Şimdi Ara

KARTAL KORDONBOYU MAH. - UYDUNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mevcut TTnet ADSL abonesiyim ancak 10 gündür internetim arızalı, TTnet te yapmıyor açıkcası. Bölgede superonline olmadığı için ya Uydunet ya da TTnet fibere geçmem gerekiyor ancak TTnette yaşadığınız problemde umurlarında olmaması sonucu kafamda uydunet daha ağır basıyor.

Kartal, Kordonboyu mahallesinde uydunet kullanan arkadaşlardan yorumlarını alabilir miyim? Stabil çalışıyor mu? Kopma vs. problemleri yaşanıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: jose_mari1903

Mevcut TTnet ADSL abonesiyim ancak 10 gündür internetim arızalı, TTnet te yapmıyor açıkcası. Bölgede superonline olmadığı için ya Uydunet ya da TTnet fibere geçmem gerekiyor ancak TTnette yaşadığınız problemde umurlarında olmaması sonucu kafamda uydunet daha ağır basıyor.

Kartal, Kordonboyu mahallesinde uydunet kullanan arkadaşlardan yorumlarını alabilir miyim? Stabil çalışıyor mu? Kopma vs. problemleri yaşanıyor mu?

Hocam eve ekip gelip olcum yaptimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok, yapmıyorlar. 20 kere arıza kaydı bıraktım, oturdukları yerden bakıyorlar,modeme gelen sinyaliniz iyi diyip arıza kaydımı siliyorlar, hatta arıza kaydımın sonuçlandığını bana bildirmiyorlar bile..
    Eski kablolu modemimi taktım yine aynı, laptop ile kablosuz modemimi ofisime götürüp kurdum, orda canavar gibi çalışti ikiside. Evdeki telefon kablolarını yeniledim. Sorun çözülmüyor. Speedtest.net e bağlanacak hız bile yok.. 20 dk sonra falan hız testi sonuçlanıyor. download:0.03 ,upload:0.66
    Adamlara derdimi anlatamıyorum, yalvardım resmen ekip gelip baksın diye, 10 gündür sallamıyorlar. işim gücüm kaldı,umurlarında değil. Taahhüdüm bitti zaten, Allah'ın işi işte yeni taahhüdü vermeyi unutmuşum yoğunluktan. Şimdi değiştirebilirim.
  • quote:

yok, yapmıyorlar. 20 kere arıza kaydı bıraktım, oturdukları yerden bakıyorlar,modeme gelen sinyaliniz iyi diyip arıza kaydımı siliyorlar, hatta arıza kaydımın sonuçlandığını bana bildirmiyorlar bile..
    Eski kablolu modemimi taktım yine aynı, laptop ile kablosuz modemimi ofisime götürüp kurdum, orda canavar gibi çalışti ikiside. Evdeki telefon kablolarını yeniledim. Sorun çözülmüyor. Speedtest.net e bağlanacak hız bile yok.. 20 dk sonra falan hız testi sonuçlanıyor. download:0.03 ,upload:0.66
    Adamlara derdimi anlatamıyorum, yalvardım resmen ekip gelip baksın diye, 10 gündür sallamıyorlar. işim gücüm kaldı,umurlarında değil. Taahhüdüm bitti zaten, Allah'ın işi işte yeni taahhüdü vermeyi unutmuşum yoğunluktan. Şimdi değiştirebilirim.

Hocam böyle devam eden sorunlarda
    telefonla müşteri isleri ile konusmaktansa bagli bulungunuz tt deki(kartal) repertore gidip(müşteri ilişkilerinin arkasında) yüzyüze konusarak işlemi hizlandirabilir ve istediğiniz sonucu alabilirsiniz.Çünkü kartalda telekomonun fiber donusumu var bizim karliktepeyede fiber dosediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uydunet;
    Bölge olarak ben Maltepe'deyim, 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum, aynı arter değil belki ama fikir verebilir.
    Geçmeyi düşünürseniz eğer kuruluma gelen servisin direkt telefonunu alın ve bir sorun yaşadığınızda direkt onları arayın, sorunlarınızdan çok daha hızlı kurtulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quasimodo32

Uydunet;
    Bölge olarak ben Maltepe'deyim, 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum, aynı arter değil belki ama fikir verebilir.
    Geçmeyi düşünürseniz eğer kuruluma gelen servisin direkt telefonunu alın ve bir sorun yaşadığınızda direkt onları arayın, sorunlarınızdan çok daha hızlı kurtulursunuz.

Teşekkür ederim cevabın için.. Benimde herkesten duyduğum aynı gün içerisinde geliyorlarmış sorun çözmeye.. TTnet e vermiş olduğum arıza kaydının üstünden 11 gün geçti bugün. her gün arıyorum. agzıma geleni söylüyorum hala adam yerine konup bir Allah'ın kulu gelmedi bakmaya.. Şuanki hızım ethernet kablosu takılı 0.02 mpbs, paketimde 16 mpbs ultranet=))) internette tek sayfa bile açamıyorum,kadın bana diyor ki adil kullanımdan dolayı öyle olmuştur, 50 gb'ı geçmişsiniz =))) Allah'ım sen aklıma mukayet ol... Neyse bütün ispler TTnetten iyidir diyerek uydunete başvuruyorum. Tekrar saol cevap için.

• Uydunete dün başvurdum, Bugün geldiler kurulumu yaptılar. onlar gittikten 10 dk sonra internet açıldı.. Şimdilik çok memnunum,
  • quote:

Uydunete dün başvurdum, Bugün geldiler kurulumu yaptılar. onlar gittikten 10 dk sonra internet açıldı.. Şimdilik çok memnunum,

Paketmi kullaniyorsun kardes uydunet+teledunya gecmeyi dusunuyorum Kartal tarafindayim bende uydunet kablosuz degilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Asia Eagle

quote:

Uydunete dün başvurdum, Bugün geldiler kurulumu yaptılar. onlar gittikten 10 dk sonra internet açıldı.. Şimdilik çok memnunum,

Paketmi kullaniyorsun kardes uydunet+teledunya gecmeyi dusunuyorum Kartal tarafindayim bende uydunet kablosuz degilmi?

evet hocam. Paket aldım. uydunet+teledünya.. Hızım stabil 10 mbit bu zamana kadar. Hiç bir kopma sorunu yaşamadım. kesinlikle tavsiye ederim. uydunet kablo tv hizmeti ile sağlanıyor. Binanızda kablo tv kutusu var ise aşağıda, ordan dairenize kablo çekiyorlar. benim mesela Tv im kapının yanındaki odada ,modemim ise en uç odadaydı. splitter ile 2 kablo yu bağladı. 2 odaya da kabloları taşıdı. Açıkcası kablosuzdan kastınızı anlamadım. Modemi soruyorsanız. Ben kablosuz modem aldım.

• jose_mari1903 kullanıcısına yanıt
    Karsi bina yan binada var bizim binayada tesis kurulmasi icin dilekçeyi faxladim suan ses cikmadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asia Eagle

Karsi bina yan binada var bizim binayada tesis kurulmasi icin dilekçeyi faxladim suan ses cikmadi.

binanızda yoksa bir şey diyemem hocam. İstersen ara sor yarın. Gelen talepler ve daire sayısını bağlı olarak kuruyorlar. Ben sitede oturuyorum. toplamda 200 e yakın daire var. 3 bina var. 3ünde de aşağıda türksatın kutusu vardı. En iyisi ara sor, ona göre olmazsa başka isp bakarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.