Şimdi Ara

Karşı binada ağlayan kedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayraö tatili yüzünden şehir dışına gitmiş aile kediyide balkona kapatmışlar kedi 3 gündür miyav miyav ağlıyor sesi kısıldı artık polisi arıyorum zabıtayı ara diyo zabıtayı arıyorum belediyeyi ara diyo belediye tekrar polisi ara diyo yapabileceğim hiç mi bir şey yok
    Apt görevlisi sahibini aramış sert bir tepkiyle karşılaşmış kimseyi ilgilendirmez diye biri gelip yemeğini verip gidiyormuş kedinin ama yazık gğnah üzülüyorum ya
    Yapılabilecek bir şey yokmu discovery de izliyorum amerikada bu gibi durumlar için hayvan polisi var direk alıyorlar ve aileyi yargılıyorlar bizde hiç mi yapılabilcek bişey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi version53 -- 6 Ekim 2014; 9:28:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biz de insanın canının kıymeti yok,hayvanınkini bekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portakallı ördek yavrusu -- 6 Ekim 2014; 9:33:27 >
  • Bayraö den sonrasını okumadım

• Hayvanlar insanlarin mali olarak goruldugu icin devlet tarafindan normal bu durumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadimbisey

Bayraö den sonrasını okumadım

Başka neler okumadın gereksiz şahsiyet
    Bahset bize okumadığın şeylerden
    Bir yavru kedi için birleyler yapmaya çalışıyorum yardım istedim belki bir bilen İNSAN çıkar yol gösterir diye ama İNSAN bulamıyoruz karşımızda. Atalarımız ne demiş gölge etme başka ihsan istemem

• quote:

Orijinalden alıntı: version53

quote:

Bir yavru kedi için birleyler yapmaya çalışıyorum yardım istedim belki bir bilen İNSAN çıkar yol gösterir diye ama İNSAN bulamıyoruz karşımızda. Atalarımız ne demiş gölge etme başka ihsan istemem

Sakin ol lan dikkat et kullandığın kelimelere , okuduk merak etme.Bura konu dışı bu kadar çok onemsiyosan git başka yerde yardım ara

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: version53

quote:

Sakin ol lan dikkat et kullandığın kelimelere , okuduk merak etme.Bura konu dışı bu kadar çok onemsiyosan git başka yerde yardım ara

Tamam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi çilingirci ile git kapıyı açtır sonra git al kediyi polismiş,zabıtaymış onlardan yardım bekleme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

Bi çilingirci ile git kapıyı açtır sonra git al kediyi polismiş,zabıtaymış onlardan yardım bekleme.

http://i.hizliresim.com/MlvEL6.jpg

Mobildeyim simage beceremedim
    Kedi bütün gün ordan miyavlıyo bir kedi sahibi olarak üzüldüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.