Şimdi Ara

Kartal'dan Lens'e pençe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
1
Favori
4.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye yaptığı ziyaretin perde arkası ortaya çıktı. Orman'ın, Fenerbahçe'de kiralık oynayan Jeremain Lens'i, sezon sonunda bonservisiyle almak için kulübü Sunderland'le masaya oturduğu öğrenildi.

Kartal'dan Lens'e pençe

Bu sezonun başında ezeli rakibi Fenerbahçe'den Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ü alan Beşiktaş'ın, yine sarı-lacivertli takıma yönelik flaş bir hamlede bulunduğu ortaya çıktı.
    Siyah-beyazlıların, Fenerbahçe'de bu sezon kiralık olarak oynayan kanat oyuncusu Jeremain Lens'e kanca attığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, 29 yaşındaki oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Sunderland ekibiyle masaya oturduğu ve nabız yokladığı belirtildi. Siyah-beyazlıların, Lens'i gelecek sezon bonservisiyle alarak kadrosuna katmak istediği ifade edildi. Tarafların, sezonun bitimiyle birlikte yeniden bir araya gelerek pazarlık masasına oturmalarının beklendiği kaydedildi.

"Kadromda görmek isterim"

Lens'in, Sunderland ile olan sözleşmesi ise 2019'da sona eriyor. Beşiktaş'ın deneyimli teknik direktörü Şenol Güneş'in de Hollandalı oyuncuyu kadrosunda görmek istediği kaydedildi. Teknik direktör Şenol Güneş'in yönetimle yaptığı toplantıda, “Lens, uluslararası arenada da tecrübesi olan, yetenekli bir futbolcu. Bu sezon Fenerbahçe'de en dikkat çeken isimlerin başında geliyor. Son dönemde çok etkili futbol oynamamış gibi görünebilir, ancak bizim sistemimizde son derece faydalı olacaktır. Alabilirseniz, kadromda görmek isterim" dediği öğrenildi.

Gelecek sezon, UEFA tarafından uygulanan ekonomik fair-play konusunda daha rahat adım atması beklenen siyah-beyazlıların, transferde Lens gibi ses getirecek önemli hamleler yapmayı planladıkları da sızan haberler arasında.

Yeni Şafak

• Haberin doğruluğundan şüpheliyim, Yeni Şafak'a pek güvenmem.
  • FB nimn satın alma opsiyonu olmadığı için herşey olabilir.

Risksiz bir transfer olur olursa. TR liginde neler yapabileceğini net gösterdi. FB nin şu andaki tek silahı.
  • Fenerbahçe camiasının bünyesi bu kadar darbeyi kaldırmaz bence Sunderland küme düşerse işimiz kolay olur açıklaması yaptı lens'in ve bu kulübün doğal olarak hiç hoşuna gitmedi. Küme düşse de düşmese de Lens'i satacaklar ve büyük ihtimal oyuncunun ne istediğiyle de ilgilenmeyecekler. Dick sezon sonu gönderilince zaten Lens'in tercih sebebi de kalmıyor. Uygun bonservisle alınabilir fakat ilk tercih yevgen konoplyanka olmalı. Sevilla ve Schalkede çok tutunamadı. 2 yıl öncede oyuncuyla iyi ilişkiler kurmuştuk. Hem 10 bumarada oynayabilen bir oyuncu. bizim sistemimize daha uygun olur.
  • Yılan haber

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşük ihtimal görüyorum ancak gerçekleşirse Quaresma'dan sonra sağ kanat cayır cayır akmaya devam eder.
  • Umarım Fener de Oğuzhan'ı alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lens zor ama Fenerbahçeyi benimsemiş gibi görünmüyor. Sanki adam profesyonel tavırlar sergiliyor duygusal değil. Eğer alınırsa Quaresma'yı Çin ligine 10m€ lardan göndeririz gibime geliyor.
  • Kjaer'i falan da alın, Aziz dayanamaz ölür belki.

• Fenerliler anca feneriumdan formasını alırsınız gibi büyük laflar etmesin daha önce çok örneği var çünkü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanmıyorum
  • Asparagas haber.Klasik haber bulamayınca ne yazcaklarını şaşırıyorlar.

Alıcağımızı düşünmüyorum.Fener'de alamaz onu bonservisini tavan yaptılar adamın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremus -- 3 Mart 2017; 13:18:46 >
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt
    Parasını versin alsın. Satılmayacak oyuncu yoktur, paradan haber versinler.
  • Yalan söylüyorsun yalannnnnnn.
  • Transfer olacağını sanmıyorum. Zira Gökhan Töre dönecek sezon sonunda.

• Kaynak sözcü olsa doğru derdim ama buna güvenmem.
  • 19 Milyon Euro adamın fiyatı. Takımı küme düşerse isteyen ancak alır ki oyuncunun önceliği FB olur. Kaç defa FB kalmak istiyorum diye açıkladı. İngilterede ki takımı küme düşerse bonservis olmadan ayrılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 3 Mart 2017; 14:2:12 >
  • Yalan haber
    Lensin önceliği para
    Lens göbekli , yavaş hantal ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

19 Milyon Euro adamın fiyatı. Takımı küme düşerse isteyen ancak alır ki oyuncunun önceliği FB olur. Kaç defa FB kalmak istiyorum diye açıkladı. İngilterede ki takımı küme düşerse bonservis olmadan ayrılabiliyor.

Feneri napsın ya çöp takım bi o iyi bjk gelir başkan bağlar bizim imza parasına

• Kimin yerine alinacak , Babel? Quaresma?
    Haberin dogrulugundan ben de süpheliyim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.