfaliya tasindik. Sultanbeylide dukkanim var malesef.

sabah avrupada uyaniyorum, 20dk sonra kendimi iranda buluyorum.

• Lütfen troll konu olsun lütfennnnn

Kurfalı hollywood hdjcjjdhcjdhdnddjehfgn

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Liseyi orda okumasak inanıcaz.

• Attığın resimler Dragos tarafı. Dragos zaten elit bir yer. Kartal’ın tek güzel yeri.

• Kartal'da oturmasak inanıcaz.

• Bende Kartal'da petrol-iş Mahallesi'nde oturuyorum. Kartal maalesef biraz geri kaldı gelişemedi ama oturduğum cadde gelişiyor güzel. Ama işte merkez o kadar gelişmedi. Ayrıca kartal stadı yıkıldı evet ama oraya kartalın yeni stadı açılmayacak. Kartalı tekrar canlandırmak için yeni çarşı orası olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende Kartal esentepe mahallesinde oturuyorum ama Kartal çok geri kaldı bence ama sakinlik sevenler için birebir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MağaraAdam kullanıcısına yanıt
    Hangi lise ?

• Eyüp demişken bence İstanbul’un en güzel sahili Eyüp’te.Çünkü insana ayrılan alan çok fazla.Beşiktaş üsküdar gibi yerlerde sadece yürümeye yer var başka yok.

• diğer istanbul şehirleri?
  • Bi Kadıköy değil ama Kartal'da oturan biri olarak bende seviyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartal istanbul'un sayili laik semtlerindendir. erzincan mahallesini bilen bilir. resmen küba!

• Tuzla, Pendik, Kartal ve Maltepe.. Buraya kadar çöp. boşuna lak lak etmeyin

• Kartal sahil de gün batımı çok şahane oluyor. Hele hele hafif bulutluysa offf. Bı ara foto çekmiştim, amannn dedirtecek kadar vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Tuzla, Pendik, Kartal ve Maltepe.. Buraya kadar çöp. boşuna lak lak etmeyin
    Tuzla ve pendik baska diyarlar sahil yolundan ilerle maltepe sahildeki insanlara evlere bak birde pendik sinirini gectikten sonraki tiplere bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.