Şimdi Ara

Kariyer.net den işe giren var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar uzun zamandır arıyorum bu kariyer. net denilen sitede CV oluşturdum 5 -6 yere başvurdum 1 aydan fazla zaman oldu ama henüz bir cevap gelmedi bu siteler gerçekten güvenilir mi ? bu siteler aracılığı ile gerçek anlamda işe giren var mı acaba ????

• 1 ayda bişey bekleme. Ben 1 yılda buldum.

3-4 farklı yere görüşmeye gittim beğenmedim vs. En sonunda gittiğim yerde başladım 2 yıldır çalışıyorum. 1 yıl sürmesinin sebebi biraz da üzerine düşmemem. Aileden dolayı rahattım biraz acele etmedim takıldım biraz moral de yoktu babam kanserdi.
  • Her zaman kariyerden bulurum.
    defalarca aranıp görüşmeye gittim.
    gayet aktif bir sitedir.
    muhtemelen C.V'n problemli veya eksik olduğu için çağrılmıyorsun.
    personel olarak çok fazla vasfın yoksa da kariyer üzerindeki firmalar ilgilenmiyor olabilir. tecrübesiz veya vasıfsız arkadaşlar yenibiris, eleman.net gibi sitelerde daha rahat iş bulurlar.
    c.v gönderirsen düzenleme yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 22 Ekim 2017; 5:2:53 >
  • ben şuanki işime kariyerden girdim birçok görüşmeyede bu site üzerinden çağrıldım yani oluyor etkili
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

Her zaman kariyerden bulurum.
    defalarca aranıp görüşmeye gittim.
    gayet aktif bir sitedir.
    muhtemelen C.V'n problemli veya eksik olduğu için çağrılmıyorsun.
    personel olarak çok fazla vasfın yoksa da kariyer üzerindeki firmalar ilgilenmiyor olabilir. tecrübesiz veya vasıfsız arkadaşlar yenibiris, eleman.net gibi sitelerde daha rahat iş bulurlar.
    c.v gönderirsen düzenleme yapabilirim.

vasıfsız değilim elektrik-elektronik teknşsyeniyim +birçok belge ve sertifika sahibiyim.
    siz sanırım istanbuldasınız ben küçük biryerde yaşıyorum istanbul gibi büyük yerde olsaydım bende bulurdum herhalde ?
  • iş bulan arkadaşlar acaba hangi illerden ???
  • 2011, 2013 ve 2015'te başvurup kabul edilmiştim. Firmaların 2'si İstanbul, diğer Antalya idi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.