Şimdi Ara

Karşısında oynayamadığım tek hero gragas (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yugi1998emir

Op olduğuna katılıyorum ama o kadarda zor değil o q ları dodgelemek hem e skili creeplere çarpıyor iyi pozisyon alırsan kaçabilirsin diye düşünüyorum.Ama gragas çok iyi pasifi sustain sağlıyor vurduğu damage ultisi doğru kullanırsa çok iyi işler yapabilicek bir hero ama çok az oynanıyor.

s2de turnuvalarda çok gördük alex ich falan da picklemişti anlayamıyorum neden birden underrated oldu nerf de gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: yugi1998emir

Op olduğuna katılıyorum ama o kadarda zor değil o q ları dodgelemek hem e skili creeplere çarpıyor iyi pozisyon alırsan kaçabilirsin diye düşünüyorum.Ama gragas çok iyi pasifi sustain sağlıyor vurduğu damage ultisi doğru kullanırsa çok iyi işler yapabilicek bir hero ama çok az oynanıyor.

s2de turnuvalarda çok gördük alex ich falan da picklemişti anlayamıyorum neden birden underrated oldu nerf de gelmedi

Bende anlamıyorum her yerde oynanabilcek bir hero mid jungle solo bu sezon az oynandı onu bunu boşverinde Ryze acıyorum nerfler geliyor %70 win rate vardı
    Ha bir de earlyde manası sus gibi gidiyor.
    edit:Konuyu saptırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yugi1998emir -- 26 Temmuz 2013; 22:51:19 >

• lanede üstünlük değil ki olayı gragas'ın ya da q tutturması değil savaşa girdiğinizde illa 2 3 kişiye tutturacak o q ları fightta çok işe yarıyor
  • Bir kere karşıma geldi adam noobdur dedim gelmez olaydı Bir de o fıçı fırlatması varya nereye fiırlatacağınıda tahmin edemiyorsun ters yöne kaçarken üstünde patlıyor midde karşıma bi malhazar bide gragasın gelmesini istemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watchmaan

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Gragas banla veya sen oyna.

banlasam küfür edip trollüyorlar ,picklesem oynayamıyorum. :/

Ben diyecektim Sırf gragas banladığın için adresini telefon numaranı alırlar gamyon gamyon ülkücüleri kapına yığarlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.