Bir bankadan konut kredisi çektim.Buna mukabil bir çok imza attım ve kredi kartı istemediğimi söyledim. Fakat telefonuma gelen mesajda kredi kartı başvurunuz onaylanmış ve gönderilecektir diye mesaj geldi. Şimdi kargodan gelen bu kredi kartını almasam bir sıkıntı olurmu herhangi bir ücret yansırmı ?Teşekkurler.
Up
Bankayı arasana.. Sonra başına bir sürü masraf çıkar, benden söylemesi..
Bu tür kartlar ön onay alınmış kartlar. Kendi kafalarına göre iş yapıyorlar. O kart ile birlikte bir de sözleşme gönderiyorlar. Sözleşmeyi imzalamadan kart ile birlikte geri gönderin. Herhangi bir bilginizi paylaşmayın. Özellikle Tc kimlik numaranızı. Geri gönderdiğiniz taktirde herhangi bir ücret işletmeleri mümkün değildir. Saygılar,
quote:
Orijinalden alıntı: Kril
Bankayı arasana.. Sonra başına bir sürü masraf çıkar, benden söylemesi..
Aradım gelince iptal ettirebilirsin dedi.
Bu tür kartlar ön onay alınmış kartlar. Kendi kafalarına göre iş yapıyorlar. O kart ile birlikte bir de sözleşme gönderiyorlar. Sözleşmeyi imzalamadan kart ile birlikte geri gönderin. Herhangi bir bilginizi paylaşmayın. Özellikle Tc kimlik numaranızı. Geri gönderdiğiniz taktirde herhangi bir ücret işletmeleri mümkün değildir. Saygılar,
bilgilerim bankada mevcut konut kredisi kullandığım için.
Teşekkurler..
Benim bildiğimde zarfı aynen iade ettiğinde kart iptal oluyor. Oldu ki açtın zarfı (çünkü içinde kart var mı yok mu bilemiyosun her zaman), o zaman bir dilekçeyle bankaya başvuruyosun iptal ediyolar. Bize çok kart geliyor. Babam soyguncu bunlar diyip duruyo =)
kabul etmesen bile ücret kesebiliyorlar kardeş. bankayla görüş
Teşekkurler arkadaşlar ..cardfinansımız hayırlı olsun artık .alıp kullanıcaz hesap işletim ücretini telefonda çözeriz umarım yoksa iptal için uğraşcaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme