Şimdi Ara

Karşı cins tarafından taciz edildiniz mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
1
Favori
8.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet lisede bir çok kez sözlü tacize uğramıştım

Şimdi bunu fazla kimseye de anlatmadım inanmıyorlar çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Senyor-

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    otobüste kızın biri kalablıktan bildiğini totosunu bana dayamıştı, sonra of çok belim ağrıdı diyip belinide dayamıştı. sevgilim de vardı ama yanımda değildi tabi. sonra ben çığlık atıyım mı diye düşünecektim ki düşünemedim. çünkü hatun çok yanaşıyordu düşüncelerimi esir altına aldı ve sevgilimi aldatmayı düşündüm derken ineceğim durak geldi, ama iner miyim ? tabiki hayır derken o indi bende 3 km eve yürüdüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Binom

otobüste kızın biri kalablıktan bildiğini totosunu bana dayamıştı, sonra of çok belim ağrıdı diyip belinide dayamıştı. sevgilim de vardı ama yanımda değildi tabi. sonra ben çığlık atıyım mı diye düşünecektim ki düşünemedim. çünkü hatun çok yanaşıyordu düşüncelerimi esir altına aldı ve sevgilimi aldatmayı düşündüm derken ineceğim durak geldi, ama iner miyim ? tabiki hayır derken o indi bende 3 km eve yürüdüm.

Serin hikaye

• quote:

Orijinalden alıntı: -Senyor-

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Geçen hafta çalışırken 3 tane kız lazy river da yüzüyorlardı. Sonra teker teker hepsiyle bakıştım. Can kurtaran olunca herkesle bakışıyorum. Kızlardan biri işin mokunu çıkarttı baktıkça baktı ben bakıyor muyum diye geri baktı benim baktığımı görünce güldü falan baya rahatsız oldum. Şimdi o kıza gitsem tanışsam iş günahla biterdi o yüzden hiç bir çaba göstermedim kız da kendini aptal yerine koydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Prox

quote:

Orijinalden alıntı: Binom

Serin hikaye

Yarısı gerçek, yemin ederim..

• baya fiziksel olarak edildim, üstelik ben hiçbir şekilde taciz etmezken ki etmem de. bazı kızlar çok yılışık

• Valla ister inanın ister inanmayın, çekici biri olmamama bilakis itici ve tipsiz biri olmama rağmen ben bile defalarca taciz edildim.hem de bunlar arasında bi hemcinsim dahil.siz nasıl oluyor da... ben anlamıyorum ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: baront49

Valla ister inanın ister inanmayın, çekici biri olmamama bilakis itici ve tipsiz biri olmama rağmen ben bile defalarca taciz edildim.hem de bunlar arasında bi hemcinsim dahil.siz nasıl oluyor da... ben anlamıyorum ki...
    geçen üst geçitten geçerken bir kız bana çarptı ve pardon dedi.
    bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: royal_flush_

daha önce çalıştığım yerlerde aynı işyerinden bayanlarla yaşadığım ilişkilerin olumsuz sonuçlarını gördükten sonra son çalıştığım yerde aynı işyerinden biriyle takılmamaya kararlıyken, dulu,bekarı,milfi matürü o kadar çok iş atan oldu ki, son zamanlarda 2 tane evli kadın dadandı,bunlar aynı zamanda işyrinin en güzel 2 kadını,dönen muhabbetleri duysanız utanırsınız,benim bile yanağım kızarıyor, inanın bunların kocalarına acıyorum

ne muhabbeti dönebilir ki hocam en fazla başkalarını çekiştiriyorlardır.
  • Otobüste giderken 30 yaşında felan kadın bana bir döndü arkasını otobüste kalabalık tıklım tıklım kendimi geri ceksemde arkada dolu iyice yanaştı o anki icimdeki gidiklanmayi zevki tatmak yeter ulan nevrim döndü şerefsizim

• quote:

Orijinalden alıntı: yıgıdo5858

Otobüste giderken 30 yaşında felan kadın bana bir döndü arkasını otobüste kalabalık tıklım tıklım kendimi geri ceksemde arkada dolu iyice yanaştı o anki icimdeki gidiklanmayi zevki tatmak yeter ulan nevrim döndü şerefsizim
    Ne kadar ironik.

Herkes kız arkadaşının olmamasınıdan tipsizlikten asosyallikten yakınır.Ama ne hikmetse herkes karı kız tarafından bolca taciz edilmiş.Tuhaf.

