Şimdi Ara

Karlı arazi canavarı önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kmsi az araç arar gibi az mermi yemiş bi merso bakayım ben kendime

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 yıllık 4 x4 araçlar sorun çıkartma ihtimali yüksek, şehir merkezinde sağlam bir usta bulmanız lazım. Artık yürür aksam parçaları bir bir değiştirirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-tam-otomatik-4x4-japon-kalitesi-506519180/detay

Sizin ilacınız Subaru not: ilan temsilidir. Hiçbir alakam yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek çözüm suziki grand vitara koltuk ısıtma ilacınız olacak zaten safkan arazi kabiliyeti denince ilk akla gelen araçlardandır kendileri. motorları renault ustası her yerde var. sağlamlık konusunda sıkıntı yok yapılış amacı arazi koşullarında sağlam kalabilmesi yoldada gayet başarılı hava şartlarına göre jant ve lastik seçimi yaparsanız otomobil gibide kullanılır. yerden yüksek virajda kıçı başı ayrı oynamayan yüksekliği otomobilden az yüksek hafiflikte gayet başarılı ister lpg li otomatik ister dizel manuel. hemde kilitli dif seçeneği ağır arazi sürüş seçeneği ile ve cebinizdeki paraya göre alabileceğiniz tek araç fiyatına göre alternatifi bile yok
  • Vitara bu iş için ideal olur.

3 kapılı alırsanız hem fiyat daha uygun hem vergisi düşük hem daha yeni olacaktır.

• Vitara yada Terios düşünebilirsiniz hocam.Bizim teriosumuz vardı; dağ, tepe, kar, kış bana mısın demedi.Gayet sağlam araçtır, biz biraz eşek gibi kullanmamıza rağmen sadece periyodik bakıma girdi

• Fiyati da gozardi etmeyin.

• 4x4 olsun ama jip olmasına gerek yok bence.

Mesela (İlanları model olarak atıyorum içeriğini tam okumadım öyle değerlendirin)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-ralli-mavisi-subarum-560854643/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-degisensin-orijinal-2005-model-135beygir-590769333/detay

Xi BMW ler normal bmwler kadar yıpranmıyor. Yıpratacak adam Xdrive ile pek uğraşmaz temiz bulunursa buda güzel alternatif.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-238binde-full-x5-4%2C4-takasli-587284375/detay

• savcı arkadaşlarım vardı.
    suzuki nin 4x4 aracını almıştı.
    bizlerde broadway vardı. reno19 vardı.
    corolla ..vs vardı.
    savcı çok aceleci davranmış, güzel ama pahalı bir araç almış.
    ve masraflı şekilde kullanıyordu.
    diyeceğim, önce git.
    ortamı gör.
    ordakiler ne kullanıyor ona bak.
    sen de onlardan bir tane al.
    canavara gerek kalmayabilir, acele etme.
  • 90 lık connect

• Suzuki Grand Vitara al,2010 ve üstü civarı model;1.9 dizel manual,motor Renault.Fiyat -Performans olarak çok iyi iş görür.
  • AWD JUSTY

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakti zamanında c5, land crouser, quattro bilmemne vs birçok lüks 4x4 ün girdiği bir test okumuştum. Testin 1. Si 4x4 kango (dışarda varmış) idi. Sebebi de lastiklerinin ince ve hafif olmasıymış.

• Mahindra goa çok hoşuma giden bir araç. İkinci araç olarak almayı düşünüyorum ara ara. Sizin şartlarınıza uyar mı bilmiyorum dağa taşa gelir mi ama fiyatı da gayet uygun. Bir araştırın isterseniz.

• Vitara güzeldir, hoştur ama memur maaşı ile yürütmesi zor olabilir. Bunun yanı sıra, gideceğiniz yeri gözünüzde çok büyütmeyin. Türkiye'nin tüm şehirlerinde önden çekişli otomobiller kullanılabiliyor, ki eğer doğuda yolların kapanmasına denk gelirseniz sizi Vitara değil ancak paletli bir araç kurtarır.
  • webbie kullanıcısına yanıt
    Haklısınız öyle bir durum da var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.