Şimdi Ara

Kargom nerde ? Yurtiçi Kargo [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25.12.2012 tarihinde kargoya verildi diyor ama hiçbir hareket yok.

Kargom nerde ? Yurtiçi Kargo [SS]

• yoldaymış geliyomuş
  • Markofoni ürünü kargoya kampanya bittikten 1-2 gün sonra veriyor suan sadece irsaliyesi düzenlenmiş yani ürün kargoya verilmemiş daha
  • yurtiçi gibi traştan bi firma ile çalışırsan başına gelecek anormal şeyleri şimdiden kabullen bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey~

yurtiçi gibi traştan bi firma ile çalışırsan başına gelecek anormal şeyleri şimdiden kabullen bence

Kaç senedir yurtiçi kargo kullanıyorum ama ilk defa başıma böyle bir şey geliyor.

Trendyol'dan geçen 3 parça nike aldım, normalde 1 hafta sonra göndermeleri gerekirken 1 gün sonra kargoladılar, ertesi gün elimde oldu. Bu kargoya verildi ama hala ortada yok. Yılbaşına kadar elime ulaşması lazım
  • quote:

yurtiçi gibi traştan bi firma ile çalışırsan başına gelecek anormal şeyleri şimdiden kabullen bence

Bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım ben.İlginç.
  • Sanki Bic'den aldın da Çin'den geliyor anasını satıyım
    Bu telaşın ne? Gümrüğe falan takılmaz merak etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ptt kargo hakkında
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha kargoya verilmemiş, sadece belgesi düzenlenmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

quote:

Aras berbattır aras!!!

Aras benim kargomu 4 gün geciktirdi üstüne getirdik deyip yalan söyledi.Aradım müşteri temsilcini siz benim kargoma el mi koydunuz ben tarihi eser sipariş ediyorum sizler getirmiyorsunuz dedim.Akşam saat 10 sularında artık nasıl geldiyse kargom çat diye kapıma geldi.

Ara müşteri temsilcisini10 dk ya kapına getirsinler.

• quote:

quote:

büyük firmadan geliyorsa sorun çıkaramazlar çünkü YEMEZ. Ama küçük firmalara ve kişisel işlere önem vermiyorlar ve müşteriye saygısız davranıyorlar
  • quote:

quote:

+1 yurtiçi kargocular arasında en iyilerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tecnique

quote:

quote:

+1 yurtiçi kargocular arasında en iyilerinden

+1 de benden..çok seriler ama son zamlarından sonra kargo ile birşey alıp göndermek pek cazip gelmemeye başladı..daha ucuz firma arayışı içindeyim yardımcı olacak varmı?
  • Şubeye 5 dakika uzaklıktaki adrese 2 gün posta getiremeyen rezil bir şirket. Tabi her şubesi böylemi bilmem beykent yurtiçi tam bir kabus.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.