Şimdi Ara

karşı takım full kadro konsantre... ya biz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tr server'ını gümüş 2 de bıraktım. Aslında ligim hakkında yorum yapmayacağım. Gümüş olabilirim. öyle süper oynamıyorum ama her oyun hangi rolde isem oyunun hakkını bir şekilde vermeye çalışırım. Veririm de.

    Neyse işte. Bu nasıl küfür edeceğimi bilemediğim, nerden tutsan elde kalan, aklın, izanın duvara tosladığı, hümanizmin kurucuları görse insan haklarını savunmaktan vazgeçecek türk tipi lol oyuncusu beni bir noktada bitirdi. Mecazi anlamda söylemiyorum. Gerçekten tüketti. 30 yaşında sakin, işinde gücünde , akşam 2 tane maç atıp stres atmak isteyen kendimi masa yumruklarken buldum. Amaç stres atmakken, sonuç stresin katlanması oldu. Sonra bir karar vermek zorunda kaldım. ya bu lanet topluluğu kökten bırakacaktım. Ya da bir çözüm bulacaktım.

    yeni hesap açıp west e geçtim. Daha level 6'yım ve şimdiden westten de tiksindim. Bu sefer başıma gelenler şöyle;

    -Her oyun, istisnasız her oyunda bir afk miz var. ya da sürekli bağlantısı kopan, çıkıp çıkıp giren bir afk. (öyle bir şans ki tek oyuncu ben olsam. 5 e 5 sihirdar vadisinde botlarla oynasam, botlardan birinin afk kalabileceğini düşünür oldum ) bakın gerçekten 20 oyundan 20 sinde mi olur ya. 20 sinde de mi karşı takımda bir tane afk olmaz. karşı takım afk kalsın da yenelim demiyorum. benim takımda afk olmasın diyorum. Yok. Yok yemin ederim yok. Karşı takım full kadro maşallah smurf smurf takılıyor.

    - Haritayı zerre takip etmeyen, rol nedi bilmeyen adamların mütemadiyen bana dek gelmesi.

    - weste geçince karın ağrısı bitti mi. Nerede azizim, nerede... Daha en baştan aman nasus cs almasın, aman minyon kesmesin dikkat edelim late game de öper dediğim master yi nin (ki bütün master yi lerin allah bin belasını versin) elleriyle lane'ini bırakıp çarp olmadan jungle yapmaya çalışması. İyi giden oyunu altın tepside karşı takımın nasusuna teslim etmemiz...

    madde madde daha yazılır. Daha neler neler yazılır. Solo girersen yaşarsın bunları diyen olacak biliyorum. Oyun takım işi diyen de olacak. Biliyorum daha çok takım işi. Ama böyle bir tesadüfler silsilesi olamaz. türk dizilerinde yok. Hakikaten bu kadar tesadüf yok.

    Bir oyun düşünün. İnsancıl bir adamı seri katil yapmaya itecek kadar sinir bozucu bir oyun. Hah işte o LOL'dür.

    Oynamayın beyler. Aklı başında birinin işi değil. Günde 10 larca ustayla muhattabım. Kolları baştan aşağı jiletli , allahın her günü esrar içmekten gözler kan çanağı adamlara iş verdiğim dahi oluyor gel gelelim bu lol deki kadar iğrenç insanlara dek gelmedim...







  • sen oynama hocam, hiçbir şey akıl sağlığından daha önemli değil

    şaka bir yana, kendini geliştirip belli bir seviyeye çıkmadan oyunlar bütün serverlarda böyle
  • Aram oyna
  • gümüş 2 ve bu kadar yazı hoş değil okumayın.
  • Resmen kendimi gördüm Geçen sene 6 tane klavye kırdım. İlk klavyeyi kırdıktan sonra bilerek hep ucuz klavye kullandım nolur nolmaz diye Kaldığım yurttada 2 kere masayı yumruklarken kırdım. 1 kez yurdun kapısını kırdım Normalde çok sakin bi insanımdır aslında Sonra dedim yeter bu kadar saçmalık ve bıraktım. Şimdi oyuna ara ara giriyorum onda da flame yapıp küfür eden olunca anında basıyorum muteyi Oyun olduğunu unuttuğumuz için sinirleniyoruz, eğlenmeye çalışınca güzel oyun




