Bildirim
kargolardaki mantık hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kabahat DR da değil de kargoda öyle mi -
Belki Mersinde kalmamistir. Akil hastasi misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sekobaros31
yurtiçi kargoyla gta v sipariş verdim dr dan mersindeyim. kargoyu mersindeki dr dan yollamıyorlarda istanbuldan yolluyorlar neyin kafası bu arkadaşçok zekiyim
takma kafana böyle şeyleri kardeş -
arkadaş haklı.
vatan bilgisayardan sipariş verdim ankara şubesinde olmasına rağmen istanbuldan geliyor ?
neden ? -
quote:
Orijinalden alıntı: MyWorldLife
arkadaş haklı.
vatan bilgisayardan sipariş verdim ankara şubesinde olmasına rağmen istanbuldan geliyor ?
neden ?
aynen hocu yav saçmalık -
Allah uçak kazası vermesin kardeş -
quote:
Orijinalden alıntı: MyWorldLife
arkadaş haklı.
neden ?
Her firmanin ana dagitim merkezi vardir. Tum mallar tek bir depoda toplanip ordan magazalara dagitilir. Mersinde oyunun varsa usenmeyip carsiya gidip mağazadan alacaksin yoksa ana dagitim merkezinden gelmesini bekleyeceksin niye magazada ki mali yollasinlar ki
Onlar depolardan gönderiyor süslü raflardan değil. Sana Mersin'den yollasa tekrar İstanbul'dan Mersin'e aynı üründen yollamak zorunda kalacak stok azaldığında. -
quote:
Orijinalden alıntı: TheAnglachel
Onlar depolardan gönderiyor süslü raflardan değil. Sana Mersin'den yollasa tekrar İstanbul'dan Mersin'e aynı üründen yollamak zorunda kalacak stok azaldığında.
şimdi anladım -
Mersindeysen,Mersindeki dr da varsa gidip alsan ?
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Mersindeysen,Mersindeki dr da varsa gidip alsan ?
e işte sabırsız olunca2 gün önce yoktu bende sipariş verdim büyük ihtimal dün gelmiş boşuna bekliyoruz şimdi
-
online dağıtım merkezi farklı oluyor. Gold un internet sitesinden ürün aldım. Sıkıntı oldu gold a gittiğimde bizden ayrılar dedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X