Şimdi Ara

Kargoyu nasil alicam. [Toplasin kafa patlatiyoruz.]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşım bana kargo gönderdi (Ptt Kargo), şans işte benimde ertesi gun kimliğim kayboldu.
    Kargo şubeye gidicek ve ben onu nasil alabilirim?

Annemi gondersem soyisimler ayni verirlermi?
    (Oğlum sehir disinda universite gezisinde felan derse?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.U.I.M. -- 12 Ağustos 2014; 19:04:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Bana hic tc sormuyordu 1 kere sordu evde unuttum ev 1 saat uzaklikta yap abi kiyak dedim telden de takio noyu gosterdim verdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene ptt kargoda staj yaptım hocam korkma kalmaz kargon adamlar teslim edelim diye çabalıyorlar

Hocam ehliyet yada ne biliyim üstünde bilgilerinin olduğu bişey yok mu onla git eğer yoksa anneni gönder ama sen gitme işi var falan desin o zaman veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hredius

Bana hic tc sormuyordu 1 kere sordu evde unuttum ev 1 saat uzaklikta yap abi kiyak dedim telden de takio noyu gosterdim verdi

Hocam buranin insani öküz k.bakmayin ama, gecen arkadaşla para cekmeye gittik yüzüme firlatmadigi kaldi parayi. Tc kimlik no aklimda, kiza dedim takip kağıdını naptin diye attim dedi. Bir yolu olmalı ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam almaliyim kesinlikle o kargoyu :)
    Annemi yollayip denicem eger olmadı kendim gidip durumu izah edicem. Olmadi son çare kiz gidip kargoyu benim arkadaşın uzerine yapicak, arkadaşı göndericem de buda pahalliya patlar bana :)
  • Ptt yi bilmem ama yurtiçi kargo soyisimler tuttuğu zaman veriyor kargoyu. Anneni gönder şansını dene. Olmazsa gönderici ile iletişime geç, o da ptt yi arayıp söylesin şu teslim alacak diye. Her türlü alırsın yani bu kadar takam kafana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

Hocam almaliyim kesinlikle o kargoyu :)
    Annemi yollayip denicem eger olmadı kendim gidip durumu izah edicem. Olmadi son çare kiz gidip kargoyu benim arkadaşın uzerine yapicak, arkadaşı göndericem de buda pahalliya patlar bana :)

Annen alabilir rahatça, soyadlarınız aynı sıkıntı olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOZ YERİNDEN CİKAR Mİ ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • laptobu bile annem şubeye gidip alabilmişti, verirler.
  • Eve gelirse kapıyı annen açsın kargoyu alır veya şubeye gidip kimliği gösterince problem olcağını sanmıyorum.
  • Nufus cuzdan ornegi al muhtardan:) 4 yada 5 liradir .onunla git verirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

Beyler simdi olay su,
    Arkadaşım bana kargo gönderdi (Ptt Kargo), şans işte benimde ertesi gun kimliğim kayboldu.
    Kargo şubeye gidicek ve ben onu nasil alabilirim?

Annemi gondersem soyisimler ayni verirlermi?
    (Oğlum sehir disinda universite gezisinde felan derse?)

öğrenci kimliğinle alabilirsin sorun yok
  • hayaletmavisi kullanıcısına yanıt
    Hocam tatildeyim iste sorun orada. Yoksa gidip yenisini cikartirim ama malum tatildeyim ve sehirler farkli. Annemi gondericem o denesin bakalim.

Edit: ikametgah farkli hocam yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.U.I.M. -- 12 Ağustos 2014; 22:03:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.