Şimdi Ara

Kariyer Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-09DCAFA29 -- 2 Mayıs 2025; 22:16:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Çitos fabrikası açıp ucuza cips üretmek (bol msgli)

Walter White roleplay

Ord. Prof. Abuzer Kömürcü labında asistan olmak

Yan sanayi benzin üretimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt dışına gidebileceğin her hangi bir yol. Fark etmez.

• burada iş olsa ne yazar torpilin olmadıktan sonra.

• 28k ile 45k lık bölümü neden seçtiniz ki.

• kariyerine tıp la devam etmek istemiyenler için 10-30k aralığında çok da aman aman iştah kabartarak tercih edilecek bölüm kalmadı gibi. ya varsın ya hiç yoksuna doğru gidiyor çağımız. eskiden diş ve eczacılıklar havada parende atılarak zar zor tercih edilirdi, şimdi diş aklı başında çok çok isteyip tercih etmiyorsan çin işkencesi, ecz. lık ona keza önü kesildi, eğitim bıranşlar da artık 5 para etmiyorlar. bi boün mat, fizik öğret. likleri bile artık 5 para etmiyor.

ha yukarda saydığım tüm bölümler çok sevilerek sektöründe sayılı kişiler arasına girilince darpane olurlar ama %1-2 mezun olabiliyor bu durumu. biraz emek biraz da Allah vergisi bir durum. eğitim de aynı. çok iyi anlatma kabiliyeti geliştiren öğretmen olunca iyi bir hekim kadar kazanabiliyorsun(özel dersler+koçluk sistemleri+ kitap ve yayınlar+ youtube gelirleri gibi) ama iyi anlatım dili geliştirmek de ülkemizde bir hayli zor olan bir durum zira eğitim fakültesinde bence bunun tam olarak dersi verilmiyordur belkide.

kariyerinize fakültenizde doktora ile devam edebilirsiniz. zor bir süreç ama tamamladığınızda çok güzel şeyler olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.