Şimdi Ara

Karın bölgesinin sol taraflarında ağrı var hangi bölüme gitmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
15.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun bu beyler ara ara ağrı mı desem böyle sızlıyor resmen ama ne olduğunu anlayamıyorum fazla hastane için randevu alıcam ama hangi bölüme alınıyor ?

Eğer elini ağrıyan yere bastırıp aniden çektiğinde anlık büyük bir ağrı,
    Ayak parmakların üzerinde durup kendini birden yere bıraktığında yine bir ağrı,
    Kabızlık, iştahın fazla olması gibi durumlar görüyorsan bir gözük derim.

Çünkü eğer apandisit ise 4-5 gün içerisine mutlaka ameliyat olunması gerekir, patladıktan 15-20 saat sonra kadarı müdahale edilmez ise ölüm riski var, ki zaten patlayınca ağrısından pek durulmuyor.
    Bende 5 gün önce ameliyat oldum. Bir anda oldu herşey.

Muhtemelen doktora gidince, idrar tahlili ve ultrasonografini yapacaklardır. Sigortan yoksa özel hastahaneye gitme 300 liradan aşağı bırakmıyorlar.
    Varsa gidebilirsin.

Kal sağlıcakla...

Edit : Acil'e git onlar bakarlar ne olduğuna, ama apandisit felan deme. Sadece karnım ağrıyor felan de... Yoksa apandisit yoksada alırlar apandisitini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SokemoN* -- 6 Ekim 2011; 20:02:22 >

• idrar yollarında iltihap olabilir.

Orijinalden alıntı: SokemoN*

Eğer 2-3 günlük bir ağrıysa ve gün içerisinde (az-çok) sürekli devam ediyorsa apandisit olabilme ihtimali var.

Eğer elini ağrıyan yere bastırıp aniden çektiğinde anlık büyük bir ağrı,
    Ayak parmakların üzerinde durup kendini birden yere bıraktığında yine bir ağrı,
    Kabızlık, iştahın fazla olması gibi durumlar görüyorsan bir gözük derim.

Çünkü eğer apandisit ise 4-5 gün içerisine mutlaka ameliyat olunması gerekir, patladıktan 15-20 saat sonra kadarı müdahale edilmez ise ölüm riski var, ki zaten patlayınca ağrısından pek durulmuyor.
    Bende 5 gün önce ameliyat oldum. Bir anda oldu herşey.

Muhtemelen doktora gidince, idrar tahlili ve ultrasonografini yapacaklardır. Sigortan yoksa özel hastahaneye gitme 300 liradan aşağı bırakmıyorlar.
    Varsa gidebilirsin.

Kal sağlıcakla...

Edit : Acil'e git onlar bakarlar ne olduğuna, ama apandisit felan deme. Sadece karnım ağrıyor felan de... Yoksa apandisit yoksada alırlar apandisitini

hocam ara ara giriyor böyle ağrı gibi yırtılma gibi sanki ama yarın genel cerraha aldım öyle yönlendirdiler çok saol yinede belli olur

• Bilemiyorum valla ince ince hala ağrıyor gibi

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.