Bildirim
Karşı apartmandaki ilginç olay (SS'li) (7. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Görüntüyü MATLAB'da bir matrise atıp sonra image komutuyla ekrana yansıtayım dedim bu çıktı:
Edit : Hangi fotoğrafı atarsam atayım bu çıkıyor sorun bendeymiş tamam yanlış kodlama yapıyorum sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeanAtay -- 8 Mart 2014; 1:03:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: KeanAtay
Görüntüyü MATLAB'da bir matrise atıp sonra image komutuyla ekrana yansıtayım dedim bu çıktı:
Aha ölen çocuğun ruhu buTespitim güzel , sana da +rep.
Konu sahibi dikkatli olsun.
Senin editinden sonra edit: Tespitim güzel , bir şeyi becerememişsin - rep
Konu sahibi sen yine dikkat et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 8 Mart 2014; 0:43:55 >
-
Bir ara evlerinin üst katından sesler gelen bir üye vardı. Her gece kamera koyuyordu, neredeyse bütün forum her gece o konuda video bekliyordu o geldi aklıma halı falan kaymıştı videoda kuş kanat çarpması sesleri vardı. Bu tür konular hoşuma gidiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
Kamerayı oraya kurup 3-4 saat kayıt yapsan geceye live leak yarın cnn, bbc haftaya da beyaz showdaydın.
ama sen evden çıkıp gitmeyi tercih ettin.
quote:
Orijinalden alıntı: bLackMumbLe
Bir ara evlerinin üst katından sesler gelen bir üye vardı. Her gece kamera koyuyordu, neredeyse bütün forum her gece o konuda video bekliyordu o geldi aklıma halı falan kaymıştı videoda kuş kanat çarpması sesleri vardı.Bu tür konular hoşuma gidiyor.
böyle paranormal olaylar bizde olsa çekip atıcazda yok işte
Edit:hocam o konuyu atarmısın bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamilton75 -- 8 Mart 2014; 0:53:18 > -
-
of olm dehşet!!
Filmlerdeki gibi komşunun kapısını çal ve oyun başlasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 8 Mart 2014; 0:55:48 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeanAtay -- 8 Mart 2014; 1:08:22 > -
helvanı neyli istercisinler gelmedimi hala -
Tövbe tövbe kadın kendini asmış gibi duruyor ya. Yukardan boynuna kadar inen hat şeklinde bir ip var sanki. Ayrıca boyun önde ve sırtta kambur gibi ayrıca eller gayet serbest biçimde omuzdan aşağı düşük gibi. Korkamadım dersem yalan olur -
-
-
-
ulan bildiğin manken bu duruşundan belli. -
olm yapmayın lan -
Bence uyuma bugün. Belinde bi ağrı hissedebilirsin :D
Şuan karşımda olsan tekme tokat dalardım! Islak sopayla döverdim!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zodiac Killer
Şuan karşımda olsan tekme tokat dalardım! Islak sopayla döverdim!
Ne atmış açmadım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X