Şimdi Ara

Karı Kız İşleri 10 Sene Öncesine Göre Çok Daha Zor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 sene önce ne fesbuk vardı ne instagram.standart bi kızın 5-10k takipçisi olmuyordu.Kız güzel olsa bile okuldan sınıftan filan, sosyal çevresinden beğendiği biriyle birlikte oluyordu.Ama şimdi güzel kız birazda bacak meme göstererek instada rahat 10-20 k takipçi yapıyor.günde en az 50 abazadan mesaj alıyor.E durum böyle olunca "beni isteyen 20bin kişi var, neden şununla birlikte olayım" diyor.Hadi birlikte oldunuz yine işiniz zorlaşıyor, kızı el üstünde tutmanız gerek.en ufak sıkıntıda kız elimi sallasam ellisi diye düşünüp dehliyor.

Yani standart bi insansanız işiniz çok zorlaştı, ha ama insta fenomeni tarzı gevşek tiplerdeseniz de işiniz 10 sene önceye göre çok kolay.onlarada birsürü kız yağıyor

• Aynen ha hepsinin toto tavan önceden numarasını arkadaşından alıyordun ya da çevreden biri bağlıyordu veya yüz yüze hallediyordun.

Netten kız düşüren varda nadir hatta yaş seviyen +30 a falan çıkmalı direkt sonuç istiyorsan profilin istediğin kadar şekil olsun yine +20 aralığında birini düşürmen zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Aynen ha hepsinin toto tavan önceden numarasını arkadaşından alıyordun ya da çevreden biri bağlıyordu veya yüz yüze hallediyordun.

Netten kız düşüren varda nadir hatta yaş seviyen +30 a falan çıkmalı direkt sonuç istiyorsan profilin istediğin kadar şekil olsun yine +20 aralığında birini düşürmen zor.

bizim okulda birsürü kız var 10k-20k-50k civarı takipçisi olan.kızların tavırları gör.kapıdan geçmek için müsade istesen tecavüze yeltenmişsin gibi davranıyorlar.rihanna havasında geziyorlar.bunlara yaklaşmak mümkünmü artık
  • Benim dediğimi birebir yazmışsın aynı şeyleri düşünmek beni mutlu etti.Burada gelip bize artislik yapanların potansiyali bellidir ve düşürdükleri kızlarda belli bir çizginin aşşağısındadır her şey ortada.

• Sosyal medya kullanandan hayır gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Ben de kullanmıyorum inş bana da kullanmayan biri denk gelir

• abazanlar ve saplar peşinden koşmazsa totolar aşağıya iner koşmayın kızların peşinden tabi bunu herkes yapması lazım.ozaman bu işler düzelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orta Seviye Gitarist

Ben de kullanmıyorum inş bana da kullanmayan biri denk gelir

İnşallah hocam. Allah hayırlısını nasip etsin.

• parasızlıktan kız bulamadım şu an 38 yasındayım agız kokuyor dişler çürük,kız ulsamda arkadasca evlenırım.asgari ücrete gelirse tabi..kira ödersek aç kac gün dayanır bilmem
  • Haklisin devir 15 dk da meşhur olma devri

96 97 lilerden sonrası cümle kuramıyor mesaja telefona gelince yandırıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

parasızlıktan kız bulamadım şu an 38 yasındayım agız kokuyor dişler çürük,kız ulsamda arkadasca evlenırım.asgari ücrete gelirse tabi..kira ödersek aç kac gün dayanır bilmem

ciddimi bu.görücü usülü yapaydın bari
  • Eskiden Türkiye süper ligdi, şimdi uefa Avrupa ligi oldu. Böyle giderse şampiyonlar ligi olacak.

• Zenginsen düşürürsün gerisi hikaye

Devir gösteriş devri parası olanın borusu ötüyor artık. Paran yoksa tipte seni kurtarmıyor. Hayat çok pahalı.

• Kız düşürme vs. umrumda değil ama kızların sürekli "herkes beni arzuluyor" düşüncesinsen usandım artık.Ya arkadaş otobüste bile yanına yaklaşına(tutunmak için) sanki tecavüz etmişiz gibi davranmaları,sürekli haklı olmaları,empatilerinin 0 olması ve sürekli kendilerini düsünmelerinden bıktım.He yavrum he benim bütün amacım seni taciz etmek üstüne kurulmus tek isteğim bu çünkü sen insanüstü birşeysin he

• belimi sallasam ellisi diye okudum yine beynim yanılmış sayılmaz

• 10 sene önce facebook vardı 2007 de üye oldum ben 2006 da türkiye de yeni yeni duyulmaya başlandı ve ingilizce idi
  • alfa olmayan avucunu yalar eski çağlardada böyleydi şimdide böyle gerçek maço alfa erkekler yağ çekmez umursamaz kızları alır götürür nofap yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afeksar -- 29 Eylül 2017; 6:49:28 >
  • Herkes kendi gibisini bulur, öyle kiz istemiyorsan o platformda bulunma ozaman.Hem yoğurdum dökülmesin hem gözüm sevilmesin diyorsun.Ayrica sen hayati çok yanlış anlamissin hayat bunlardan ibaret değil, yaş kemale erince anlarsın.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu karı kız işlerinde hatayı kendinizde aramanız lazım gençler. Yok kızın şu kadar takipcisi var bu kadar kisi yazıyor vs. O yazanların %90 ı zaten günlük belki ekmek cıkar diye 50 kisiye yazan adamlar. Kızla reelde tanısıp agzınız laf yaparsa zaten o 10k kisiden direk sıyrılıyorsunuz. Tip bile o kadar önemli değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.