Bildirim
Kart Okuyucu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ayarı falan yoq tanımamıs olabilir yada usb baglantı noktalarından cıkms olabilir aygıt yönecisinden bi kontrol et üzerindeki led yanıyo mu :? -
1- driveri var ise kuralım yoksa ankarttan çıkartıp başka bir usb 2.0 slotuna takalım.
2- @taxiicaN kardeşim yozlaştırılmış türkçeye hayır. -
dostum arada yapıyoruz hepimiz bunu kusura bakmayın -
İçini açarsam adamlar oraya etiket koymuş o gidecek...Driverleri bile olsa nerden bulabilirimki??İşin garibi normalde takılı olunca windows xp kurulum ekranın altta gördüm sonradan yok oldu..Sadece usb slotu çalışıyor... -
quote:
Orjinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ
İçini açarsam adamlar oraya etiket koymuş o gidecek...Driverleri bile olsa nerden bulabilirimki??İşin garibi normalde takılı olunca windows xp kurulum ekranın altta gördüm sonradan yok oldu..Sadece usb slotu çalışıyor...
eğer etiketliyse hangi firma onun üreticisi ise çağrı merkezlerinden destek al yardımcı olacaklardır. -
İlk başta çıktı xp yi kurmadan once..Kaç kez o ekrana geldim sadece c: d: yi görüyor normalde altta belirmesi lazmm.. -
aygıt yöneticisinden kontrol et dostum -
Bilgisayarıma sağ tıklayın. yönete basın.çıkan pencerede sol tarafta aygıt yöneticisi var. ona tıklayın. sağ tarafta çıkan en üstteki bilgisayarım simgesine sağ tıklayıp donanım değişikliklerini tara deyin. Ve oda bir bakın bakalım, yanında sarı ünlem işareti olan birşey varmı.
Birde Bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikleri deyin, ordan services pack sürümünüze bakın. Birkeresinde karşılaşmıştım böyle bir sorunla. SP 2 kurulu değildi. Kurduk gördü. -
1.Maalesef herhangi bir ünlem işareti yok yani bütün dirverler kurulu zaten onu kurmaya gerek yok basit bir usb aygıtı..Yani pc hiç görmüyor sanki..Led yanmıyor ama usb flash diskiş takınca çalıştırıyor güzel bir şekilde..
2.İlk kuruluma geçerken hdd yi bölerken altta çıkmıştı haa dedim çalışıyor..Biraz once kameranın sd sini taktık görmedi.Benim şıuan yazdığım pcde çıkarılabilir disk diye yazıyor h: g: i: gibi..Bunda yok..Yarın arayacağım daha istanbula yollamak istemiyorum nasıl yapacaz onuda bilmiyorum..:S:S
3.SP2 Kurulu -
Hatta card readerdeki bütün slotları kontrol kalemiyle test ettim hepsinde elektrik var.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- asus bios ekranından çıkamıyorum
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- disk boot failure insert system disk and press enter
- mbps nedir
- word kelimeler arası boşluk problemi
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- silinen dosyaları geri getirme
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- bios nasıl açılır
- mavi ekran hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X