Şimdi Ara

Karnim Cok Ac ama yemek yiyemiyorum .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ailem sabah 8 de evden ciktilar kardesimi hastaneye göturmek icin biraz sinirli kavga ederek gitdiler halen gelmediler banada yemek yapmamama kiziyorlar en son yaptigimda perde vs .yanmisti evi yakiyodum az kalsin Sizce ne yapmaliyim karnim cok ac yemek yapmayi bilirim aslinda bi kere oyle oldu yemek yapiyimmi sizce telefonlarinida almadilar kizarlarsa ne diyicem yardimlarinzi bekliyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çikolata ye

• Yas 12 mi kardesim bu nasil bir konu ya bunda bile akil istiyorsan yarin bir gun nasil tek basina birey olacaksin

• kumru soyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saat 12 olduğuna göre yemek yapmana gerek yok.Kahvaltı geneli hazır şeylerle yapılır.Peynir-Zeytin-Reçel varsa bir de yumurta haşla yanına da bir güzel çay demle.Mis gibi karnın doyar.Kahvaltı hazırladığın için azar değil dua alırsın.
  • Dikkatlice yemek yjp

• Biberon varsa icine süt doldur ic

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Salon hocam ekmek yeme dedi.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up baska tavsiyesi olan ne yiyim ?

• Yemek yapmana gerek yok , dolaptan peynır zeytın recel al bıraz atıstır, sızınkıler gelene kadar ıdare etmye yeter . Madem oncekı seferde evı yakıyordun sen yasının bıraz daha buyumsını bekle ve yemek yapmaya da aılenın yanındayken basla tecrube kazanınca tek basına yaparsın .

• La git surdan tavsiyeymiş açlıktan ölürsen de yemicen mi aga aç dolabı yağmala işte

• vahapcemil kullanıcısına yanıt
    Ya yasim cok kucuk deil ama peynir zeytin gibi yemek ler yemek istemiyorum daha deisik mesela melemen vs gibi ?

•  Karnim Cok Ac ama yemek yiyemiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırıkkaleli zat

Ya yasim cok kucuk deil ama peynir zeytin gibi yemek ler yemek istemiyorum daha deisik mesela melemen vs gibi ?

Anlıyorum ama oncekı gırısımınde evı az daha yakıyor olman hıc degıls sonrakı bırkac denemede yanında ısı ve gereklı guvenlık tedbırleını bılen bırının bulunmasını gerektırmez mı ? Emınım bunun farkında olacak kadar olgunsun kı danısıyorsun . Sen tek basına yemek ısırme ısını aklından cıkar . Komsularınızla aranız varsa onlardan yardım alabılırsın . Para varsa dısarıdan soyle , olmadı evden pısmesı gerekmeyen besınler tuket . Menemenı de sızınkıler gelınce yersın .

• Ya bıde sorun olmazsa seyı sormak ıstıyorum . Yemek yaparken perdeyı nasıl yaktın ?

• Dolabin ici bu ne yapacam ben off
     Karnim Cok Ac ama yemek yiyemiyorum .

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: clopin

Biberon varsa icine süt doldur ic
    quote:

Orijinalden alinti: clopin

Biberon varsa icine süt doldur ic

• Dolapta yogurt var , pekmez yada reçel varsa karistir yogurta ye , oda olmaz diyosan yogurt ekmek yap güzelce ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ercan TC -- 22 Ocak 2015; 12:28:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.