Bildirim
KAYSERİ'DE HANGİ FİAT ÖZEL SERVİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kayseri'den kimse yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi segah38 -- 3 Eylül 2009; 2:17:16 > -
selamlar.sanayi de özarlar yedek parça satıcısından yaklaşık 100 m. sonra tanverden ayrılma beyinci a
laattin usta var. ben kayseriye geldiğim zaman ona giderdim iyi ustadır. ikinci olrak.ankara yolundaki tanver servis özel çalışıyor.toyotadan sonra. -
bilgi için teşekkür ederim.. -
Merhabalar.. Tanver zaten eski fiat bayisi ve yetkili servisiymiş bugün gidip öğrendim.
Yarında sanayiye gidip gezeceğim. 20000 bakımı yaklaşıyor çünkü.. Artık ya Tanver ya da sanayide iyi bir usta? Siz ne dersiniz arkadaşlar? -
merhabalar .. arkadaşlar ben fıat üzerine özel tek servis bilirim oda GÖKAR OTOMOTİV BENİN DOBLOM VAR 2007 MODEL SANAYİDE GEZMEDİK YER BIRAKMADIM ARIZASINI BU ÇOCUKLAR BULDU TAVSİYE EDERİM
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X