Şimdi Ara

Karşı takımda X hero varsa asla yapılmayacak/yapılacak itemler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyu bilgilendirme için değil daha çok bilgi almak için açtım arkadaşlar umarım oyunu uzun süre oynayan arkadaşlar bizlere yardımcı olur.

Bildiğim birkaç örneği vereyim.

-Karşıda life stealer varsa bence asla heart of tarrasque yapmayın.Çünkü ne kadar fazla hp olursa ls için o kadar kolay combat olur.

-Karşıda gyro felan varsa bence manta kasamak gereksiz.Çünkü çok etkili alan vuruşu nedeni ile yansımalarınız çöp oluyor.

-Karşı takımda spirit braker varsa bence shadow blade kasmayın.Çünkü charge yaptıktan sonra sizi görmeye devam ediyor ve yanında taşıdığı dustla sizin işinizi rahatlıkla bitirebiliyor.Eğer yapılırsa lanede tek başınıza dolaşmamaya özen gösterin.

-Takımınızda sk varsa vlad yapmayın.

Biraz da yapılması gereken itemlerden bahsedeyim.

-Phantom assasin,life steal gibi kahramanlara karşı oynuyorsanız bence kesinlik ghost scepter yapılmalı.Çünkü 2 kahraman da bu yapıldığı takdirde mala dönebiliyor.

-Alche,sk ne bileyim sven gibi herolara karşı oynuyorsanız ve seçtiğiniz hero bir agi veya int herosu ise bence linkens yapılabilir.Ben invoker ile oynadığımda bir kere alche ve sven e karşı yapmıştım etkili de olmuştu.

-Karşı takımda baş belası pl varsa takımınızdaki herolarda da çok fazla alan etkili skill de yoksa rolüne göre radi,battle furry,mjollnir,shiva yapılırsa iyi olur.

-Karşı da invoker,silencer,void gibi herolara karşı mutlaka ama mutlaka orchid kasılmalıdır.

-R2 bh gibi herolara karşı necronomicon güzel olabilir.Çünkü yanlış hatırlamıyorsam gerçek görüş veriyordu.*

-Yine karşı tarafta phantom assasin,natures prophet gibi az hp li hard carrylere karşı dagon çok etkili bir silahdır.

Benden bu kadar.Oyun hakkında bilgim kısıtlı olduğundan bu kadarını aktarabildim.Lütfen yazdıklarıma eleştiri yaparsanız ve kendi bildiklerinizi de yazarsanız sevinirim.

• Lina, Quap, Lion gibi skill herolarına karşı BKB ve heart çok iyi bir seçim olabilir.

Sniper, Drow ranger gibi yaklaştırmayanlara karşı heart mantıklı geliyor.

Miss atma şansının yüksek olduğu phantom assasin'e karşı mkb işe yarar gibi.

Yurnero'ya karşı force staff işe yarar. Özellikle ultisine karşı.

Anti mage'a karşı magic damage vuran itemler mantıksızdır.

Pek iyi oyuncu olduğum söylenemez. Hatta noobsun deseler ses çıkarmam. Bu yüzden yanılıyor olabilirim, mazur görün. Hatalarım varsa düzeltin, ben de bileyim
  • 3.madde önemli.Pl varsa karşıda sb ile alabilirsiniz.Charge+dust ile işi bitiyor zaten.Aynı şey sniper içinde geçerli.Shadow blade'a güveniyor ama charge yaptıktan sonra görünmez olsa bile stun yiyor.
  • bara op volvo fix ur shit go and make cars
    !!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blade Mail alırsan Phantom Assasin kendine tek atıyor
    Huskar'ın counterı Timbersaw, Phantom Lancer'ın Earthshaker ve Spirit Breaker. Counterı yok diyen falan var da ondan söyleyeyim dedim.
  • Magnus varsa meepo almayin

• Karşıda invis varsa gem kasıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

Blade Mail alırsan Phantom Assasin kendine tek atıyor
    Huskar'ın counterı Timbersaw, Phantom Lancer'ın Earthshaker ve Spirit Breaker. Counterı yok diyen falan var da ondan söyleyeyim dedim.

huskarın en büyük antisi troll warlord ayrıca eartshaker bence cogu heronun antisi çok iyi bi hero blink kastıktan sonra cok etkili oluyor. Nedense pub oyunlarda hatta pro oyunlarda cok görülmüyor sebebini anlayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

Lina, Quap, Lion gibi skill herolarına karşı BKB ve heart çok iyi bir seçim olabilir.

Pek iyi oyuncu olduğum söylenemez. Hatta noobsun deseler ses çıkarmam. Bu yüzden yanılıyor olabilirim, mazur görün. Hatalarım varsa düzeltin, ben de bileyim

sniper, drow ranger herolardan kacamıyosan heart kasman imkansız zaten onun yerine blade mail (dota2 ismini bilmiyorum) kasmak daha mantıklı. int heroysan saçma geliyosa force kasarsın.

Ama oyunu değiştiren ve oyunu yenmeni sağlayan en önemli şeyleri dust, göz, gem başka bişey değil. Dota 2 fazla oynamadım ama dota 1 de genelde oyunlarda support falan fazla olmaz bu dust ı falan alan olmaz herkes bodozlama hero alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur. -- 17 Haziran 2013; 13:57:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur.

quote:

Lina, Quap, Lion gibi skill herolarına karşı BKB ve heart çok iyi bir seçim olabilir.

sniper, drow ranger herolardan kacamıyosan heart kasman imkansız zaten onun yerine blade mail (dota2 ismini bilmiyorum) kasmak daha mantıklı. int heroysan saçma geliyosa force kasarsın.

