Şimdi Ara

Karşısında oynayamadığım tek hero gragas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100 küsür kadar her şampiyonun karşısında oynayabilir. Farm yaparım , agresif defansif oynarım herneyse ama gragas'a karşı lane kazanamıyorum. Farmda geri kalıyorum. Hard counter'larını alsam bile +45 ap ile başlayan gragaslara lane kaybediyorum. :/

Q su %50 hp alıyormuş gibi vuruyor bana .

W si mana fullemiş gibi geliyor .

Ultisini Dodge layamıyorum. :(

• O zaman gragas banla
  • Gragas banla veya sen oyna.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye sunucusuna geçersen rakip takım oyuncuları zaten seçilmesine izin vermeyecektir.
    Free ban gg wp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genjuro -- 26 Temmuz 2013; 21:33:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Gragas banla veya sen oyna.

banlasam küfür edip trollüyorlar ,picklesem oynayamıyorum. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watchmaan

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Gragas banla veya sen oyna.

banlasam küfür edip trollüyorlar ,picklesem oynayamıyorum. :/

salla o zaman çok az oynanıyor zaten

• gragas op herodur niye underrated oldu bilmiyorum ama turnuva herosudur yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vlad oyna
  • Fizz al o sana q atınca zıpla
    Leblanc al daha fazla burst dmgin olur vur kafasına kafasına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi kere kayle oynarken karşıma gelmişti midi ona dar etmiştim hatta gittim bot lane e yardım ettim. Q su aşırı yavaş dodge'lamak kolay , ayakkabıyı direk bitir.
  • Ya Fizz al E ile dodgela.
    Ya da Galio al pasifinle dağıt.
  • tek ve çabuk çözümü "ahri"
  • pasif oyna farm yap, tek yapman gereken q larından kaçman oda zor bişey değil ayrıca mana dayanmıyo adama tear alsan fayda etmiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crypoison

bi kere kayle oynarken karşıma gelmişti midi ona dar etmiştim hatta gittim bot lane e yardım ettim. Q su aşırı yavaş dodge'lamak kolay , ayakkabıyı direk bitir.

demek ki karşına iyi gragas gelmemiş direk E ile dalıp Q nu vuracaksın slow yerse dodgelayamıyorsun
  • Benimde karşıma gelmesinden en nefret ettiğim champ midde, lane kaybetmek açısından değilde adamla pushlama yarışına giremiyorsun o Q' minion waveleri eritiyor resmen bu yüzden lanede kalıp pasif biçimde farm yapmak zorunda kalıyorum roam için laneden adımımı atsam turret gidicek gibi hissediyorum. Onun dışında all in hero yani öyle harass olayı falan yok o Q oyunda en düşük missile speedlerden birine sahip çok kolay dodgelanıyor iyi bir gragas onu tutturmak için E'si ile zonelamaya çalışır seni, ultisine falan dikkat edersen lanei vereceğin bir champ değil aslında

• Gragas'ı severim. Fena oynarım. Oynamaya çalış bence çok zevkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: crypoison

bi kere kayle oynarken karşıma gelmişti midi ona dar etmiştim hatta gittim bot lane e yardım ettim. Q su aşırı yavaş dodge'lamak kolay , ayakkabıyı direk bitir.

demek ki karşına iyi gragas gelmemiş direk E ile dalıp Q nu vuracaksın slow yerse dodgelayamıyorsun

İyi gragas nasıl oluyor ? yani bana karşı nasıl oynardı ?
  • Op olduğuna katılıyorum ama o kadarda zor değil o q ları dodgelemek hem e skili creeplere çarpıyor iyi pozisyon alırsan kaçabilirsin diye düşünüyorum.Ama gragas çok iyi pasifi sustain sağlıyor vurduğu damage ultisi doğru kullanırsa çok iyi işler yapabilicek bir hero ama çok az oynanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

vlad oyna

sürekli oynuyorum zaten
  • Darius al gerisini anlatmiycam biliyondur sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.