Şimdi Ara

Karşıyaka - Göztepe Maçı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: torres_35

Efsane maç oldu bu maç kolay kolay unutulmaz.

Nasil unutabiliriz ki hakkimizin bu kadar guzel yenmesini?Imamin parasi huseyine yetmis heralde.

Bu arada sov yaparken kendiniz bulun oyle galatasarayin isik sovunu falan calmayin cunku beceremiyorsunuz.

Işık şovunu Türkiyede yapmayan varmı yıllardır yapılır çoğu tribünde siz önce bir tane beste yaratın doğru düzgün sonra konuşun.Ayrıca hakemin tek hatası daha fazla kırmızı kart göstermemesiydi golde taban vardı adam ayağını 2 metre kaldırıyor ve veliyi itiyor bizim verilmeyen penaltımızı konuşan yok yıllardır 5-2 lik maçla övündünüz ama o maçta bu maçta yapılanların 10 katı oldu.Siz gidin çöp poşetleriyle gemi yüzdürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

http://www.ksk.org.tr/

Anlamlı.
  • quote:

quote:

Nasil unutabiliriz ki hakkimizin bu kadar guzel yenmesini?Imamin parasi huseyine yetmis heralde.

Bu arada sov yaparken kendiniz bulun oyle galatasarayin isik sovunu falan calmayin cunku beceremiyorsunuz.

Işık şov gsnin mi ? O da iyimiş usta hiç takip etmiyosun belli ki bu işleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

quote:

quote:

Ne farkeder?

• quote:

quote:

quote:

Kiminmiş bir söyle allahını seversen Bursanın de de şurda biraz güleyim
  • Normal'de izmir takımlarını süper ligde istemem ama göztepeyle renklerimiz aynı kayserinin yerine gelebilir.
  • Bu taraftarların tarihçe merakına bayılıyorum ışık şov gsnin 3b koreografi x takımının meksika dalgası şunun hiç kimse de demiyor ki karşıyaka taraftarı ikinci yarı 1 tane dahi tezahürat yapmadı Göztepeyi izledi. İnanmayan açsın izlesin maçı tekrar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memko35

Bu taraftarların tarihçe merakına bayılıyorum ışık şov gsnin 3b koreografi x takımının meksika dalgası şunun hiç kimse de demiyor ki karşıyaka taraftarı ikinci yarı 1 tane dahi tezahürat yapmadı Göztepeyi izledi. İnanmayan açsın izlesin maçı tekrar

Maçta biri olarak Ksk'nın kendine ayrılan bölümü dolduramaması düşündürücü. Göztepe taraftarı düşme potasında olmasına rağmen 2-0 mağlup iken bile sesini mümkün olduğunca kesmedi ama 2-2'den sonra Ksk taraftarından o verilmeyen gol harici ses geldiğini hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KimaniMaruge

quote:

quote:

quote:

Işık şov yıllardır yapılan birşey anonim bir şey çoğu taraftar yapmıştır bunu.

• Karsiyaka o mustesem taraftariyla hakettigi yerde su anda. Ayni ankaragucu gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

Orijinalden alıntı: Memko35

Bu taraftarların tarihçe merakına bayılıyorum ışık şov gsnin 3b koreografi x takımının meksika dalgası şunun hiç kimse de demiyor ki karşıyaka taraftarı ikinci yarı 1 tane dahi tezahürat yapmadı Göztepeyi izledi. İnanmayan açsın izlesin maçı tekrar

Maçta biri olarak Ksk'nın kendine ayrılan bölümü dolduramaması düşündürücü. Göztepe taraftarı düşme potasında olmasına rağmen 2-0 mağlup iken bile sesini mümkün olduğunca kesmedi ama 2-2'den sonra Ksk taraftarından o verilmeyen gol harici ses geldiğini hatırlamıyorum.

Bende maçtaydım golden sonra da desteğe devam ettik hatta ilk golden sonra hiç ses kaybı yaşanmadı bile. Karşıyaka taraftarı ise ikinci yarıdan itibaren ses çıkarmadılar ondan sonra gelip forumda taraftarlık dersi vermeye çalışıyorlar. Göztepe bu derbiyi hem taraftar şovunda hem de sahada kazandı

• tam holigan maçı oraya maç izlemeye gidilir mi lae.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KimaniMaruge

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle ister gül, ister ağla. Yıllardır atkı show hangi tribün ile özdeşleşmiştir Türkiye'de söylesene bana çok bilmiş arkadaş. Bu atkı show dahilinde yıllardır olan bizimle bütünleşmiş showlardır. Bursaspor-gs maçından bi sonraki hafta oynanan Gs-Antalya maçında bu showları geçen hafta iyi öğrendiklerini göstermişlerdi. Nitekim Türkiye'de 3 büyütülmüş sempatizanlığı ve yanlılığı olduğu için herşeyin en iyisi, tüm bestelerin sahibi, en iyiler malum 3 takım gibi düşünülüyor. Mesela sorsam bu forumda Türkiye'de beste konusunda en iyi tribün hangisidir diye, kimse Göztepe olduğunu bilmez değil mi.. O yüzden herkes sahip olduğu bilgi dahilinde çok bilmişlik taslasın burda.

• izmirli falan değilim de bu maçta nerde karşıyakanın hakkı yenmiş?iptal edilen gol gol değil doğru karar.e ksklı futbolcu o şehmuz mudur nedir onu itiyor o hakeme çarpıyor hakem ne bilsin kim itti de o çarptı ve ne ilgilendirir hakemi?o da doğru karardı.o şehmuza kaç maç ceza verecekler acaba siz onu konuşun.lisansını yırtmaları gerek ama nerde tff de o yürek.göztepenin 3. golü de tertemiz gol.şabana sarı verdi mi o sevinçten sonra görmedim vermediyse vermesi gerekli tabi.
    tebrikler göztepe
  • @Aeroga

şikayet üzerine banlanmazsan benimde sana güzel bir resmim ( anlamışsındır han... )
  • quote:

Orijinalden alıntı: okank.

@Aeroga

şikayet üzerine banlanmazsan benimde sana güzel bir resmim ( anlamışsındır han... )

Karşıyaka taraftarımızın yaptığı bir pankart ayrıca konularda var bu pankart ,ayrıca dünya basınında da geniş yer buldu.
  • Senin anlamadığın (aslında çok iyi bilip bilemezlikten geldigin ) şey içinde gizli olan şey ben sadece uyardım bakalım yöneticiler nasıl bir karşılık vericek şikaytimde açıkladım durumu rahat ol yöneticilerden ses çıkmazsa bende şifreli şeyler paylaşırım o zaman bidaha düşünürsün...

Benim anlamadığım profiline baksam fenerli derim ama karşıyaka taraftarımız demişsin hangi takımlısın bir karar ver fenerbahçe mi karşıyaka mı ?
  • Sağolsun yöneticiler resmi kaldırmış ama arkadaşın forumdan uzaklaştırmaları gerekiyor.Paylaştığı pankart küfür içeriyor ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.