Eskiden Beri Tanıdığım Karşı Apartmanda Bir Arkadaşım Var. Kendisi Benimle Her Akşam Dışarı Çıkmak İstiyor. geçen Yaz Biraz Çıkmıştık Ordan Alıştı Heralde. Onunla Gezmek , Takılmak İstemiyorum. azönce Eve Geldim Balkondan Annesi Beni Görüp Seslendi. Oğlum Senle Dışarı Cıkmak İstiyor Bu akşam Cıkın Diye İstemiyorum Kardeşim. Ben Hiçbir İnsana Hayır Diyemem utanırım. Bahane Uydursammı Napsam. İstemediğim Şey Cocuğun Benle Dışarı Cıkarken hiç Para Almaması ve Herşeyi Benim Ödemem. 2.si Çocuk Baya Bi Gerizekalı. Çok Yalancı Falan Böyle. Ama İyi Çocuk Severim genede. Ne yapayım Bi akıl verin. Bu Akşam Cıkcam Ama Bakalım Napcaz.
aynı ben bende hiç hayır diyemem ama bence git konuş çıkmak istemiyorum yorgun oluyorum fln de iza et iyi karşılarlar
sankı ademı anlattın be bılader saka ıle karısık de kı ona olum paran nerde bu aksam sendenız felan de parayı paso ben oduyom de ama cıddı olma baktın z.klemıyor k.. GÖ..
İstemiyorum seni fakirsin,yalancısın,gerizekalısın de.
ben veremim bana yaklaşma de
kardeş insan o öle deme sen sonuna kadar cık maddi seylerin önemi yok.. ama birşeyide konuşarak anlatabilirsin böle böle rahatssız oluyorum de bu demek değildirki onu sevmiyorsun.. yani anlatmak istediğim konuş bence ben böle takılırım sende böle takılde gül gibi geçinelim de :)
ıssız bi yere gidin onu yanına çek ve senden çok hoşlanıyorum deyip elini bacağına at bidaha görüşmez senle