Şimdi Ara

Karşı cins tarafından taciz edildiniz mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
1
Favori
8.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lisede pek çok kez, ünide 2 kez ama sonra olmadı galiba öyle ortamları bıraktık diye taciz edenler yok oldu
    2021 Peugeot 508 1.5 BlueHDi 130HP Allure GP - AMD Ryzen 7 9700X - MSI B850 MPG EDGE Ti Wifi - Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD White - KLeev Cras V RGB 48GB (2x24) 7200Mhz CL34 White - Gainward GeForce RTX5070Ti Phoenix 16GB - Corsair iCUE LINK 6500X RGB White - Kioxia 480GB SSD - Samsung 970 Evo Plus 2TB M.2 SSD - Gigabyte GP1 1TB M.2 SSD - WD 3TB Blue HDD - Monster Aryond A32 31.5' V1.1 QHD 165hz HDR/GSync Monitör - NZXT C850 White 850W 80+ GOLD - XPG Summoner Mekanik TR Klavye - Razer Basilisk V3 Pro White 30K DPI Fare - Samsung S24 Plus 256GB Mor - Apple iPhone 13 (128 GB) Yeşil - Samsung Watch 6 44mm - Playstation 5 Slim Dijital Edition 1TB
  • Taciz mi selam diyen bile yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Inanılması zor bir durum ama bildiğin baldırımı sıkmıştı ben yanında ayakta dururken ve ne yapacağımı bilemeyip kıpkırmızı olup o kalabalık otobüsten kaçarcasına ilk durakta inmiştim

Belki benim şapşallığım diyebiliriz ama öyle bir durumda insan cinsel dürtüleri akıl edemiyor sanırım yada en azından ben edememiştim

Karşı cins tarafından taciz edildiniz mi?

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Yemin ederim hiç unutmam;

Lisedeyim merdivenden çıkıyorum arkamdan bir kız(kızı hiç tanımıyorum) totomu avuçladı(ne oluyor ula dedim içimden) bir döndüm bunu yapan kız kusura bakma dedi gitti bir şey diyemedim(İçimden birde önden dene istersen demek geldide içime attım)

Buda cinsiyetdeki rahatlık farkının en büyük kanıtı

sende onunkini avuçlayıp kusura bakma diyecektin hocam

yanlış yapmışsın, kaçırmışsın fırsatı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bundan 7 sene önce İzmir'de elemanın biri arkadaşı ile gezmeye çıkıyor, bir mekanda tanıştıkları 4 tane afet gibi kızla tanışıp muhabbete koyuluyorlar. Söylenene göre kızlar 1.80 boylarında spor vücutlu ve ortalama üstü fiziğe sahip, Dokuz Eylül'de BESYO mezunu olarak tanıtmışlar kendilerini. Ardından arabayla bizimkilerin evine gidiyorlar, alkol vs. derken uyandıklarında elleri arkadan bağlanmış durumda çıplak vaziyette soyulmuş durumda kendilerini buluyorlar. Telefonlar ve cüzdanlar gitmiş tabii, evdeki değerli bazı eşyaları da götürmüşler. Diğer arkadaşının hatırladığına göre kızlar yakın spor savunma eğitmeni çıkmış, bir güzel paketleyip etkisiz hale getirmişler.

Siz siz olun macera aramayın derim. Bahsettiğim arkadaşım da düzgün mantıklı biridir, çocuk mühendis ama kızlara kanmış. Nasıl oldu diye sormuştum hatta o da şaşkındı. Kızların ortalamanın çok üstünde olduklarından falan söz etmişti.

• Var mı yaşayan?
  • Üniversitede part time bir işte çalışırken arka masada oturan okuldan iki kız benim tam eğildiğim sırada tişörtümün de biraz açılmasıyla popoma bakıp "oyhşş aboov" nidaları atmıştı. Çok üzülmüştüm...

Edit : Clubta iki hafta arayla iki teyzenin tacizinden zar zor kurtulmuştum onu unutmuşum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puantum -- 26 Mayıs 2020; 15:59:17 >

Orijinalden alıntı: Puantum

Tacizimsi bişey yaşadım sonra iş başka yere gitti :D . Hafif şiddette gördüm yumruk falan

Edit : Clubta iki hafta arayla iki teyzenin tacizinden zar zor kurtulmuştum onu unutmuşum :(
    polonyada mı oldu bu olay

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

polonyada mı oldu bu olay

Alıntıları Göster
    Edit kısmı polonya üst türkiye

Orijinalden alıntı: darkolan

Metro çıkışı 2 türbanlı tarafından uğradım lafla taciz ettiler
    Kesin yaşanmıştır bu.

Kimseyi inandırmak gibi bir derdim yok

• Hem karşı cins hemde kendi cinsim tarafından birçok kez yaşadım. Bu durumu bilhassa yazın denizde kendi cinsim ( erkek ) tarafından taciz tarzı şeyler yaşadım :) esmer 1.88 boyunda 91 kiloda genelde kirli sakal bırakırım tarzım bu yani yillardir . 31 yaşındayım bayanlar tarafından da birçok kez taciz tarzı şeyler yaşadım lafla , sözle , bakışla . Ama rahatsız oluyor muyum önceden hayır . Şimdi evet evlendim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muhtemelen ınanmayacaksınız ama lisede tenefüste yıne her zamanki gibi en arka sırada oturuyordum. Sınıftakı kız geldı yanıma oturdu sonra kucağıma oturmaya başladı, ben de korkup dışarı çıktım. Neden korktun fılan demeyın basıma iş almak ıstemedım. Kıza selam bıle vermışlıgım yok durduk yere boyle davranması normal degıl sonucta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 11 Kasım 2020; 16:45:12 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.