Şimdi Ara

Karın Kası İçin Beslenme Programım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yumurta, peynir, domates, zeytin, süt, kepek ekmeği, 2 kaşık pekmez
    Öğlen:
    Ton balığı, marul, domates, kepek ekmeği,
    Egzersizden Sonra:
    Büyük bir bardak Smoothie
    Akşam:
    Değişken
    Evet, ne diyorsunuz arkadaşlar programım hakkında. Yararlı olur mu? Eklemem çıkarmam gereken bir şey var mı?
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carcharot -- 21 Eylül 2011; 20:55:30 >

• Güzel program ama ne kadar kas yapacağına bağlı. Bütün baklavalar belli olsun diyorsan. Her öğünde protein al. Bence egzersizden sonra smoothie değil de protein ağırlık bişeyler yesen daha iyi olur. Yada 1 kiloluk protein tozlarından al fazla bişey değil zaten. Smoothie in içine bir kaşık katarsın iyi olur. Kas egzersizlerinden sonra protein almak şart çünkü..
  • 6 kilo daha vermem lazım benimde
  • Yaşım daha 16. Bu yüzden protein tozu kullanmak istemiyorum. Bi zararı olur mu?
    Bu arada smoothienin içindeki protein yeterli olmaz mı?
  • günde 8 dk çalışarak karın kası yapmayla ilgili bi video vardı elimde konu dışından bulmuştum
    pazar günü çalışmaya başladım gerçekten kaslarım belirginleşmeye başladı o videodaki hareketleri yapmanı öneririm gerçekten işe yarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 Aydır body yapıyorum göğüs , omuz , biceps , triseps hepsi hacimli ve sağlamım tek karın kasım belirsiz zaten önemsemiyorum çünkü karın kası baklava olsada bence diğer taraflara odaklanmanı öneririm kıyafetlerde hiç önemi olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemilture

günde 8 dk çalışarak karın kası yapmayla ilgili bi video vardı elimde konu dışından bulmuştum
    pazar günü çalışmaya başladım gerçekten kaslarım belirginleşmeye başladı o videodaki hareketleri yapmanı öneririm gerçekten işe yarıyor

bana linkini atarsan sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    definasyon beslenme programı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diğer bölgelerim gayet iyi. Bu yüzden karın kasına önem veriyorum. Zaten egzersizin içinde şınav ve barfiksi ihmal etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesher

quote:

günde 8 dk çalışarak karın kası yapmayla ilgili bi video vardı elimde konu dışından bulmuştum

şimdi mobildeyim linkini bilmiyorum ama youtube dan aratırsan 8 minute abs diye bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesher

quote:

banada
  • Buyrun 8dkda karin kasi hareketleri videosu icin bi konu:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=37730120&p=1#37730120

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Protein tozunun verebilecegi tek zarar bobrekte kum olusumu olacaktir, bu nedenden dolayi belli bir hacme kadar yiyeceklerden karsilamaniz daha mantikli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FtnBttL

Buyrun 8dkda karin kasi hareketleri videosu icin bi konu:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=37730120&p=1#37730120

evet video bu linkteki arka arkaya 4 gündür çalışıyorum gerçekten karnım şekillenmeye başladı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.