Bir de şu açıdan bakın,kız arkadaşınızla geçici bir ilişki yaşıyorsunuz,siz hep hesabı ödediniz,ve sonunda ayrıldınız değdi mi?Yoo, o zaman ona ödettirmeye bakın
%60 ben %40 o diğer türlü rahat etmem ama kesinlikle fazla olmamalı. Bir de şu var kimi kızlar sana ödetmek ister işte o an benim için o kız biter. Bazsı da gurur yapar ve öder işte öylesinde elim çok açılır. Keriz yerine koyulmak bana koyar
cogu arkimla aramizda paranin lafi olmaz bazen paraya sikisirlar 50ytl borc veririm o kadar aramiz iyi Kiz konusunda her zaman odemem kiz odettirmiyor o oduyor bazende ben ama genelde alman usulu kizlarla
kız ödemek isterse ödetmem. hiç ses çıkarmıyosa, mal gibi ödesin diye bana bakıyosa ona ödetmeye çalışırım
Valla ne şekil de olursa olsun kızlara para ödetmemeye çalışıyorum. Bu nasıl bir psikoloji ise, ortada bir şey yokken atlayıp "ben vereyim" diyorsun. Çözedim ben bu durumu.
hesabı hep ödersen ozaman tekmeyide yersin ilerde bi o bisen onun sen ayarla hissettirmeden öküz gibi çıkarma cüzdanı
hiçbir zaman ödetmedim ama haftada 4-5 kere yemeğe çıkartmıyorum heralde
ya arkadaş çevresi çıkarım kişi başına düşen para az olur öderim ya da haftada en fazla 2 kere baş başa yemeğe çıkartırım ama yinede parayı ben öderim ilginç bir kerizlik psikolojisi ama öyle kız ödemek istiyor izin vermiyorum
kimde para varsa o ödesin. daha evli değiliz nişanlı değiliz. karşımdakine bakmak zorunda değilim.
Bi erkek kız arkadaşının hesabını ödeyemiyosa ne diye kızla çıkar ki?Kız arkadaşınızı korumalı-sevmeli-hesabını ödemeli ve herzaman destekçisi olduğunuzu belli etmeniz gerek
quote:
Orjinalden alıntı: oeste
Bi erkek kız arkadaşının hesabını ödeyemiyosa ne diye kızla çıkar ki?Kız arkadaşınızı korumalı-sevmeli-hesabını ödemeli ve herzaman destekçisi olduğunuzu belli etmeniz gerek