Şimdi Ara

Karışık bir durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Durumu özet geçeyim lise son sınıfa geçtim, yabancı dildeyim ve bölümümde oldukça başarılıyım fakat şöyle bir durum var bizim bir şirketimiz var imalat - ihracat orta çaplı bir şirket, lise 1 sonunda tercih yaparken bu tip şeyleri sevmediğim için ( sanayi - işletmecilik ) iyi olduğum bölüme yöneldim ilerde tercüman falan olurum diye düşünmüştüm ama çok iyi bir üniversiteden mezun olsam, çok iyi kazanan bir tercüman olsam bile gelirim şirkette kazanacığımın yanında çok küçük kalır. Annem babamda bize bir gelir kapısı bırakmak için uğraşıp çabalarken benim gidip tercüman olmam bana mantıklı gelmiyor. Bende şöyle düşümdüm hazır ingilizcemde varken son sene tm kasıp iyi kötü ingilizce işletme girebilmek. Fakat matematiğim sıfır. Sözel derslerle problemim yok, hafızam kötü değildir ve paragraf vb sorulardada iyiyimdir. Benim aklımdaki soru sıfırdan matematik öğrenebilrmiyim bilmiyorum gidip konu anlatımlı ygs matematik aldım ama konuları anlamıyorum fazla temele inmediği için. Bende lys edebiyata başladım 2 hafta önce 3 bölüm bitirdim 20-25 test falan bitti ama gerçekten başarabilirmiyim bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.