  • Herkes hak ettiği ligdedir diyenler gelmeden (haksız sayılmazlar ama istisnalar var) kardeş 1 ay önce 15 oyun üst üste bozgun aldım 3 ü dereceliydi. Tamam ben de oyun taşımıyorum ama fena değilim. Ve inan o maçların hiçbirinde feedlemedim. Afk mı dersin, baskına gelip ölen ormancılar mı dersin, soloda 0 5 gidip senin yardımınla 1 kill alıp Ctrl 6 spamlayan 800 k lar mı dersin hepsi bana denk geldi. En sonunda çilingir arkadaşımı çağırıp Allah için gel bari günün ilk galibiyetini aliyim dedim. Sonra bozgunlara devam neyse ki şu an normale döndü oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GhostPepper kullanıcısına yanıt
    Oynadığın seviyeninin üzerinde oynayıp takımı taşıyamıyorsan tamamen şansa bağlı kaybedip kazanmak.
  • Kendini geliştir video izle bol bol bi şekilde çıkıyorsun ya yenilince bırakma dereceli oynamayı devam bi ara bende yeter lan bronz 5 düşüm dedim sonra gold 2 oldum :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak kavuk

    Kendini geliştir video izle bol bol bi şekilde çıkıyorsun ya yenilince bırakma dereceli oynamayı devam bi ara bende yeter lan bronz 5 düşüm dedim sonra gold 2 oldum :D

    İlk çıktığından beri oynuyorum. Yeni bir kaç şampiyon dışında hemen hemen hepsini biliyorum. Tabi hepsinde değil ama bazılarında iyi olduğumu düşünüyorum. Ha bi de oynamaktan çok maç izlemişimdir zaten.

    Lanelerde en iyi kullandıklarım şöyle :

    Solo : Kayle
    Mid : Viktor (öttürürüm :)
    Jungle : Skarner ya da Vi ( Skarner En çok işime yarayan şampiyon. Oyun taşıdığım çoktur.)
    Adc : Twitch
    Sup : Malphite. ( gidişata göre ap çıkıp adc nin rolünü üstlendiğim oluyor. bunda da kazandırırım )

    Durum böyle. Dediğim gibi oyundaki arkadaş çevrem aslında ne kadar doğrucu oyun oynadığımı bilir. Troll falan yapmam. Doğru düzgün rolümü üstlenirim.

    Ayrı bir arkadaş daha sen taşıyamıyorsan zor dedi. Birader bu oyunda ben hep mid ya da solo gitmek zorunda mıyım?. Hani bir takım oyunuydu bu. 1 e 5 oyun mu çevireceğim. Misal oyuna girdim sup kaldı bana. Sorakayla oyun mu döndüreceğim bi söyleyin ?

    Kandığınız en büyük yalan da bu. taşıyamıyorsan yükselemezsin. Bak bak.. Misal bir sup olarak ben görevimi düzgün yerine getirdim. Kule kaybettirmedim. Ölmedim. Adc yi sürekli besledim. Solo sıçmış, mid de sıçmış. karşı solo allah olmuş mid desen tek çekiyor Ben bunu sup halimle nasıl çevireyim söyleyin ?

    Gidicem sürekli mid mi oynucam ?. Büyücü seçip alan damage veren şampiyonlar mı tercih etmek zorundayım ?.

    Yok gerçekten ciddi bir dengesizlik var oyunda. Elo dışında gizli, bilmediğimiz statslar var bizi böylelerine dek getiren. Ben bundan adım gibi eminim.




  • İyi oynadığını düşünüyorsan westte 30 ol öyle yorum yap. Plat elodayım en azından salak salak anana bacına küfür eden veletler yok. Ayrıca adamlar cidden güzel oynuyor. Onuda geçtim trde 10 dakikada maç bulurken westte 2-3 dakikada buluyor.

    Yazmasam olmaz herkes hakettiği ligdedir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vitallion

    İyi oynadığını düşünüyorsan westte 30 ol öyle yorum yap. Plat elodayım en azından salak salak anana bacına küfür eden veletler yok. Ayrıca adamlar cidden güzel oynuyor. Onuda geçtim trde 10 dakikada maç bulurken westte 2-3 dakikada buluyor.

    Yazmasam olmaz herkes hakettiği ligdedir.

    Canım arkadaşım benim derdim lig gibi mi duruyor ? Galiba tam okumadın yazdıklarımı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kubillian


    quote:

    Orijinalden alıntı: Vitallion

    İyi oynadığını düşünüyorsan westte 30 ol öyle yorum yap. Plat elodayım en azından salak salak anana bacına küfür eden veletler yok. Ayrıca adamlar cidden güzel oynuyor. Onuda geçtim trde 10 dakikada maç bulurken westte 2-3 dakikada buluyor.

    Yazmasam olmaz herkes hakettiği ligdedir.

    Canım arkadaşım benim derdim lig gibi mi duruyor ? Galiba tam okumadın yazdıklarımı.

    Vallahi ne yalan söyleyeyim gümüş 2yim ve oyuna hakimimden sonrasını pek okumak istemedim




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.