Şimdi Ara

Flash buton-ses

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir çalışmam var, butonların üstüne gelindiğinde diyelimki buton Oyun sayfasına giden butonsa "Oyun" diye ses ekledim. Üzerine gelindiğinde ses çıkıyor. Yanlız şöyle bir hatam oldu oda bir butonun üzerinden geçtiğimde ve diğer bir butonun üzerine geldiğimde sesler çakışıyor yani oyun sesi bitmeden, örn olarak anasayfya butonununun seslendirmesi çalışıyor bu durumu nasıl halledebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menanty -- 24 Mayıs 2012; 2:16:21 >

Orijinalden alıntı: chironex8585

final proje ödevi mi bu çalışmanız...

Değil hocam niye sordunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menanty -- 24 Mayıs 2012; 2:31:45 >

Orijinalden alıntı: hyuga84

Bir çalışmam var, butonların üstüne gelindiğinde diyelimki buton Oyun sayfasına giden butonsa "Oyun" diye ses ekledim. Üzerine gelindiğinde ses çıkıyor. Yanlız şöyle bir hatam oldu oda bir butonun üzerinden geçtiğimde ve diğer bir butonun üzerine geldiğimde sesler çakışıyor yani oyun sesi bitmeden, örn olarak anasayfya butonununun seslendirmesi çalışıyor bu durumu nasıl halledebilirim

Web sitesi mi yapıyorsunuz? Eğer çalışmayı bana gondermenizde bir sorun yoksa bakabilirim.

Orijinalden alıntı: bilgehan06

quote:

Orijinalden alıntı: hyuga84

Bir çalışmam var, butonların üstüne gelindiğinde diyelimki buton Oyun sayfasına giden butonsa "Oyun" diye ses ekledim. Üzerine gelindiğinde ses çıkıyor. Yanlız şöyle bir hatam oldu oda bir butonun üzerinden geçtiğimde ve diğer bir butonun üzerine geldiğimde sesler çakışıyor yani oyun sesi bitmeden, örn olarak anasayfya butonununun seslendirmesi çalışıyor bu durumu nasıl halledebilirim

Web sitesi mi yapıyorsunuz? Eğer çalışmayı bana gondermenizde bir sorun yoksa bakabilirim.

Evet hocam web sitesi. Pm ile Email adresi verirseniz yollarım harhangi bir sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menanty -- 24 Mayıs 2012; 2:52:41 >

• Eğer butonların over framelerine koyduysanız,sesleri kısaltmaktan ya da butonları birbirinden uzaklaştırmaktan başka şansınız yok.(Frame özelliklerindeki repeat ve loop seçenekleriyle sorunu çözemediğinizi varsayıyorum.)Bunlar mümkün değilse en iyi yöntem;kodlarla ses olayları oluşturup bunları MOUSE_OVER ve MOUSE_OUT durumlarına göre kontrol etmektir.
    Ses tuşu olmayan tablete RESET?
    12 yıl önce açıldı
    USB Bellek kısayol oluştu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.