Ama oyunu değiştiren ve oyunu yenmeni sağlayan en önemli şeyleri dust, göz, gem başka bişey değil. Dota 2 fazla oynamadım ama dota 1 de genelde oyunlarda support falan fazla olmaz bu dust ı falan alan olmaz herkes bodozlama hero alır.

Kaçmak değil de yaklaşmak için düşünmüştüm ben onu. Yaklaşana kadar erimemek için. Ama dediğin daha mantıklı gibi. Teşekkürler

@One Last Goodye
    Earthshaker pub oyunlarda support olduğundan alınmıyor diye düşünüyorum. Sonuçta pub oyunlarda 5 carry vs 5 carry oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: deniai

quote:

quote:

Kaçmak değil de yaklaşmak için düşünmüştüm ben onu. Yaklaşana kadar erimemek için. Ama dediğin daha mantıklı gibi. Teşekkürler

@One Last Goodye
    Earthshaker pub oyunlarda support olduğundan alınmıyor diye düşünüyorum. Sonuçta pub oyunlarda 5 carry vs 5 carry oluyo

earth ı çok güzle semi carry de kasılabilir bence blink kasınca çok iyi gidiyor

• Brewmaster varsa ve siz phantom iseniz. Mkb kasmanızı öneririm.

Void varsa ve agi heroysanız. butterfly.

Stunner hero varsa bkb veya linken.

Rubick iseniz ve karşınızda ultisi aghanim ile geliştirilebilen 2-3 hero varsa, aghanim şart.
  • Warlock varsa agi carrylerden birinin mutlaka Diffusal Blade kasmasını öneririm.Diffusal Blade'in aktif özelliği Warlock'un golemleri üzerinde kullanıldığında golem ölecektir.
  • @realstorm voidin fanusunda evasion yani miss vurma olmaz kardeş onun için dediysen,ayrıca void fanus içinde stun vurursa iki kat dmg verir

@avrim 6.78b de infernaller artık purge ile ölmüyor.ama necronomiconu hala öldürüyor.

genel olarak bkb ye karşı kasılabilecek şey abyssal dir.eğer carry range ise ve kasamıyorsa bkb den geçen skilleri olan herolar takım arkadaşı olarak seçilmelidir.mesela bane in ultisi,batrider ultisi,rexxar ultisi ve razorun dmg çalma skilli gibi.

ven anti-mage yani anti-fun a karşı manasını bitirmek nyx/silencer/diffusal bladeli herolar da oldukça etkilidir.
  • sniper riki ve phantom assasin ve ve son olarak specternın antısı ney spectre 3 kıll aldı ust uste 3 kere felan takımdakı herkesı oldurdu tek BASINA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Martin. -- 25 Haziran 2013; 19:12:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

@realstorm voidin fanusunda evasion yani miss vurma olmaz kardeş onun için dediysen,ayrıca void fanus içinde stun vurursa iki kat dmg verir

@avrim 6.78b de infernaller artık purge ile ölmüyor.ama necronomiconu hala öldürüyor.

genel olarak bkb ye karşı kasılabilecek şey abyssal dir.eğer carry range ise ve kasamıyorsa bkb den geçen skilleri olan herolar takım arkadaşı olarak seçilmelidir.mesela bane in ultisi,batrider ultisi,rexxar ultisi ve razorun dmg çalma skilli gibi.

ven anti-mage yani anti-fun a karşı manasını bitirmek nyx/silencer/diffusal bladeli herolar da oldukça etkilidir.

Nasıl olmuyor hocam ? Ben brewmaster ile w atıp misslettiren adam görmüştüm ?

@Martin. Brewmaster, pudge, bounty hunter gibi herolar sniperin antisidir. Spectrenin axe,alchemist. Phantomun Chaos knight,brew,alchemist.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fura -- 25 Haziran 2013; 21:02:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ReAl sTORM

quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

@realstorm voidin fanusunda evasion yani miss vurma olmaz kardeş onun için dediysen,ayrıca void fanus içinde stun vurursa iki kat dmg verir

Nasıl olmuyor hocam ? Ben brewmaster ile w atıp misslettiren adam görmüştüm ?

@Martin. Brewmaster, pudge, bounty hunter gibi herolar sniperin antisidir. Spectrenin axe,alchemist. Phantomun Chaos knight,brew,alchemist.

yok hocam kronosferde miss vurma olmaz.hiç denemedim ama void vs void oynanırsa backtrack bile çalışmayabilir.çünkü mkb bile vuramayabiliyor backtrack yüzünden.bu da link ingilizce ama anlaşılır yine iyi kötühttp://www.dota2wiki.com/wiki/Faceless_Void

• quote:

quote:

dota 2 ye geç. Pub oyunlarda bile anti-ward yapan var. Hack içinmi dota1 desin bilmiyorum ama, dota 2 ye geçme vaktin gelmiş sanki :P

• Anti-fun demenizin sebebini ogrenebilir miyim ? Bu gune kadar oynadigim en zevkli oyunlardan biri am ile olmustu

• quote:

Orijinalden alıntı: WaReZ

Anti-fun demenizin sebebini ogrenebilir miyim ? Bu gune kadar oynadigim en zevkli oyunlardan biri am ile olmustu

Sen eğlenebilirsin ama karşı takım eğlenmez
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.