Şimdi Ara

Kız arkdaşınızın yanındayken hesabı hep öder misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazen kafama takılıyo ödemek iyi mi kötü mü her zaman erkek mi öder neleri öder illa mekan değil mesela dışarıda falan ..

• Hep ben öderim,bir şikayetimde yok
  • Hesap odemek bir jesttir...Bilirizki jest her zaman yapilmaz kerizlik olur bir sure sonra..

Her zaman hesap odenmez kesinlikle...
  • Genelde ödetirim, ama bizim çevrede kibarlık denilen şey yoktur biz sen ödedin ben ödedim ayrımı yapmayız ki
  • hayat müşterektir. yiyici kadınlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

Hesap odemek bir jesttir...Bilirizki jest her zaman yapilmaz kerizlik olur bir sure sonra..

Her zaman hesap odenmez kesinlikle...

ben o kerizliği zamanında çooook yaptım. Alman usulü en iyisi gibi
  • evet hep ben ödedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kerizler hep öder insanlar paylaşır.
  • Alman usulü
  • Bir de şu açıdan bakın,kız arkadaşınızla geçici bir ilişki yaşıyorsunuz,siz hep hesabı ödediniz,ve sonunda ayrıldınız değdi mi?Yoo, o zaman ona ödettirmeye bakın
  • %60 ben %40 o diğer türlü rahat etmem ama kesinlikle fazla olmamalı. Bir de şu var kimi kızlar sana ödetmek ister işte o an benim için o kız biter. Bazsı da gurur yapar ve öder işte öylesinde elim çok açılır. Keriz yerine koyulmak bana koyar
  • cogu arkimla aramizda paranin lafi olmaz bazen paraya sikisirlar 50ytl borc veririm o kadar aramiz iyi
    Kiz konusunda her zaman odemem kiz odettirmiyor o oduyor bazende ben ama genelde alman usulu kizlarla
  • kız ödemek isterse ödetmem. hiç ses çıkarmıyosa, mal gibi ödesin diye bana bakıyosa ona ödetmeye çalışırım
  • Valla ne şekil de olursa olsun kızlara para ödetmemeye çalışıyorum.
    Bu nasıl bir psikoloji ise, ortada bir şey yokken atlayıp "ben vereyim" diyorsun.
    Çözedim ben bu durumu.
  • hesabı hep ödersen ozaman tekmeyide yersin ilerde bi o bisen onun sen ayarla hissettirmeden öküz gibi çıkarma cüzdanı
  • hiçbir zaman ödetmedim ama haftada 4-5 kere yemeğe çıkartmıyorum heralde

ya arkadaş çevresi çıkarım kişi başına düşen para az olur öderim ya da haftada en fazla 2 kere baş başa yemeğe çıkartırım ama yinede parayı ben öderim ilginç bir kerizlik psikolojisi ama öyle kız ödemek istiyor izin vermiyorum
  • kimde para varsa o ödesin. daha evli değiliz nişanlı değiliz. karşımdakine bakmak zorunda değilim.
  • Bi erkek kız arkadaşının hesabını ödeyemiyosa ne diye kızla çıkar ki?Kız arkadaşınızı korumalı-sevmeli-hesabını ödemeli ve herzaman destekçisi olduğunuzu belli etmeniz gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

Bi erkek kız arkadaşının hesabını ödeyemiyosa ne diye kızla çıkar ki?Kız arkadaşınızı korumalı-sevmeli-hesabını ödemeli ve herzaman destekçisi olduğunuzu belli etmeniz gerek

kızında erkeğinde çalıştığını varsayıyorum... mantıksız..

korumak kollamak hesap ödemekle olsaydı, kıroyum ama para bende modunda gezenler en büyük ilah olurdu..
  • ödememek daha iyi galiba ufak tefek şeyler hariç tabi ama
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.