Bana gelince hiç taciz edilmedim tipimi gören yolunu değiştiriyor.En azından dürüstüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkGreen

quote:

Orijinalden alıntı: royal_flush_

daha önce çalıştığım yerlerde aynı işyerinden bayanlarla yaşadığım ilişkilerin olumsuz sonuçlarını gördükten sonra son çalıştığım yerde aynı işyerinden biriyle takılmamaya kararlıyken, dulu,bekarı,milfi matürü o kadar çok iş atan oldu ki, son zamanlarda 2 tane evli kadın dadandı,bunlar aynı zamanda işyrinin en güzel 2 kadını,dönen muhabbetleri duysanız utanırsınız,benim bile yanağım kızarıyor, inanın bunların kocalarına acıyorum

ne muhabbeti dönebilir ki hocam en fazla başkalarını çekiştiriyorlardır.

ne dedikodusu yaa, bir anlatsam sınırsız ban yerim
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Edildim bir gurup liseli genç kız tarafından.Kızın teki bağırarak arkadaşına espirisine s.... beni bari dedi (hepsi kız).Bende kim bu mal diye baktığımda , gerçek anlamda demedim diye söyledi.Gülüp geçtim baktım takip ediyorlar ay çok tatlı diye.Göz ucuyla baktım meslek liseli gibiydiler.AVM'ye girdim arka tarafından çıkarım dedim , orda bekliyorlardı.Sonra gitmişler.
  • Otobüste bir çok kez taciz edildim.En son nereye kaçsam oraya geliyordu kız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Osliloskop

Otobüste bir çok kez taciz edildim.En son nereye kaçsam oraya geliyordu kız.
    Lise 2 de kantin sırasında tacize uğradım. Arkamdan biri abanıyor, kafamı çevirdim bayan. Ses çıkarmadım. O da ses çıkarmadığımı gördükçe abandıkça abandı. İlk defa bir kızın göğüslerini bu kadar yakından hissediyordum. Hoşumada gitmiyor değildi. Bir yandanda hep siz erkeklermi yapacaksınız diyordu.

Bir kerede İzmir fuarında bayan tarafından tacize uğradım. Biri kalçamı sıkıştırıyor, dönünce bırakıyor. Bir iki sinirlendim tabi, sonra dönmeden bileğinden yakaladım yapanı, bir döndüm baktım bayan. " Eee napıcaksın" diye soruyor ?
  • Otobüste kızın biri tuşa basar mısın canım demişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taciz edilen olmadık ama taciz eden olduk

• quote:

Orijinalden alıntı: Targetman

Aman dostum dikkat et kisaltma kufurden sikayet etmesinler
    o kadar yakışıklı ve çekici değilim.

cevap; hayır edilmedim.
  • Otobüste muavin top çıktı. En arka koltukta oturuyorum. Bu... neyse midem bulandı anasını satayım

Kızlardan ise dershane de yedim bir iki defa. Bir manyak vardı, gömlek giymiş ama ilk 3 düğmesi boşta. Her biri kafam kadar, önümde eğilip hocaaammmmm şu soruları çözer misiniz dedi ama ilk cümlem bir sandalye al otur karşıma oldu.
    Bir defa da yine bir tanesi koridorda yapıştı, illa beraber fotoğraf çekilelim diye tutturdu. Uzak durmama rağmen yapıştı ve zorla fotoğraf çekildik. Tabi yine koluma sarılıp çekildik ama öyle bir kavrama olamaz o kolu...
    Birinde de karşı komşunun kızı kapının önünü süpürüyor, bende 9 saatlik yoldan gelmişim yorgun argın eve gireceğim. Bu tutturdu içeri kaçma biraz sohbet edelim. Tabi biraz konuştuk, bu da tişörtün ilk düğmesini açıp kısmen ganimeti gösterdi, ben bunun küçük kardeşini sevdiğim için dönüp bakmadım. Biraz durup içeri geçtim, dönüp bana sende erkek misin? demişti. O kız olmasa gösterirdim erkeği de neyse...
    Üniversite de iki defa oldu. Birinden sınıfça yemekhaneye giderdik, kızın birisi yanağımı sıkıp yerim lan seni dedi tabi malum herkes dönüp bize basmıştı. Bunu gören hayallerimin kızı artık sadece bir hayaldi... Diğerinde ise körüklü otobüs ile gidiyoruz arkadaşlar ile neyse en arka pencerenin oraya yaslanıp muhabbet ediyoruz. Önümüzde demirden tutunmuş 5 kız sürekli birbirlerini öpüp gülüşüyor filan ama öyle böyle değil direk dikkat çekiyor. Sonra biz konuşurken bir tanesi sırtını benim göğüs kısmına dayayıp kafasını omuzuma doğru yatırdı ve bana bakarak güldü. içimin yağları eridi
    En sonuncusu ise buradaki komşumuz istanbul a göçüp gitti. Sonra misafir olarak mahalleye ziyarete geldi. O arada konuşurken bir tanesi misafirimiz ol buyur gel dedi. Bende oraya yemeğe gittim bir ay sonra. Tabi ebe bir gittim ki sadece benimle yaşıt kızları ve küçük kardeşi vardı. Neyse bu hali yemeği hazırlayalım beraber dedi ve mutfağa gittik. Sonra kardeşini markete ekmeğe gönderdi. Ben salatayı hazırlarken bu da bardakları alacak sözde ama bildiğiniz sırtıma çıktı. Her şeyini hissettim resmen. Sonra dönüp keşke dün gelseydin evde kimse yoktu demişti Bu kız mahallede de dedesinin kıyafetlerini ütülemişti bir defa ve bana bakarken taşa basıp düşmüştü. Dün gibi aklımda kahkahayı bakmıştım yolu ortasında

Bir iki tane daha oldu da onlar genelde basit kaçar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.