Şimdi Ara

Kariyer.Net aracılığı ile İş sahibi olan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arıkadaşlar kariyer.net aracılı ile yaptığınız başvurularında geri dönüyorlar mı. Bu şekilde iş sahibi olanınız varmı..

• kariyer nette küçük firmalar genelde çağırıyor(düşük ücretli)
    ama büyük firmalar reklam için ilan veriyor (ilk baş içlerinde araştırıp tanıdık alıyor çoğu)
    büyük firmalardan sadece 1 tanesi çağırdı 20 yere başvurduysam
    işin özü
    1.tanıdığın olacak
    2.babadan dededen kalma paran olacak
    3.çok sağlam bir okuldan mezun olman lazım
    4.çok ballı olman lazım
  • sanırım herkes öğrenci daha iş hayatına atılmamış.
  • hacı onu bunu bilmem de facebook profiline tıkladım 3 ortak arkadaşımız varmış
  • hemşeri olunca doğal..
  • ayrıca büyük şehirlerde kariyer.net ten iş bulan akrabalarım oldu ama buralarda hiç rastlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpemre_1 -- 14 Haziran 2011; 22:07:16 >
  • Hayır
  • tanıdık olursa daha rahat iş bulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben askerden sonra kariyer.net üzerinden başvuru yaptım ve işimi de bu site aracılığı ile buldum.

Olayın akışı aşağıdaki gibi oldu.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=19523461

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sT.curSe -- 14 Haziran 2011; 22:21:14 >
  • ben de bundan önceki 2 işime kariyer.net başvurumla girmiştim.reklam yapmak gibi olmasın ama kariyer sitelerinin en iyisi bence
  • ben.
  • Lojistik okuluyorm son senem oldugu icinde kariyer.net ten CV doldurdum bi kosede durmasi acisindan.

Nese gecenlerde bi numara aradi sabit hattan ve hattimida yeni almistim. Actim alo demeye kalmadi hsbc banktan aradiklarini ve telefon bankaciliginda calismayi dusunup dusunmedigimi sordular.

İsin garip tarafi cvde sadece lojistik uzerine dusundugumu yazmistim beni nerden nasil aratip buldular onuda anlamadm.

Sonuc is teklifini reddettim yani nerden ne cikacagi belli olmuyo cv doldur bi kosede dursun ,)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cya__

Lojistik okuluyorm son senem oldugu icinde kariyer.net ten CV doldurdum bi kosede durmasi acisindan.

Nese gecenlerde bi numara aradi sabit hattan ve hattimida yeni almistim. Actim alo demeye kalmadi hsbc banktan aradiklarini ve telefon bankaciliginda calismayi dusunup dusunmedigimi sordular.

İsin garip tarafi cvde sadece lojistik uzerine dusundugumu yazmistim beni nerden nasil aratip buldular onuda anlamadm.

Sonuc is teklifini reddettim yani nerden ne cikacagi belli olmuyo cv doldur bi kosede dursun ,)

Hehehe,

Kesinlikle böyle birşey var. İlk defa cv doldurduktan sonra ilginç bir şekilde arıyıp duruyor bu tür siteler.

Ayrıca başvuru yapmadığınız yerlerden de arayabiliyorlar, beni yenibiris.com' dan aramışlardı bu şekilde. Bu yüzden cv doldurmakta fayda var.

• yenibiriş ile buldum umarım uzun yıllar çalışmak nasip olur
  • Ben, part-time
  • bende burdan buldugum ise basladim ve 26. gunde isten ayrıldım. tekrardan arastirmalara basladim ama bakalım hayırlısı.
  • var çok arayan firmada var hemen hemen sana uyan ilanların hepsine dönüş yapıyor firmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodfalles -- 15 Haziran 2011; 1:23:52 >
  • Arkadaslar konuyu upliyorum.

Firma Basvurunuzu Goruntulendi dedigi zaman firma benim hangi bilgilerimi goruyor tamam ozgecmis incelemesi baya cv'yi inceliyor ama basvurunuz goruntulendi dedigi zaman ne oluyor hala anlamis degilim.Biri aydinlatiraa sevinirim mesela onyazi mi goruyor okul bilgileri mi deneyim mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

Arkadaslar konuyu upliyorum.

Firma Basvurunuzu Goruntulendi dedigi zaman firma benim hangi bilgilerimi goruyor tamam ozgecmis incelemesi baya cv'yi inceliyor ama basvurunuz goruntulendi dedigi zaman ne oluyor hala anlamis degilim.Biri aydinlatiraa sevinirim mesela onyazi mi goruyor okul bilgileri mi deneyim mi ?

on yazıyı görüyor ne yapmısın ne etmişin ne biliyon vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav en çok iş ilanı da pazarlama ve satış temsilcisi üzerine,memlekette başka iş yok sanki anasını satayım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

Arıkadaşlar kariyer.net aracılı ile yaptığınız iş başvurularında geri dönüyorlar mı. Bu şekilde iş sahibi olanınız varmı..

Stajyer detected

Not : Donanım Stajım var bilgisayar müh. 2 .sınıf
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.