Şimdi Ara

Karşınıza gelen sevmediğiniz champ lar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda karşınıza hangi champ gelirse uyuz oluyorsunuz :)

Ben taric ' e uyuz oluyorum stun çok köti oluyor bide baya uzaktan atabiliyor stunu ilk lvllerde baya bir zorluyor

• Eğer caster oynuyorsam Kassadin,LeBlanc.Birde Alistardan nefret ederim
  • Blitz'e çok gıcık oluyorum. Onun dışında morde ve leesin. ama bizim takımdalarsa çok mutlu olurum.
  • Mid de karşıma kassa gelmesine sinir olurum aynı şekil heimer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDrum -- 29 Eylül 2011; 13:39:13 >
  • Midde Kass ve Ori haricinde pek zorlayan olmuyor birde Malz var ama elimdeki heroya gore degisiyor bu. Genelde sectigim herodan daha yuksek range i olanlara gicik oluyorum. Surekli saldiracaklar hissi ile oradan oraya tiklamak vakit bos yere enerji sarfiyati gibi geliyor.
  • leblank, urgot, twich, evelynn, annie,

bu şampiyonları o an oynayan şahısları elime verseler tekme tokat dövesim geliyor o derece :)
  • LeBlanc in ne kabahati var. Gariban kendi halinde ortalikda geziniyor kimseye zarari yok. Hele midden sonra bir performans bekleme zavallidan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok char'a ayar oluyorum, farm yaparken bir elini beline koyuyor, sana hızlıca vurup geri kaçıyor falan tam dayaklık bir hero.
  • Hoşlanmadığım hero yok ama o garenin silencesi oyunda skypde küfür havası yaratıyor.
  • Jax, urgot ve cait-taric ikilisi.
  • teemoya cok sinir olurum eger hızlı bir hero kullanmıyorsam.Tam teamfightta gircekken bombasına carpıyorum.Oyun bası zehiri cok güclü ad herolarda blindi sinir ediyor, çok hızlı olduğu için yakalanmıyor, görünmez oluyor vs. vs.
  • Caityln ya. Öyle bir range'i var ki o sana vuruyor ama sen ona vurana kadar ölüyorsun.
  • Teemo ve Rammus.
  • caitlyn'in sağa sola koşuşu ve last hit yapiş anı var ya o an deli oluyorum sinirden, çok gıcık bir karakter,
    hayir psikopat değilim.
    bide w skilini atarken haaaaa diye bi ses çıkarıyor ya, yine sinir oluyorum.

Birde irelia hooooooo diye bir ses çıkarıyor onada ayar oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dórian Gray -- 29 Eylül 2011; 17:23:33 >
  • Karsinizdaki kisi sizi sinir etmeyi biliyorsa her champ ile sizi sinir edebilir. Ama early de Blitzin sizi kendine ve turrete dogru cekmesi, Kennenin ulti acip sinir bozucu stunu yedirmesi beni cok sinir ediyor.
  • Şahsen sevmediğim pek champ yok. Daha çok karşıyı sinir etmeyi severim Kassadinle :)

Ama aynı anda stun + silence + knock x yersem...
  • Rankedda jungler udyr
  • akali
  • Master Yi ve Xin, nedense sinir oluyorum bu ikisine.
  • Heimerdinger,Karthus(oyun başında en çok sinir olduğum karakter sonra bende aldım mutluyum),Katarina,Vladimir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.