Şimdi Ara

Karnem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 8. sınıfta normaldir. Liseye gelince hepsi 5'leri görürüm.
  • Başlarım ulan böyle işe Bi tarafınız mı kalktı karne iyi diye , 4 tane zayıfım var sinirim bozuk zaten
  • KALDIRDIM RESİMLERİ KENDİ TOPİCİMİ AÇTIM UMARIM 2 TARAFTA MUTLU OLMUŞDUR AÇIKCASI KIRILDIM BİRAZ AMA NEYSE TADIMIZ KAÇMASIN

@görkem13 resimleri değiştirirsen sevinirim.

RESİMLERİ MERAK EDEN BUYURSUN ;

Karnem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre654 -- 13 Haziran 2008; 20:37:35 >
  • Tebrikler Arkadaşlar;

Emre Taktir belgendeki TC Kimlik nonu editlersen senin için iyi olur.
  • @emre654 havanı burda atma koçum... her topice karneni koyma niye dersen sinirlerim bozulyo..

edit:tc kimlik no nu da gizle bari...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 13 Haziran 2008; 15:50:47 >
  • Ulan var ya bende geçen sene hepsi 5 getirdim ama konu açtım mı resim koydum mu?Senin karnenin bana ne yararı var sinirimi bozuyo ayrıca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İOKBS Bursluluk sınavı
    2 yıl önce açıldı
    AÖL mezun olmadan PMYO
    3 ay önce açıldı
    Ortaokulda okul 1. siydim
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

8. sınıfta normaldir. Liseye gelince hepsi 5'leri görürüm.

Aynen lisede batırdım.İlkokul gibi gördüydüm.1.dönem notlarımı hocalar bi ayar verir dedim ama.4 tane 1 gelince.Bu dönem 1 tane birim var.Oda Matematikçi.Adi mat.çı
  • quote:

Orjinalden alıntı: koktay

Tebrikler Arkadaşlar;

Emre Taktir belgendeki TC Kimlik nonu editlersen senin için iyi olur.

tşkler arkadaşım...

Aramızda gocunan arkadaşlar varmış. Merak etmeyin fotoğraflar sizin için değil. Sevincimi gerçek Dh ailesiyle paylaşmak için buraya koydum.
  • Evet SENİN SEVİNCİN!Git kendin sevin işte , annene babana söyle sevinsinler mutlu olsunlar bizim ne suçumuz var ya?Sen gel bi liseye bu karne yine böyle olursa da bana pm at
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

Evet SENİN SEVİNCİN!Git kendin sevin işte , annene babana söyle sevinsinler mutlu olsunlar bizim ne suçumuz var ya?Sen gel bi liseye bu karne yine böyle olursa da bana pm at

Arkadaşım zaten lise 2 deyim ben. Sevinemiyorum belki sevinirim diye sizinle paylaştım. Annem sadece tebrik etti öptü ve 4'ler olmamış dedi. Bu kadar....

Neyse arkadaşım ben dışarı çıkıyorum biraz dağıtıyım kendimi arkadaşlara bakıyım bi forumdan hayır yok bize bugün....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

Millet karne görsün Ss koyuyorum... LİSe 2

Karnem

Karnem

Sevdiğim kız 2 tane 3 getirdi ve çok üzüldü tşk aldı ama hep taktir alırdı hiç havamda değilim bugün keşke benim karnem onun olsaydı muhabbet bile edemeden kayboldu.

her topige bakıyorumda karneyle acılan her yere,ss koyuyorsun...Bu ne artizliktir anlamadım.Bu kadar havalanmayın.

• @emre654 arkadaşım zihninden sorunun mu var bilemiyorum, ben senin sevinmene veya paylaşmana karışmıyorum bu senin en doğal hakkın, fakat burada sana karneni soran yok, bir topic açılır oraya açarsın güzel, fakat bu topicde sana kimse sormamış senin karnen nasıl diye.. Ayrıca gocunan lafını aynen iade ediyorum kendin gocunmuşsun burda, he şunu da söleyim gerçek dh ailesi filan diye yağ çekme öyle bişey yok.. (Örn:Yalancı DH ailesi- Gerçek DH ailesi)

edit:görkem ve gkhnzn da bunu görmüşler zaten kendilerine teşekkürü borç bilirim, ne olursa olsun genede tebrik ediyorum seni almışsın helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 13 Haziran 2008; 16:27:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.