İyi Günler Ben 4-5 Aydır Mekik Çekiyorum.Karın Kaslarım Azda Olsa Çıktı.
Sabah Yemek Olarak Sabahları Yumurta,Bal,Peynir vs.
Öğlen : Çorba.
Akşam : Pilav,Makarna,Ekmek Gibi Şeyler Tüketiyorum
Acaba Bu Yediklerim Karın Kası Oluşumunu Engellermi ?
2 Hafta Diyet Yapmayı Denedim Ekmek Makarna Pilav Uzak Durdum Hayat Ot Gibi Gelmeye Başladı,Devam Ettim Bunları Yemeye.
mide kaslarının görülebilir hale gelmesi için vücut yağının yeterince azalması gerekir.
bu da daha çok neleri yemediğinle ilgilidir.
bu sporu sadece 6pack olarak gören insanları gerçekten anlayamıyorum. bütün vücut hilkat garibesi gibi olduktan sonra yazın bir hafta midendeki iki baklayı göstersen nolur göstermesen nolur. amaç sadece fotoğraf çekip instagram'a facebook'a yüklemek heralde.
hayır ben fotograf çekmek için kas yapmıyorum millete hava atmak içinde yapmıyorum ben sadece kas yapmak istiyorum ve kas yaparken ne yiyilip ne içilmesine dikkat etmek istiyorum.
ben fıstıklı baklava yapmak istemiyorum.ben cevizli istiyorum
30, 35 dakika kardiyodan sonra mekik çekebilirsin ve bir sürü karın egzersizleri var, ısınmadan mekik çekmenin bir faydası yoktur, bide kilo durumunuz nedir göbek varsa eğer karın kası görmek imkansız önce yağ yakıp göbeği azaltmak gerekir beslenme çok önemli
Birde spor yapmadan diyete girmek gerçekten çok sıkıcı ben bi kaç hafta denemiştim sonuç görmek için epey beklemek gerekir insan bunalıyor, sadece koşu demiyimde eğer sizi terletecek kalp ritminizi artıracak birşey yoksa çevrenizde demek istediğim uzun mesada yürüyüş alanı olabilir koşu yapabileceğiniz her hangi bir yer olur ama en rahat bu işler salonda oluyor ben yürüyüş bandını seviyorum normal koşuda çünkü aynı km ile koşmayı sağlamak güç oluyor sıkılıyor insan
Son olarak siz atıyorum kahvaltıyı ekmeksiz tuzsuz şekersiz yaptığınızda insanlar diyet modu sanıyor bu olayı, aksine aslında doğru beslenme odur, tamamen hayatınızdan çıkarın yağ yakma sürecinde. Öyle bir şey ki yanınızdakiler sürekli birşey yemediğinizi sanıyorlar ve bu durumunuzdan şikayetçi olup şunuda ye bunu da ye gibi sürekli ısrarcı oluyorlar ben bunuda yaşadım çünkü çok iyi istikrar gerekiyor bence salonda bir sürü vücut olup ta göbekli insanlar var beslenmeyi olayını herkes kolay kolay çözümleyemiyor bilmedikleri içinde göbeklerinden hiç bir zaman kurtulamıyorlar.
Akşamları karbonhidrattan uzak dur. Brokoli, ıspanak gibi şeyler ye eğer karın kası istiyorsan.
sabır işidir karın kası emin ol:) 1 yıldır spor yapıyorum kiloda lamam gerekiyor üstelik daha... ilk 3 5 ay felan hftada 3 4 gün 500 700 mekik çektim.. sonra anladımki bu iş sadece mekik vs dil şuan karnımda kas var elbet 1 yıl oldu ama gözükmüyorlar ama elleyince hissediyorum... az kilo versem yag yaksam drek çıkcaklar ama acele etmiyorum üstüne 10 kilo daha almam gerek:) sabır işi beslenme düzenli uyku sonra spor işe :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme