Şimdi Ara

Karşı Cinsten Aldığınız İltifatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
151
Cevap
3
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızın teki sesin çok karizmatik demişti bir defasında, onun harici hiç ufak birşey dahi almadım.

Sizin var mı böyle aldığınız iltifatlar falan? Çocukluk dönemindekiler, dilencilerinki ve ailenizinkiler dahil değil elbette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gol at bana gibi yada sert davran kacsam bile öp beni

• Köpeğimden daha tatlısın demişti Ceren.

• Yakisikli oglum

• Birkaç yıl önce bir kız burun yapın çok hoşuma gitti demişti. Hep o ânı düşünüp master baston yaparım.

• Cok killisin demisti iltifat olarak kabul ettim ben bunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız değil de erkek bi arkadaş kız olsam sana verirdim demişti, o sayılır mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saati sormuştu bi kız sayılıyo mu
  • Birçok kız çok tatlısın, burnun bir erkekte olamayacak kadar güzel, karizmatik, çok yakışıklısın, ses tonun çok iyi diyorlar.
    Lakin bir yandan da cebboy diyorlar. Boyum 174 ama üst vücudum daha uzun olduğu için😞

• Fiziksel olarak iltifat aldigimi hatirlamiyorum lakin bir kiz ozguvenime asik oldugunu soylemisti.

• Zekisin derler
  • fotoğraf attıktan sonra ayyy aşkııaam çok tatlısın tepkisi.. benim saçlar hafif kıvırcık ve dalgalıda ehehhe
  • Bayağı var ya ama bir şey diyecem kaç hatunu eve götürdünüz kaç hatunla öpüştünüz kaç hatunla çıktınız konularından buralara kadar getirmiş abaza gençlik.. Yakında hiçbir kızla konuştunuz mu? Hiç kız gördünüz mü? gibi konular açılır

Neyse

Sesin çok hoş diyen vardı 3-5 tane (sesimin bir numarası yok ama telefonda nedense çok karizmatik oluyor cidden)

Hemen her kızın dediği klişeler var..

Ayy çok zekisin
    ayy çok komiksin
    ayy çok coolsun(bi aralar ağır takılıyordum) vs.

Bi yakışıklısın diyeni de görmedim hep sempatiden hep kültürden kız kaldırmışım la

• quote:

Orijinalden alıntı: Clinkz Eastwood

Yakisikli oglum

Dunyanin en guzel kadinindan alabilecegin en iyi iltifati almissin daha ne istiyon

• geneleve gittiğimde kalk git demişti.taş gibi karıydı nasıl içim yanmıştı anlatamam ne güzel bir şeymiş bu seks.onuda yapamadım o karı yüzünden.şimdi olsa yine götürürüm.

yazlıkta bir kız abi demişti sonradan kesti demeyi oda iltifat olur mu?hani kız benim için büyüğümsün belki benim için kıymetlisin anlamında kullanmıştır belkide.yoksa hop birader bir baksana anlamında mı?

veya bir kız sürekli bana bakıyordu bakarken gözünün içi gülümsüyordu o olur mu?iltifat değil ama olumlu bir hareket.

yani sonuç olarak iltifat sıfır.

elde var sıfır sıfıra sıfır elde var yine el.

• Kaymakamda calisan kiz arkadasi ile benim calistigim dukkana gelip arkadasina aradigim erkek kirli sakal 3 numara sac filan diye anlatiyordu bende 3 numara kirli sakaldim o zaman patronda bu arkadas gibi mi diye sormustu kiz ay evet demisti utanip sigara icmeye cikmistim kiz gidene kadarda donmedim dahada gelmedi kiz dukkana

6 sene once almisim lan son iltifatimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HimuKenshi -- 14 Mayıs 2016; 3:38:18 >
  • Zekisin esprilisin tatlısın kısaca bunlar

• Telefoncuda çalışıyordum kızın biri geldi kontür yükletmek için söyledi numarasını kontür yüklerken 2. defa karşıya tekrar ediyoruz numarayı aklımızda kaldığı kadarıyla kız ezberin kuvvetliymiş dedi kaşar'a benziyodu bende ne diyeceğimi bilemedim iyidir ezberim dedim geçtim dükkanda patron olmasa
  • 2 erkek 4 kız buluştuk muhabbet ediyorduk. 4 kızla da ilk kez tanışıyordum. Bi espri yapmıştım ve herkes gülmüştü. Güzel olan da gülüp öküz yıaa demişti. Bu sayılıyor mu

• Baya büyükmüş acıtmaz mı bu ya

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.