Şimdi Ara

KARGO ÜCRETİ ALMAYAN KİTAP SİTELERİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar boyle bir site biliyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim önceden varmış ama ara sıra kampanya oluyor herhalde ... korsan almıyorum kitabı ama bare kargosuz internetten ucuz alayım diyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

Arkadaslar boyle bir site biliyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim önceden varmış ama ara sıra kampanya oluyor herhalde ... korsan almıyorum kitabı ama bare kargosuz internetten ucuz alayım diyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..

hepsiburada.com'da kargosuz kitaplar var.Ordan bakabilirsin.

Diğer kitap sitelerinde kargo ödemek istemiyorsan alt limitli alışveriş yapmak zorundasın.
  • Kitapları D&R sitesinden alıyorum. 50 lira ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LudoTurin

quote:

Arkadaslar boyle bir site biliyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim önceden varmış ama ara sıra kampanya oluyor herhalde ... korsan almıyorum kitabı ama bare kargosuz internetten ucuz alayım diyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..

Diğer kitap sitelerinde kargo ödemek istemiyorsan alt limitli alışveriş yapmak zorundasın.

cok tesekkur ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LudoTurin

quote:

cok tesekkur ederim.

Rica ederim.

Bu link daha yardımcı olur:

http://www.hepsiburada.com/liste/kargobedava/?q=fh_location%3d%2f%2fcatalog01%2ftr_TR%2finstock%3d{1}%2f!cargooption%3d{0}%2f!cargooption%3d{}%2fcategories%3C{catalog01_2147483645}%26fh_reffacet%3dcategories%26fh_eds%3d%25C3%259F%26fh_refview%3dlister%26fh_refpath%3dfacet_1%26fh_sort_by%3d-ranking_cocktail_bestseller_2%26ftd%3d1%26pqp%3dKargoBedava

• okuoku.com var. Geçenlerde Açlık oyunlarının 3 kitabı 35 tl + kargo bedavaydı ben aldım hemen. Tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yexer -- 19 Mart 2012; 18:45:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yexer

okuoku.com var. Geçenlerde Açlık oyunlarının 3 kitabı 35 tl + kargo bedavaydı ben aldım hemen. Tavsiyemdir.

Dostum bahsettiğin sitedeki kitaplar orjinal mi ?

Ben normalde idefix'ten alıyorum kitaplarımı.İlk defa senden duydum bu siteyi.Ve baya da ucuzmuş

Bu kadar ucuz olması düşündürdü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

quote:

Orijinalden alıntı: yexer

okuoku.com var. Geçenlerde Açlık oyunlarının 3 kitabı 35 tl + kargo bedavaydı ben aldım hemen. Tavsiyemdir.

Dostum bahsettiğin sitedeki kitaplar orjinal mi ?

Ben normalde idefix'ten alıyorum kitaplarımı.İlk defa senden duydum bu siteyi.Ve baya da ucuzmuş

Bu kadar ucuz olması düşündürdü.

Ben de kitapyurdu'ndan alıyorum fiyatlar neredeyse aynı ve kitaplarda orjinal.İdefix e baktım fiyatlar diğerlerine göre daha yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwer -- 20 Mart 2012; 17:04:00 >

• Normalde idefix kullanıyordum. okuoku.com u geçen hafta yenbiris.com dan mail geldi öyle farkettim ilk açlık oyunları üçlemesini aldım fiyatı çok uygundu. Normal orijinal kitaplar yaw yada çok iyi orijinal kopya yapıyorlar ben çözemedim diyeceğim ama yok yani 3 leme özel kutusunun içinde bandrollü falan filan geldi sağlam yani :)
  • Hepsiburadada 15 TL ve üstü ücretsiz
  • okuoku.com martı yayınevinin mağazası. kitaplar orjinal ucuz olmasının sebebi yayınevi oldukları için piyasaya göre çok daha ucuza kitap alabiliyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.