Şimdi Ara

Karşınızda Cooler Master Cosmos S!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forumda bu konu ile ilgili bir başlık görmediğim için açmak istedim eğer varsa lütfen gereğini yapınız....
    Bugün bu incelemeyi gördüğüm zaman sizinle paylaşmak istedim.Cooler Master Cosmos 1000'den çok daha şık bir kasa ile karşı karşıyayız.

Detaylar için:
    http://www.bit-tech.net/hardware/2008/02/22/cooler_master_cosmos_s/1
    http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&id=3947

kaynak:bit-tech.

• bavul gibi kasa.. estetetik ve zerafet sıfır.. ama Cosmos 1000 sessiz fanları ve ses yalıtımlı kapaklarıyla düşünülebilir..

Cosmos S içinde sanırım aynı şeyler geçerli..

lakin Armor+ öneririm bu noktada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.alkan -- 22 Şubat 2008; 13:40:07 >
  • Estetik anlayışı herkese göre farklıdır.
    Bana göre de Armor+ ve diğer Thermaltake kasaları oyuncak gibi ve çok çirkinler.Lakin burası kasa önerilmesi için açılmış bir başlık değil sadece bir kasa tanıtımı...
    O yüzden şu kasayı öneririm şeklinde bir msj atmanızın tekrar tekrar aynı tartışmaların yaşanmasına sebep olacağını düşünüyor ve doğru bulmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schwadorf -- 22 Şubat 2008; 14:00:18 >
  • ben kasa önermesi için açıldığını iddia etmedim zaten... dediklerimde bir yanlışlık olduğunu görmüyorum.. Cosmos sahipleri ve sevenlerinin VEKTRON TR'nin açtığı başlık altında ne kadar problem çıkardığını sanırım hatırlıyorsunuzdur!! madem amacınız kasa tanıtımı tekrar aynı tartışmalara yol açmamak için böyle bir konu açmayın derim bende..
  • O zaman hiçbir yeni çıkan kasanın tanıtımını yapmamamız lazım sizin dediğinizden yola çıkarak.
    Ben sadece yeni bir kasa tanıtımı için açtım bu konuyu yukarıda yazdığım gibi başka birşey aramayın altında...
  • ben bir şey aramıyorum sadece Armor+ öneririm lafımdan neden bu kadar rahatsız olduğunuzu anlamadım...

neyse konuyu uzatmayalım isterseniz.. başlığı takip edicem!
  • daha şik bi kasa mı istiyosun al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cooler master cosmos 2
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: c.alkan

bavul gibi kasa.. estetetik ve zerafet sıfır.. ama Cosmos 1000 sessiz fanları ve ses yalıtımlı kapaklarıyla düşünülebilir..

Anladığım kadarıyla zten tasarımın amacı "bavul gibi" taşınması. Artı bence inanılmaz şık ve karizmatik duruyor kasa. Heleki o bahsettiğin Armor+ ve türevlerine göre. Dizayn olarak tamamen iğrençler. Malzeme kaliteli olabilir ama dizayn olarak Feel'den farkı yok gözümde.

Çok komik yaa sen estetik ve zerafet sıfır diyorsun bende estetik ve zerafet olarak şuana kadar gördüğüm kasalardan en iyisilerden birini görüyom ki, sanırım zaten bu kasanında hedefi bu. CM özellikle zarif ve estetik yapmaya çalışmış kasayı.

karşınızdakileri incitebilicek kelimeler yada ithamlarda bulunmayınız...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hakikaten kasa tek kelimeyle şahaneymiş,bilgilendirme için teşekkürler...

kaç para bilgi varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 22 Şubat 2008; 17:50:56 >
  • Çok şık bir kasa.

Yakından da gördüm kendisini kalite kokuyor.Şu anda Thermaltake kullanıyorum ama,bidaha kasa alacak olursam bunu düşünücem
  • Cosmos iyidir zaten de, bu modelde kasayı daha da güzelleştirmiş.
  • kaç para arkadaşlar peki?
  • Güzel kasa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Logan.PL

quote:

Orjinalden alıntı: c.alkan

bavul gibi kasa.. estetetik ve zerafet sıfır.. ama Cosmos 1000 sessiz fanları ve ses yalıtımlı kapaklarıyla düşünülebilir..

Anladığım kadarıyla zten tasarımın amacı "bavul gibi" taşınması. Artı bence inanılmaz şık ve karizmatik duruyor kasa. Heleki o bahsettiğin Armor+ ve türevlerine göre. Dizayn olarak tamamen iğrençler. Malzeme kaliteli olabilir ama dizayn olarak Feel'den farkı yok gözümde.

Çok komik yaa sen estetik ve zerafet sıfır diyorsun bende estetik ve zerafet olarak şuana kadar gördüğüm kasalardan en iyisilerden birini görüyom ki, sanırım zaten bu kasanında hedefi bu. CM özellikle zarif ve estetik yapmaya çalışmış kasayı.

Yani bence burada problm senin biraz zerafet fakiri olman galiba..

Muhabbeti bayagilastirmayalim herkesin fikri kendine.. ben burda kimseye bir sey empoze etmeye calismiyorum.. sadece fikrimi söyledim.. bir kasayi bawul gibi yapmakta bana igrenc geldi..

• kasa normal COSMOS ile büyük farklılıklar taşıyor arkadaşlar linklere tıklayalım ve görelim,yani bencede normal cosmos çok eksik bir kasaydı ama bu şahane olmuş
  • Valla bence normal cosmos da müthiş bi kasa .Armor gibi plastik aksamlı çocuk oyuncağı gibi değil tam bir prof. Bu s olanda tabiki daha süper .Valla ciddi ciddi düşünmeye başladım .Asus Ventom (Kırmızı) dan vaz geçmeyi

Kasa bavul gibi diyorsanız ,ben bu kasayla her seyahate çıkarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 27 Şubat 2008; 19:47:07 >
  • asus vento kesinlikle bununla yarışamaz arkadaşım,hemen kararından dönmeni ve cosmos s beklemeni tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

asus vento kesinlikle bununla yarışamaz arkadaşım,hemen kararından dönmeni ve cosmos s beklemeni tavsiye ederim

evet vento dışı hoş içi boş bir kasa cosmos ve armor ikiside kaliteli kasa iksinden biri seçilmeli
  • Ya evet kesinlikle haklısınız .Cosmos da Armor da gerçekten mükemmel kasalar (tercihim Cosmos) ama Asusumun dış görünüşüne de bayılıyorum.Sırf ben değil nişanlım ,arkadaşlarım gören herkes hasta .Ablamın eşi eski bir rallici ,o bile kasayı görünce deli oldu (bu adam 2 çocuk sahibi koca adam kendi çocuk oldu kasayı görünce) .Neyse İçi çok küçük soğutması eh işte. Heryeri plastik.Bir sürü eksik yanı var ve bu kasalarla hayatta baş edemez işlevsellik olarak .Offf ya kafayı yedirtecek bu Cosmos bana .

Bu arada bu gidişle Cosmos s alırım Ventomu satmam saklarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 28 Şubat 2008; 0:31:47 >

• Peki bu COSMOS S 'nin yan kapağında opsiyonel de olsa cam takılabiliyor ya da cam kapak var mı? Kasanın içi yandan görünüyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gordon01 -- 28 Şubat 2008; 12:52:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.