Beyler benim kaşım tek kaştı. Aldırdım. Karınca yumurtası yağı sürdüm hemen ardından.İşe yarıyor mu bu melet ?
Yanlış biliyor olabilirim. Karınca yumurtası yağı bebeklerde işe yarıyordu sanırım. Yetişkinde pek olumlu sonuç alınmıyordu.
Bakımlı olmak iyidir martı kaş olmaktansa karınca yumurtası yağının çıkmasını engellediğini ilk defa duyuyorum gerçek olsaydı kadınlar kullanırdı?
quote:Orijinalden alıntı: FuK Yanlış biliyor olabilirim. Karınca yumurtası yağı bebeklerde işe yarıyordu sanırım. Yetişkinde pek olumlu sonuç alınmıyordu. Yetişkinler de kullanıyor galiba işe yaramayacak.Kaldık mı lazere...
quote:Orijinalden alıntı: f(x) quote:Orijinalden alıntı: FuK Yanlış biliyor olabilirim. Karınca yumurtası yağı bebeklerde işe yarıyordu sanırım. Yetişkinde pek olumlu sonuç alınmıyordu. Yetişkinler de kullanıyor galiba işe yaramayacak.Kaldık mı lazere... Lazer seansları kaş için çok büyük bi mebla değil sanırım. Kampanyalı olanlardan yararlana bilirsin. Misal bitme garantili yerler var tek ücret ödüyorsun bitene kadar seanslara para vermiyorsun.
Nasıl yani her ay mı aldırıyorsun kaşlarını iyide 1 hafta içinde çıkar zaten kötü durur sen kendin al